ZoraNS 5613 Napisano Novembar 8, 2020 Drug član, 812 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Danas - velika borba sunca i magle u našem kraju, ali ulovili smo i nešto sunca... Teško se nekako pomiriti da dolazi "zimski san"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8194 Napisano Novembar 8, 2020 Drug član, 1721 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Daaa, juče je bilo mnogo bolje za vožnju. I ja sam danas bio na P. tvrđavi ali sa porodicom, taman smo dočekali slobodan sto da sednemo i popijemo kafu, kad se magla pojavila niotkuda... Deca mi se posmrzavala. Ipak, živim u nadi da će još biti ovih "kratkih" vožnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5613 Napisano Novembar 8, 2020 Drug član, 812 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, DraganNS je napisao: Daaa, juče je bilo mnogo bolje za vožnju. I ja sam danas bio na P. tvrđavi ali sa porodicom, taman smo dočekali slobodan sto da sednemo i popijemo kafu, kad se magla pojavila niotkuda... Deca mi se posmrzavala. Ipak, živim u nadi da će još biti ovih "kratkih" vožnji Eto mogli smo se sresti gore... Mi smo bili oko 14h i isto smo planirali da sednemo i nešto popijemo, ali je krenula neprijatna magla tako da smo odustali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Novembar 13, 2020 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je i još nekih manjih vožnjica... ali bio bi dug klip...sve u svemu... 'oćemo još! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Novembar 21, 2020 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Danas malo đir do Cera. Nema zime Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2688 Napisano Novembar 21, 2020 Drug član, 1010 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Danas malo đir do Cera. Nema zime Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока V6 mašinaPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10548 Napisano Decembar 6, 2020 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uprkos vetru današnji dan nije bio tako loš za vožnju ili neku šetnju. Upalio sam motor da radi malo u mestu a onda sam ipak odlučio da se provozam. Kratka vožnja do Pančeva je baš prijala. Nije bilo puno ljudi na šetalištu, što me iznenadilo, ali jeste pasa lutalica koji su ležali u travi sa obe strane puta, njih 5-6 (slika 3). Stojim na šetalištu i razmišljam kako da prođem a da me ne napadnu dok mi jedna gospođa u prolazu udeljuje kompliment:" Kako vam je lep motor, koja je marka? Aa piše, Yamaha..." Zahvaljujem joj se uz kiseo osmeh, fokusiran na ekipu koja me čeka na krivini. Čim sam upalio motor odmah je jedan ustao iz trave i krenuo prema meni. Ugasim mašinu, on stane. Pošto nije bilo prostora da projurim pored njih, odlučim da preguram motor tih 50-tak metara uzbrdo. Nisu ni pogledali za mnom ali do vrha sam se zaduvao kao da sam kamion gurao. Pitali me neki radoznali prolaznici: "Šta je, neće da upali?" Ništa im nisam odgovorio... Ostatak vožnje je bio lek za dušu u ove zimske dane. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2036 Napisano Decembar 6, 2020 Drug član, 1134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se juce provozah do Petrovaradinske tvrdjave.Popusih cigaretu, gledah u Dunav, Novosadjanke i vratih se natrag.Sretoh i par kolega usput.Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8194 Napisano Decembar 6, 2020 Drug član, 1721 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, bajker71 je napisao: Stojim na šetalištu i razmišljam kako da prođem a da me ne napadnu dok mi jedna gospođa u prolazu udeljuje kompliment:" Kako vam je lep motor, koja je marka? Aa piše, Yamaha..." Zahvaljujem joj se uz kiseo osmeh, fokusiran na ekipu koja me čeka na krivini. E, moj Vojo, dok ti brineš o kuci maca ti se nudi, a ti - ništa To ti ja malo zavidim jer sam u izolaciji do sledećeg vikenda, ne zameri Lepa ti Džamahirija, ko lutka. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5613 Napisano Decembar 6, 2020 Drug član, 812 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, bajker71 je napisao: ...Nije bilo puno ljudi na šetalištu, što me iznenadilo, ali jeste pasa lutalica koji su ležali u travi sa obe strane puta, njih 5-6 (slika 3). Stojim na šetalištu i razmišljam kako da prođem a da me ne napadnu .... Sledeći put kad budeš išao tamo povezeš sa sobom neku mačku lutalicu. Upališ motor, pustiš mačku i vozi Miško... