bajker71 9676 Napisano Avgust 21, 2020 Drug član, 1465 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Subota ujutru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Avgust 21, 2020 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan @pajja sad u Subotu 22.08.2020 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Avgust 21, 2020 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Deki Katana je napisao: @pajja sad u Subotu 22.08.2020 Deki, hajde molim te izbaci koja bi bila tačna ruta i okvirna satnica. Možda se i ja priključim u nekoj tački...naročito ako ima još zainteresovanih iz ovog kraja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Avgust 21, 2020 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan JBG da je bila nedelja došao bi i ja do Kraljeva pa zajedno veći deo rute Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Avgust 21, 2020 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan @ZoraNSSuper Zoki! Evo plana zajednicke voznje, dok bi okupljanje bilo u Ivankovcu kod spomenika boja na Ivankovcu ( @shoyyka je bio pre neki dan, ima bas slika u temi "kratke voznje"). Za sada su pet lokacija obilaska u Despotovackom krugu (vidi mapu), ali moze to i da se prosiri ako bi se ostajalo na spavanju. Dolazak do Ivankovca cemo danas utanaciti kako bi se svi sinhronizovali na mestu susreta, posto se dolazi i iz BG kao i iz KV. @pajja steta, bice prilike, sada ce vise da se vozi pa se planira jos koju turu, moze i tokom nedelje (samo da bude lepo vreme). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Avgust 21, 2020 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Mapa Spomen park „Boj na Ivankovcu“ to Krupajsko Vrelo - Google Maps.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Avgust 21, 2020 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Važi Deki, javi još vreme sastanka i da li se negde planira noćenje. Ne garantujem da dolazim, ali ima šanse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Avgust 21, 2020 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Zoki, ekipa iz BG planira da se nadje na nekoj pumpi na autoputu u BG oko 9:00 (veceras cu znati tacno). Iz KV se krece 30 min ranije da bi se manje-vise sinhronizovali u Ivankovcu. U tom kraju bas ima puno lokacija za obilazak, pa ima indicija i da se prespava (opet nesto sto ce se u hodu razmatrati i kako kome odgovara). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Avgust 21, 2020 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za BG ekipu, na kojoj pumpi je sastanak i da li stoji 09 h? Javite i da li se negde noćiva da znam poneti potrebne stvari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Avgust 21, 2020 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Jel se to planira do Cuprije auto-putem?Sent from my SM-A715F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Avgust 21, 2020 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Iz BG idu tri motora i polaze u 9:00 sa Nisove pumpe kod STECO (to je prva pumpa posle Mostara kad predjes Gazelu dolazeci iz Novog Sada. Sto se tice nocenja, otvoreno pitanje. Za sada je jednodnevna tura u pitanju tako da se svi vratimo kuci za videla ako moze. Imas moj tel. pa smo u kontaktu. Mi smo se svi dogovorili pa ako nema nekih promena vidimo se sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Avgust 21, 2020 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan @Bruno 68 Da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Avgust 21, 2020 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pa da dobilo bi se na vremenuSent from my SM-A715F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Avgust 21, 2020 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Samo zbog toga auto-put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Avgust 21, 2020 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Jbga kasno sam video ovo. Mogao sam uzeti veceras slobodan dan. Ovako odoh sad u trecu smenu a u voznju cu u nedelju pa se mozda i sretnemo negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Avgust 22, 2020 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan koliko vidim, svi su zeljni voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Avgust 23, 2020 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da su svi ucesnici gore pomenute voznje bili manje - vise zadovoljniji nego oni (a bilo je zaista mnogo motorista) koji su juce bili na Tari i Bajinoj basti. Ljudi koja guzva na Mitrovcu. Kao u spicu na Slaviji ili autokomandi (BGD). Svi se voze ko muve bez glave, staju i pitaju "kuda vodi ovaj brod"? A put sa svim sakrivenim