rajmax63 147 Napisano Jun 16, 2024 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, Honda Integra 750 DCT ,Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Malo do Brčkog ,malo do BiH pa HR pa SRB . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 63 Napisano April 14 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DUCATI 1200S Prijavi odgovor kao problematičan ima li nekog da planira za crnu goru u maju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 201 Napisano April 15 (promenjeno) U prolazu, 66 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 4. 2025. at 15:16, sasa je napisao: ima li nekog da planira za crnu goru u maju? U maju ne, u junu sam planirao ovako nešto. Promenio April 15 član sst 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2807 Napisano Ponedeljak u 18:14 Drug član, 1593 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi jedan savet. Planiram za prvomajske praznike sa porodicom u Skoplje. Obzirom da sam u samom Skoplju bio vise puta, ima li blizini nesto da vredi da se obidje? Izguglah i videh da je u blizina Matka i kanjon Treske, ako sam dobro procitao. Vidim ima restorana pa bih mozda i na neki rucak. Ako se na nalunimo cevapa kod Destana Ima li neko neku preporuku ako je bio u tom kraju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4484 Napisano Ponedeljak u 19:32 Drug član, 367 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zna, onda je to @godovic Послато са 2306EPN60G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 970 Napisano Ponedeljak u 20:49 Zainteresovan, 402 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Jezero Matka ima restorana, ima i čamce kojima možeš kroz jezero do najdublje podvodne pećine na Balkanu, možda i Evropi? Skoplje možda vam bude zabavan i ZOO vrt sa Dino Parkom. Takodje možete do Milenijumskog Krsta, autom dokle može, pa zatim ima gondolu. 2 days in Skopje Preporuka za ručak ili večeru - Debar Maalo, Boemska ulica 1 i 2, i okolina. Oko najboljih kebapa možeš na REDDIT da nađeš preporuke. Mislim da je to Fontana - takođe u blizini ove dve ulice. Ako ste tu više dana - možete i do Ohrida i okolinu - stvarno je prelepo, ili možda Kruševo? Kao info - petak je radni dan u Makedoniji. Šaljem ti moj mobilni broj na poricu pa se javi slobodno za šta bude trebalo 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2807 Napisano Utorak u 09:02 Drug član, 1593 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @godovic Hvala puno za informacije Obzirom da sam iz Niša, bicemo jedan dan. Nr mogu vise da rostiljam. Planiramo 01.05 ujutru da krenemo i uvece da se vratimo. Meni Skoplje blize od BG-a. Jedino mi to, da li ce nesto raditi za praznik. U najgorem slucani, bar cemo da setamo, i nadam se da ce bar neki restoran da radi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...