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8194 Napisano Decembar 6, 2020 Drug član, 1721 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan A gospođi lepo objasniš šta je to EXUP i sl. PS opet potroših sve emotikone 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10548 Napisano Decembar 6, 2020 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Objasnio bih joj ali ni ja ne znam! Šalim se, taj ventil je prisutan na kasnijim modelima. Inače, koliko sam mogao brzinski da procenim, gospođa je u baš "zrelim" godinama pa sam svesno propustio tu priliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2036 Napisano Januar 23, 2021 Drug član, 1134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Mi prakticno, nismo ni zatvarali sezonu @ProMaster @Astral @Nenadbg88 @DejanNešković @bocca_bastard Srdjan Dejan i ja 6 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9433 Napisano Januar 24, 2021 Drug član, 1939 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Miki, fali grupnjak.. Sent from my Mate20Pro using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5683 Napisano Januar 24, 2021 Drug član, 851 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Vi se svi vec opustili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9433 Napisano Januar 24, 2021 (promenjeno) Drug član, 1939 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @Bole37 Ako mislis na koronu, nemojmo kolega.. Malo mi je muka. Promenio Januar 24, 2021 član ProMaster 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5683 Napisano Januar 24, 2021 Drug član, 851 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ProMaster je napisao: @Bole37 Ako mislis na koronu, nemojmo kolega.. Malo mi je muka. Ma iz najbolje namere.Supruga mi prosla sa temperaturom,a ja najebao.Evo sad u 9 fraxiparin u stomak...a proslo vec mesec dana od kako sam izasao iz bolnice...Kad vidim guzvu...uh...Ne daj boze nikome.Cuvajte se. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9433 Napisano Januar 24, 2021 Drug član, 1939 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @Bole37 Jasno, postujem. Samo te voznje su jedino gde pobegnemo od svog ovog sranja.. P.S. Brz oporavak zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Januar 25, 2021 (promenjeno) Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Nema slika, ali opisno, sa kolegom vespašem @Vesperados Subota Bač tvrđava (hvala @yogibear na "inspiraciji", nešto mi se nije išlo na F.G., šuma, asfalt pun soli i verovatno mokar, pa se razmatralo gde blizu okrenuti po ravnici), vožnja klasika, Fjutog, Vjeternik, Palanka, Bač... Da je duži dan pa više vremena na tvrđavi i Kalvariji, a otići i na Provalu.. sve to ostaje za posetu kad bude lepog vremena i duži dan.. Nedelja, sa Banstola lokalnim putevima Čortanovci, Beška, Krčedin, Slankamen. Tu sam primetio dosta puteljaka koje bih voleo obići, lepih kuća, vikendica sa pogledom da im malo i zavidim Npr. nisam znao za spomenik bitke kod Slankamena (za bitku jesam). lokacija: Google Maps GOO.GL ★★★★★ · Denkmal · Stari Slankamen Tu postoji putokaz ka tvrđavi Acumincum, to bi valjalo istražiti gde i šta, mi nismo našli.. Svakako ovaj deo je pun mesta za istraživanje, a blizu kuće, taman kad se nema mnogo vremena okrenuti krug I highlight dana, u povratku na izlasku iz Čortanovaca dve devojčice na kapiji i vrište i mašu, i euforija se pojačava kako im mi trubimo... Obično nosim tank torbu i imam bombone unutra za slučaj invazije klinaca, što sad nije bio slučaj, ali imam prvu pomoć (doslovno, torbica prve pomoći sa bonžitama i slično..), pa su se opet obradovale kad sam okrenuo motor, baš lepo priveo vožnju kraju Drugari, da nam potraje ovo proleće do aprila, maja edit: evo našao za utvrđenje, to je na onim serpentinama do S.Slankamena... uteftereno za obilazak... edit2: Sad pročitah negde, na ove dve vožnje obišli smo 2 turska kupatila, jedno u Baču, jedno u S.Slankamenu (vinarija Acumincum)... Eto, neplanirano, sva turska kupatila severno od Save i Dunava, checked Promenio Januar 25, 2021 član nafetS 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 2, 2021 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Iznenadna voznja do Bara od petka do nedelje u nekoliko epizodica u narednih par dana, a pocelo ovako: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7719 Napisano Februar 2, 2021 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odgledano Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Februar 2, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Sachmo je napisao: Iznenadna voznja do Bara od petka do nedelje u nekoliko epizodica u narednih par dana, a pocelo ovako: fixni link ka klipu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 24, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se vozite sutra forumasi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13122 Napisano April 24, 2021 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi negde ali ne znam gde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10548 Napisano April 24, 2021 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Biće lep dan sutra i ja se razmišljam gde bih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...