rupama i rizlom u maskirnoj senci sume. Za nedoziveti. Overis prednjim rupu ili rizlu u samoj krivini. A mozda ima onih koji uzivaju u tome. E nece me videti skoro ovi drumovi kao ni potez od Pustinje preko "debelog brda" do Crvice. Ocaj koji je i SAT opisao u jednoj od prethodnih emisija. Nadam se da ce situacija "dok jednom ne smrkne drugom nemoze da svane" trgnuti upravitelje ovih puteva jer nuzda je naterala da imaju posetu velikih razmera (priliv novca). Neka se zapitaju sta ce kad i naravno ako se situacija promeni na "kao pre korone". Mene nece skoro videti. Ima i dobro. Uzasan gubitak vremena po putevima na Tari uslovio je da se vratimo preko Uzica i Pozege. U kasnim popodnevnim satima nije bilo guzve na nekoliko deonica na kojima se izvode radovi (Susica, Surdup ..) tako da se novo asfaltiranim putem veoma glatko proslo do Ovcar banje. Za nepoverovati. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Avgust 23, 2020 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan E sta me je izuzetno "odusevilo" u zadnjih par nedelja / meseci. Verujte mi strucan sam u tome. Inenadna erupcija boravisnih objekata na obalama reka pa i na samim rekama Srbije i skoro pa nenormalan broj onih koji borave na istim, koji jedu, piju, pa i vrse nuzdu i u isto vreme se kupaju na istom mestu gde se fekalne vode ispustaju u reke. Vrh. Svako svoje ispod sebe. Ni jedan od pomenutih objekata nema reseno pitanje otpadnih voda. Nesmeta vam. Onda nista. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 23, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan E sta me je izuzetno "odusevilo" u zadnjih par nedelja / meseci. Verujte mi strucan sam u tome. Inenadna erupcija boravisnih objekata na obalama reka pa i na samim rekama Srbije i skoro pa nenormalan broj onih koji borave na istim, koji jedu, piju, pa i vrse nuzdu i u isto vreme se kupaju na istom mestu gde se fekalne vode ispustaju u reke. Vrh. Svako svoje ispod sebe. Ni jedan od pomenutih objekata nema reseno pitanje otpadnih voda. Nesmeta vam. Onda nista. A mislio sam da je to indijski fazon. Kuku meni... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9676 Napisano Avgust 23, 2020 Drug član, 1465 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Naša jučerašnja vožnja je bila izuzetno prijatna i zanimljiva, najviše zbog dobrog druženja. Zahvalio bih kolegama @ZoraNS, @Deki Katana, @Herr i Josketu na kvalitetno provedenom vremenu i pozitivnoj atmosferi. Ja sam uspeo negde po lošem putu da probijem zadnju gumu pa je palo "čepovanje" ali dobro, sve je to sastavni deo ovog našeg hobija. Obišli smo Spomen Park "Boj na Ivankovcu", Park maketa Despotovac, Resavsku pećinu, Krupajsko vrelo ... Lepo smo se družili, izvozali, ručali i polako kući puni utisaka i pozitivnih misli što je i smisao ovog "sporta". Par fotki koje je kolega Herr napravio: 9 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Avgust 23, 2020 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Petoro motociklista su zapoceli svoje prvo zajednicko druzenje, gde drugde, nego u sancevima, spremni za napad. Skupili smo se kod spomenika boja na Ivankovcu skoro pa u sekund, da nisam morao da lutam po Cupriji jedno 10 min. (znaka za Despotovac nigde nema, ali hvala pumpadziji na izlasku iz mesta, na skroz suprotnom kraju grada. inace bih ostao na nocenju). Plan je bio da obidjemo pet lokacija u okolini a onda, kud koji mili moji. @ZoraNS je imao najvise da prevali tog dana posto je dolazio iz NS. Nakon uspesnog uskladjivanja sa ekipom koja je kretala iz Beograda, @bajker71, @Herr i njegov drugar Nebojsa, zajedno su vozili auto putem do Ivankovca. Moja relacija iz Kraljeva je morala da se zapocne pola sata ranije a da se svi uklopim. Sledece odrediste je bio park minijatura nesto malo posle Despotovca ka Resavskoj pecini. Prva etapa uvozavanja je prosla pa smo se slozili da @Herr predvodi zbog posedovanja navigacije a Nebojsa na zacelju, takodje sa navigacijom. Ovi sa klasicnim kartama u sredinu, pa ako tehnologija zakaze ... Resavska pecina. Taman stizemo za organizovanu turu sa turistickim vodicem. @bajker71 je posebno hvalio "uciteljicu" i hteo je u prvi red. Na zalost, bili smo zadnjih pet pred popunjavanje grupe. Ma da smo planirali, ne bi bolje ispalo. Imali smo vremena i za kratku kaficu pred silazak u tamne dubine pecine i sklanjanja sa vrelog sunca. Dalje nas vodi put ka Lisinama i Vodopadu Veliki Buk. Ovde upadamo na prvi parking misleci da je to to, ali se uspostavilo da je glavna atrakcija 500m-1km iznad. Ovde smo i onako planirali duzi odmor i rucak. Ispali smo iz turistickog moda i upali u