rajmax63 152 Napisano Jun 16, 2024 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Malo do Brčkog ,malo do BiH pa HR pa SRB . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 67 Napisano April 14 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DUCATI 1200S Prijavi odgovor kao problematičan ima li nekog da planira za crnu goru u maju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 286 Napisano April 15 (promenjeno) Svrati ponekad, 89 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 4. 2025. at 15:16, sasa je napisao: ima li nekog da planira za crnu goru u maju? U maju ne, u junu sam planirao ovako nešto. Promenio April 15 član sst 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2907 Napisano April 28 Drug član, 1614 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi jedan savet. Planiram za prvomajske praznike sa porodicom u Skoplje. Obzirom da sam u samom Skoplju bio vise puta, ima li blizini nesto da vredi da se obidje? Izguglah i videh da je u blizina Matka i kanjon Treske, ako sam dobro procitao. Vidim ima restorana pa bih mozda i na neki rucak. Ako se na nalunimo cevapa kod Destana Ima li neko neku preporuku ako je bio u tom kraju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4554 Napisano April 28 Drug član, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zna, onda je to @godovic Послато са 2306EPN60G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 981 Napisano April 28 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Jezero Matka ima restorana, ima i čamce kojima možeš kroz jezero do najdublje podvodne pećine na Balkanu, možda i Evropi? Skoplje možda vam bude zabavan i ZOO vrt sa Dino Parkom. Takodje možete do Milenijumskog Krsta, autom dokle može, pa zatim ima gondolu. 2 days in Skopje Preporuka za ručak ili večeru - Debar Maalo, Boemska ulica 1 i 2, i okolina. Oko najboljih kebapa možeš na REDDIT da nađeš preporuke. Mislim da je to Fontana - takođe u blizini ove dve ulice. Ako ste tu više dana - možete i do Ohrida i okolinu - stvarno je prelepo, ili možda Kruševo? Kao info - petak je radni dan u Makedoniji. Šaljem ti moj mobilni broj na poricu pa se javi slobodno za šta bude trebalo 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2907 Napisano April 29 Drug član, 1614 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @godovic Hvala puno za informacije Obzirom da sam iz Niša, bicemo jedan dan. Nr mogu vise da rostiljam. Planiramo 01.05 ujutru da krenemo i uvece da se vratimo. Meni Skoplje blize od BG-a. Jedino mi to, da li ce nesto raditi za praznik. U najgorem slucani, bar cemo da setamo, i nadam se da ce bar neki restoran da radi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6601 Napisano Maj 10 Drug član, 1891 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra , dakle , nedelja , 11.05 , jel ima nekih voznjica ? Ne daj Boze , da se podruzimo ? Oce biti nekog na Rudniku ? Ima li kakvih dogovora ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 152 Napisano Maj 10 (promenjeno) Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan I ja stalno tražim nekog za dnevne vikend vožnje ili ceo vikend i nigde nikog. Moraću se sam sa sobom organizovati. Promenio Maj 10 član rajmax63 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2807 Napisano Maj 10 Drug član, 1044 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra , dakle , nedelja , 11.05 , jel ima nekih voznjica ? Ne daj Boze , da se podruzimo ? Oce biti nekog na Rudniku ? Ima li kakvih dogovora ? Kiša ćePoslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 482 Napisano Maj 10 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Darko Mihajlovic said: Sutra , dakle , nedelja , 11.05 , jel ima nekih voznjica ? Ne daj Boze , da se podruzimo ? Oce biti nekog na Rudniku ? Ima li kakvih dogovora ? Valjevo-Osecina-Loznica je dobra opcija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10994 Napisano Maj 10 Drug član, 2077 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Bratislav 1973 je napisao: Valjevo-Osecina-Loznica je dobra opcija Nedo Bog.... Samo Rudnik.