Bojan_87 497 Napisano Maj 14 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan U što je pica. Ja ću na žalost morati da preskočim ovaj vikend. Planirao sam u Suboticu ako se sve poklopi.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 933 Napisano Maj 14 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Нећемо овај викенд Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20188 Napisano Maj 14 Vozim motor, nisam BAJKER, 2661 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS, Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, lordMilos je napisao: Нећемо овај викенд A bice protest i u Nisu i u Subotici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvezdan85 38 Napisano Maj 27 U prolazu, 50 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1250 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Drugari da li imate neku organizovanu voznju za vikend? Iz Novog Sada sam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4362 Napisano Maj 27 Drug član, 2358 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ako postujes skutere i javljas se svima uz put, mozda te i primimo 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvezdan85 38 Napisano Maj 27 (promenjeno) U prolazu, 50 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1250 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Daaaaaaa Promenio Maj 27 član Markop 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4362 Napisano Maj 27 Drug član, 2358 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan E onda moze. Al ako se ne javis i kolegama sa 1200 isto te izbacujemo Prati teme, ima ih jos, vecinom bude ono koji dan ranije, petak, sve zavisi od situacije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20188 Napisano Maj 27 Vozim motor, nisam BAJKER, 2661 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS, Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, RankoBg87 je napisao: Ako postujes skutere i javljas se svima uz put, mozda te i primimo Ko ne maše, taj je Ćaci, ooooooooooo!!! 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane Avijacija 24 Napisano Maj 28 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda XADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Markop je napisao: Drugari da li imate neku organizovanu voznju za vikend? Iz Novog Sada sam. Da li postoji neka grupa za novosađane gde organizuju ad-hoc vožnje? Bilo bi lepo .... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 152 Napisano Maj 28 (promenjeno) Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Baš se i ja pitam. Eto subota ja sam operativan od 8:30. Možemo po Srbiji gde god. Ne žurim nazad. Može celi dan sa pauzama i nekim ručkom. Volja istok, zapad, jug. Sever nikako. Promenio Maj 28 član rajmax63 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvezdan85 38 Napisano Maj 28 U prolazu, 50 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1250 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Meni odgovara i subota i nedelja mozemo negde i prespavati,bilo bi dobro da ima grupa za Novosadjane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 152 Napisano Maj 28 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Može i sa noćenjem, ali ovaj vikend mogu samo subotu. Već sledeći može. Svugde samo ne Vojvodina. Može i HR, BiH. Eto... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 724 Napisano Maj 28 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Шабац ову суботу, кратка вожња са вишим циљем, да би се у годинама пред нама возили у срећнијем друштву . 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvezdan85 38 Napisano Maj 28 U prolazu, 50 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1250 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam slobodan u subotu od 12h tek ako odgovara mozemo ici gde god…. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 77 Napisano Maj 28 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan @rajmax63 @Markop pratim... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 152 Napisano Maj 28 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Prati,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8506 Napisano Maj 28 Drug član, 1773 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas iz NS, i to ne malo, ali što kaže @Гоша malo nam je fokus sada usmeren na "namenske" vožnje pa ove "iz plezira" trpe do daljnjeg... U subotu - Šabac pumpa, bajkeri im čuvaju leđa! 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6344 Napisano Maj 29 Drug član, 927 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan A šta ovo danas vidim da studenti pravnog pozivaju na protest u BG u petak i subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solidSnejk 148 Napisano Maj 29 U prolazu, 60 postova Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, sta kazete na ovu ideju: Napravio sam app koji sluzi bas za ovo - nalazenje novih ljudi za voznju i organizovanje grupa. Posto se bavim programiranjem, ovo mi je bio zabavan mali projekat sa strane. Zanima me da li mislite da je stvar korisna i ako jeste - koje biste funkcionalnosti ubacili? Ako mislite da je sranje, recite i to, pa da je bacim u kantu sa ostalim propalim projektima. Link do aplikacije: 4bikers 4BIKE.RS Find your next ride, make new friends. 8 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8506 Napisano Maj 29 Drug član, 1773 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ZoraNS je napisao: A šta ovo danas vidim da studenti pravnog pozivaju na protest u BG u petak i subotu Zoki, da te ispravim: petak i nedjelja su u pitanju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6344 Napisano Maj 29 Drug član, 927 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, moj previd... Meni od petka zavisi da li ću u subotu u Šabac ili ne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane Avijacija 24 Napisano Maj 30 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda XADV Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 5. 2025. at 12:47, solidSnejk je napisao: Drugari, sta kazete na ovu ideju: Napravio sam app koji sluzi bas za ovo - nalazenje novih ljudi za voznju i organizovanje grupa. Posto se bavim programiranjem, ovo mi je bio zabavan mali projekat sa strane. Zanima me da li mislite da je stvar korisna i ako jeste - koje biste funkcionalnosti ubacili? Ako mislite da je sranje, recite i to, pa da je bacim u kantu sa ostalim propalim projektima. Link do aplikacije: 4bikers 4BIKE.RS Find your next ride, make new friends. Svaka čast na ideji. Samo napred! Ovo će biti divna i korisna aplikacija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3741 Napisano Maj 30 Drug član, 896 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao se i prijavio prvu voznju. Da poradis na masovnosti i moze vrlo zanimljivo i korisno da bude. Naravno, znas i sam, moras da uradis i aplikaciju za mobilni da bi ovo stvarno zazivelo. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5360 Napisano Maj 30 (promenjeno) Drug član, 1202 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan App nije samo za SRB Promenio Maj 30 član Atorn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solidSnejk 148 Napisano Maj 30 (promenjeno) U prolazu, 60 postova Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan @Atorn da namenjeno je da bude internacionalna, ali da se ubuduce smanji krug kilometara, tako da se ljudima u Srbiji ne bi prikazivale voznje u francuskoj recimo (osim ako to ne podese). @grafigo videh prvog korisnika, hvala! Za sad app moze da se instalira iz browsera, ali lako mogu da napravim verzije za iOS i Android ako bude postojalo interesovanje. Radjenje na masovnosti je naravno najtezi deo posla, ali radicu na marketingu kad god mogu. @Bane Avijacija Hvala, nadam se, slobodno podeli ako imas neke predloge sta implementirati ili popraviti. Promenio Maj 30 član solidSnejk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...