prehrambeni. Mozda se pojavi mala snaga kasnije. Posto su porcije bile izdasne, sada je pak, bilo tesko da se nastavi pesice. Tako blizu, a tako daleko. Steta sto nismo videli vodopad ali mislim da je svima bilo do voznje u tom momentu. Mi smo imali orjentire na ovom put ali nista nije bilo za o glavu, nego smo u hodu reagovali shodno trenutnom raspolozenju. A raspolozenje je bilo .... GAS. Eto nas "caskom" na Krupajskom Vrelu. To caskom je ispalo sati i sati. Ne bas, ali tako nam se cinilo. Mi sa sport-turerima smo vozili kao po jajima. Ne znam @Bruno 68, da li je kao na Tari, ali nikad vise. Cekaj, pa to sam prosle godine rekao kada sam se spustao istim putem, doduse u drugom pravcu. Sada je bilo jos gore od tada. Rizle i rupa na svakom koraku, dobro prezivesmo. Vise puta sam posumnjao da je @Herr -ova navigacija zakazala. Najzad Krupajsko vrelo, gde smo sve stvari mokre od znoja povesali po motorima da se suse. Kad smo skretali, jedna gospodja turista je svojski snimala nas dolazak sa mobilnim telefonom. Verovatno se iznenadila kako smo uopste tim putem prosli u komadu, pa da zabelezi. Nego, daj da pohvatamo rukama pastrmke koje se bezbrizno buckaju u bazenima. Njima nije bilo tako hladno kao modroj decici koja odgovaraju na, kakva je voda, nije ovde hladna na izvoru koliko je u bazenu. Na svu srecu, kelner nas ohrabruje da je ostatak puta do Krepoljina dobar i tu nema vise dvoumljenja. Ni za zivu glavu se vracamo istim putem, kako smo u pocetku planirali. Preko prece, naokolo blize. Jest da ce i mrak da nas uhvati ali nazad nikako. I stvarno, put je dalje bio sjajan. Tako da je dosao kao slagort, da nije @bajker71 imao peh sa busenjem zadnje gume. Puno srece i jos jedna interesantna prica. Ovo jednodnevno putovanje je bilo kao dobro zacinjeno jelo. Bilo je od svega po nesto. Drustvo odlicno i nadam se da cemo nastaviti zajednicke voznje u skoroj buducnosti. Posebno mi je drago sto smo se lepo uklopili a prvi put pravimo ovakvu eskurziju. Hvala svima na lepom i interesantno provedenom danu! P.S. U Petrovcu na Mlavi skrecem ka Svilajncu i preko Kragujevca za Kraljevo, dok ostatak ekipe nastavlja ka Pozarevcu pa na auto put kuci. Da bude neizvestno do kraja, zaustavlja me policijska patrola. "Dobro vece, dobro vece. Skidajte kacigu. Ali ljudi ja sam star i bolestan, nemoj te mene. .. duvaj" Bas cesto zaustavljaju i proveravaju alkohol u okolini Kragujevca. Tu sam sreo kolegu iz Jagodine, @drtommy na PanEuropean-u. Jos jedan pozdrav ovom prilikom i nadam se da se situacija resila. - 16 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Avgust 24, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan On 23.8.2020. at 16:20, Deki Katana je napisao: Tu sam sreo kolegu iz Jagodine, @drtommy na PanEuropean-u. Jos jedan pozdrav ovom prilikom i nadam se da se situacija resila. - Pozdrav druže, nadrkani neki bili. Napisaše mi kaznu zbog par piva u toku dana. Jebi ga, neće da oproste. Nešto malo pokazalo, al kaže, ne može ni malo, nula. Htedoh da ga pitam da on dune, ispred kafana stajali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole26a1 92 Napisano Avgust 24, 2020 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250N Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo ovaj vikend smo malo obilazili Uvac. Put klasika zlatibor-n.varoš-sjenica. Iznenadio sam se sa zavrsenim radovima od ovcar banje ka zlatiboru. Bilo je samo 3 semafora gde nije bilo zadrzavanja pogotovo za motore. Put N.varoš-Sjenica odličan dobar asfalt bilo je malo peska po putu jer su bile poplave ali nista strasno sto moze da pokvari celokupan utisak Noćenje u Sjenici hotel "Lane" ok smestaj ok cene ima garažu. Sto se tiče Uvca - vidikovca i obilazak meandra preporucio bi odlazak organizovan iz Sjenice kao sto smo mi uradili jer je makadamski put a do vidikovca ima dosta da se vozi. Mi smo platili voznju čamcem i prevoz do vidikovca iz Sjenice 2500din po osobi. Ne razmisljas ni o motoru i o opremi uzivasnje na max ako treba nekom kontakt čoveka koji to radi mogu da prosledim O prirodi je glupo da komentarišem. Fenomenalno. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4512 Napisano Avgust 25, 2020 Drug član, 978 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Taj prilaz Uvcu, bilo kojem njegovom delu, je užas i za kola i za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Avgust 25, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Taj prilaz Uvcu, bilo kojem njegovom delu, je užas i za kola i za motor.Nemoj nista da mi pricas, mislio sam da cu u povratku naci neki deo pre 2 meseca. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...