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 794 Napisano Maj 10 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra Bg-Petrovac na Mlavi-Kucevo - Majdanpek-Rudna glava -Donji Milanovac-Golubac -Bg Poslato sa LLY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6601 Napisano Maj 10 Drug član, 1891 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, peratrap je napisao: Sutra Bg-Petrovac na Mlavi-Kucevo - Majdanpek-Rudna glava -Donji Milanovac-Golubac -Bg Poslato sa LLY-LX1 pomoću Tapatoka Kad kreces... Provozao bih se negde , nego nemam neku idejicu gde u pm... Pre sat vremena, Bratislav 1973 je napisao: Valjevo-Osecina-Loznica je dobra opcija Vozis ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 794 Napisano Maj 10 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Vozis ? Krecem oko 9 ujutru ,ako si za opustenu voznju i rucak oko milanovca ajdePoslato sa LLY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2976 Napisano Maj 10 ODUSTO OD DIJETE, 2797 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas odvozao Loznica - Valjevo. Prvi put ove godine, da se obnovi gradivo. I dalje dobara podloga i odlične krivine, kola na prste da nabrojiš al naleteh na radar. Ženska rukuje al joj nisam bio zanimljiv, krenula i vratila se. Možda se uplašila mog Zemunskog patka sa propelerom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 214 Napisano Maj 10 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Treba i do Cera svratiti. Malo se okrepiti u Cerskoj Šajkači sa lepim pogledom. Dobar je i put iz pravca Šapca, a ovaj od Valjeva preko Osečine i da ne pominjem 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 482 Napisano Maj 10 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Darko Mihajlovic said: Kad kreces... Provozao bih se negde , nego nemam neku idejicu gde u pm... Vozis ? Vozim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 482 Napisano Maj 11 (promenjeno) Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Bratislav 1973 said: Valjevo-Osecina-Loznica je dobra opcija Polazak 09:30 skretanje za Sremcicu preko Lajkovca-Valjeva(pauza za kafu)-Osecina-Trsic (Vukova kuca)-Loznica (Lokal Bar pauza kafa). Istim putem nazad. Promenio Maj 11 član Bratislav 1973 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3285 Napisano Maj 11 (promenjeno) Drug član, 1514 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @Bratislav 1973 Piši ako te ne mrzi ,kad se vratiš, jel bilo gužve,saobraćaja na tom potezu VA -Osečina-Tršić? Promenio Maj 11 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6601 Napisano Maj 11 Drug član, 1891 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan E , izvinite kome nisam odgovorio sinoc , poceo sam sa nastupom u 22:30... Bila je voznjica ... Podruzili se @Tumbe @mick , razmenili po koju gore na rudniku kod Glumca ..gledali napaljenu decu kako tockiraju ,iz kote 555 , i tako .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 482 Napisano Maj 11 (promenjeno) Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Džim Džarmuš said: @Bratislav 1973 Piši ako te ne mrzi ,kad se vratiš, jel bilo gužve,saobraćaja na tom potezu VA -Osečina-Tršić? Pozz, nije bilo guzve, mi smo iz Valjeva krenuli u 12:00, po koji auto, nije bilo ni radarske kontrole ni presretaca, iz Loznice smo krenuli u 15:00 i do Valjeva takodje nije bilo saobracaja kao ni radarske kontrole ni presretaca. U Trsicu je bilo ljudi ali ne nesto previse. Put je cist, nije prljav. Za mene mnogo lepsa deonica za voznju nego Ibarska do Rudnika. Promenio Maj 11 član Bratislav 1973 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 482 Napisano Maj 11 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Darko Mihajlovic said: E , izvinite kome nisam odgovorio sinoc , poceo sam sa nastupom u 22:30... Bila je voznjica ... Podruzili se @Tumbe @mick , razmenili po koju gore na rudniku kod Glumca ..gledali napaljenu decu kako tockiraju ,iz kote 555 , i tako .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3285 Napisano Maj 11 Drug član, 1514 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @Bratislav 1973nemam vise reakcija pa da se zahvalim literarno Koliko se secam Osecina Valjevo izuzetno dobar,nov put.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 482 Napisano Maj 11 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Džim Džarmuš said: @Bratislav 1973nemam vise reakcija pa da se zahvalim literarno Koliko se secam Osecina Valjevo izuzetno dobar,nov put.. Valjevo-Osecina-Loznica put bez ijedne zakrpe, asfalt odlican, deluje "nov" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...