UrosH2023 43 Napisano April 21, 2023 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 2x Vmoto SuperSoco TS, black and orange Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na detaljnom opisu, uzeću za početak jedan. Zanima me kolika je jačina zvuka- je li dovoljna da liči na pravu buku..? Nadam se da ću uspeti u instaliranju, ipak, ako mi bude trebala pomoć..... Pisaću... Promenio April 21, 2023 član UrosH2023 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosH2023 43 Napisano Jun 9, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 2x Vmoto SuperSoco TS, black and orange Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigao zvučnik, posle 1,5 meseci napetog čekanja....... Teško ću ja ovo sastaviti- za početak nemam niti inbus da bih odvrnuo trouglasti nosač pegova....... Ostatak video uputstva tek deluje obeshrabrujuće. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1787 Napisano Jun 9, 2023 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sa gospon Rajkom @Arakis da li bi se prihvatio tog posla, možda ga ubediš da čačne tu struju, voli on izazove i zna znanje.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosH2023 43 Napisano Jun 13, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 2x Vmoto SuperSoco TS, black and orange Prijavi odgovor kao problematičan Priključivanje konektora.... Argh. Pretpostavljam, MrD, da je 7-pinski konektor taj koji kažeš je skriven, ni ja na TS-u ne mogu da ga nađem... Ono prethodno sam shvatio. Onda posle bi ostao samo 6-pinski da se dovede na levu stranu, njega vidim. Jel dobro razumem da taster za menjanje zvuka može da se uvede na mesto parkirnog tastera na volanu? Ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1585 Napisano Jun 13, 2023 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Ne sećam se više koji konektor mi je zafalio, pretpostavljam taj. Na kraju sam ga našao kada sam skinuo one plastike iza prednjeg točka i dobro zavukao ruke da izvadim kablove i raspetljam vezice. Što se tiče tastera za menjanje zvuka, ja sam ga stavio unutra, pored baterije. Ne deluje da je pravljen za spoljne uslove... a nije ni potrebno često da se menja jačina i tip zvuka. U principu, isprobaš malo u vožnji kako se koji ponaša (u zavisnosti od brzine, gasa i sl) i onda izabereš onaj koji ćeš ostaviti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1585 Napisano Jun 14, 2023 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Inače, ovako je legao taster: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GreySoco 0 Napisano Avgust 23, 2023 (promenjeno) U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Super Soco TSx Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, zanima me da li neko zna nekog majsyora u Beogradu koji je voljan/ume da ugradi/zameni neke delove na SuperSoco? Kupio sam neke delove sa Aliexpressa i sad ne mogu da nadjem nekoga ko ce to da ugradi, a ja nemam ni znanja ni alat ni prostor da to uradim sam. Delovi u pitanju: - Nosac registarske tablice ( Hteo bih da skinem rep iz fabrike i stavim onaj univerzalni nosac za tablicu ) - Gripovi i kocnice - Retrovizori sa migavcima koji idu na krajeve kormana - Vizir / Soferka - Protektori za prednju gumu Promenio Avgust 23, 2023 član GreySoco Dopuna pitanja sa informacijama i linkovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...