Lenko 60 Napisano Maj 1, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna pomoć: vizir mi se stalno magli...čak po ovom lepom vremenu, kad stanem na semafor, odmah se zamagli, tako da moram da ga dižem dok čekam zeleno...u vožnji je ok...ima li neka mazalica, kojom bi to mogao da eliminišem ? Kaciga je Caberg Duke, Smart... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midjo 108 Napisano Maj 1, 2018 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Čudno, kod mene se odavno ne magli, maglio se samo kad je hladno, na 15 stepeni ili manje. Ne bi bilo loše na kacigu ostaviš malo na osunčano mjesto da se dobro isuši (ako je vlažna iznutra, magljenje se povećava). Imaš više sprejeva za tu namjenu, ali ja nisam nijedan koristio. Dobio sam preporuku za ovaj sa eBay: https://www.ebay.com/itm/PROKLEAR-Nano-Anti-Glare-Rain-Windshield-Glas-s-Water-Repellent-Antifog-FREE/152026471949?hash=item23657bde0d:g:E1AAAOSwFMZWswZp#rwid Znam da pomaže pjena ili gel za brijanje koji ćeš tanko razmazati po viziru iznutra. Ja ću naručiti neki iz Kine za hladnije vrijeme. Vidim da ih ima i za par dolara, samo da nađem neki koji ima dobre ocjene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Maj 1, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li ta tvoja Duke Smart ima one kvacice za pinlock? Jes da je 30 evra, ali resava problem https://pinlock.com/shop/lenses/caberg/duke/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 1, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Lenko je napisao: Potrebna pomoć: vizir mi se stalno magli...čak po ovom lepom vremenu, kad stanem na semafor, odmah se zamagli, tako da moram da ga dižem dok čekam zeleno...u vožnji je ok...ima li neka mazalica, kojom bi to mogao da eliminišem ? Kaciga je Caberg Duke, Smart... https://www.louis.de/artikel/caberg-drift-pinlock-innenscheibe/20014090?filter_article_number=20014090&list=49481998c6c8f03f7d55f877b3b1236f Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Maj 1, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Utjerivac to je za Drift, nisam siguran da su kompatibilni, sem ako neko ne potvrdi. Za Duke je na sajtu ovaj pinlock https://www.louis.de/artikel/caberg-duke-ii-pinlockscheibe/20013631?filter_article_number=20013631&list=d9452e910345ddbc01f4d5636b0deb75 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 1, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro ja sam samo stavio link gdje ce naci PInLock. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 1, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan čitao sam da je K2 fox protiv maglenja šoferki odlična stvar i da dugo traje.Ima po autoradnjama za oko 300 dinara mislim 200ml. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Maj 2, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, bocca_bastard je napisao: Ja ga koristim vec dve godine na kacigama. Besprekorno radi. Traje oko 2 meseca Posalji mi jednu ma i dve bre da se ne cimamo svaka dva meseca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Maj 2, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan u međuvremenu sam nešto isprobao, što sam našao na forumu: sapunom sam namazao unutrašnji deo vizira i izglancao...pokazalo se ok...ako istraje dok ne nabavim taj K2 Fox, biće ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8156 Napisano Maj 2, 2018 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ma to su ti sve kratkotrajna rešenja.Pinlock i gotovo. Jbg skupo jeste ali i ja sam tako sve isprobavao i drkao se maksimalno dok mi nije puk'o film i pinlokova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Maj 2, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pinlock skinuo cim su krenule ove vrucine. Lakse mi da brisem, perem vizir, kacigu, a i smeta mi ako hocu samo vizir da podignem. Ni ja ne kapiram zasto ti magli pri ovim visokim temperaturama, mozda je zaista negde zadrzala vlagu, ili taj model ima bas losu ventilaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Maj 3, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda ga je loša ventilacija...na prednjoj strani nema nikakvih protoka vazduha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 3, 2018 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pena za brijanje mi je pomogla na ogledalu u kupatilu, nisam još probao na viziru (videćemo kad dođe zima). Prsneš, utrljaš, gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Maj 3, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Ostaviću sad ovako, da vidim koliko traje sapunski tretman, hehe...onda ú da probam sa penom...pa javljam rezultat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Maj 3, 2018 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Probao ja penu i ništa. Probao sam i sprej koji koristim u autu i skoro pa ništa. Pinlok vredi sve pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Maj 3, 2018 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Vec 2 godine koristim proizvod marke Raleri. Antifog film koji se lepi sa unutrasnje strane vizira. Skida se laganim zagrevanjem fenom. Na novoj Shoei GT Air pinlock je popustio posle godinu dana. Raleri mi i dalje odlicno radi na HJC kacigi. Narucio sam bio sa njihovog sajta i kostalo je oko 25 evra sa dostavom u Srbiju. https://www.raleri.com/shop/catalog/product_info.php?cPath=58_23_21&products_id=64&osCsid=2b8ccfd8aadd5e33b5d431f0245b721b 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16889 Napisano Januar 24, 2020 Integrisan, 5005 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko probao Helmet Anti fog Film Helmet Lens Anti fog Film Universal Clear Visor Lens Sticker Motorcycle Accessories Special PET motocross - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Enjoy ✓Free Shipping Worldwide! ✓Limited Time Sale ✓Easy Return. za one koji nemaju pinlock? Radi li posao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Januar 24, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pilot GmbH - Klarsichtmittel � speziell mit Antistatik- und garantierter Antibeschlag-Wirkung WWW.KLAR-PILOT.COM Preporučio mi kolega koji kao i ja vozi sa naočarima. Nit' magle naočari, nit' vizir bez pinlokova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16889 Napisano Januar 24, 2020 Integrisan, 5005 postova Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, lomitelj said: Pilot GmbH - Klarsichtmittel � speziell mit Antistatik- und garantierter Antibeschlag-Wirkung WWW.KLAR-PILOT.COM Preporučio mi kolega koji kao i ja vozi sa naočarima. Nit' magle naočari, nit' vizir bez pinlokova. A sta je to ja i dalje ne kontam? Neki sprej sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16184 Napisano Januar 24, 2020 Misbehave Responsibly, 1641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Sprej, gel, ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Januar 24, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima dve opcije. Kao sprej, novo i skuplje, ili kao gel. Uz gel se dobije neka krpica sa kojom se lepo utrlja i drži dovoljno dugo, nema potrebe svaka dva dana ponovo nanositi. Može na vizire, ronilačke i naočari za plivanje, skijaške maske i slično. Jedno pakovanje gela, od 50ml, je 9,5€ plus slanje van Nemačke je 4,5€ po pošiljci pa se isplati uzeti više komada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 24, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @bocca_bastard os d'uzmemo? Mislim ja bi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16184 Napisano Januar 24, 2020 Misbehave Responsibly, 1641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan U Junu i Julu traje po mesec dana. U Novembru - pa zavisi koliko dahćeš A sad kao ozbiljno; ne ulažeš te pare u kacigu nego u svoju bezbednost/komfor; vrednost postojeće kacige nije od značaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Januar 24, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sta znam, u ovu sada kacigu ne olupanim vizirom ne vredi uloziti ni 10 evra. Da sam kupio novu kacigu razmisljao bih. @lomitelj Koliko dugo ti traje jedno nanosenje?Recimo četiri do pet dana. Nisam brojao, zaista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Januar 24, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Junu i Julu traje po mesec dana. U Novembru - pa zavisi koliko dahćeš A sad kao ozbiljno; ne ulažeš te pare u kacigu nego u svoju bezbednost/komfor; vrednost postojeće kacige nije od značaja.Istina. Jednom sam morao da stanem pored jer ništa nisam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...