Jump to content

Moto Zajednica

Herr

Članovi
 • Broj tema i poruka

  1
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

0 Neutral

O članu Herr

 • Rank
  U prolazu

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Herr

  SIDI čizme/patike

  Ljudi, hvala puno na ovakvim informacijama. Jedan savet molim, kada je oprema povoljnija i kada je generalno bolje kupovati van sezone, pri kraju - početku sezone ili u sezoni?
 2. Izvini, ne razumem se, je li ovo Touring motor? U koju kategoriju spada? 

 3. Herr

  Pozdrav svima

  Stvarno zanimljivo, nisam imao ni ideju da to postoji.
 4. Herr

  Pozdrav svima

  Hvala Savane. Ma nemoj sestru da sekiraš, nisam taj veruj mi . Bilo bi mi drago da imam u familiji nekog ko bi me podučio vožnji i motorima . Nego kad kažeš prsluk, misliš leti umesto jakne?
 5. Herr

  Pozdrav svima

  Hvala ljudi na ohrabrenju . Tako je posle je gotovo, može samo oproštaj. Jupiteru hvala na savetu. Jel imate neku radnju kao preporuku, radije bi novo, barem kacigu za početak kao najvažniji deo opreme?
 6. Herr

  Pozdrav svima

  Za sad se držim u ilegali, pa polako
 7. Herr

  Pozdrav svima

  Razmišljam da prvo kupim opremu dok ne krenem sa praktičnom obukom. Jel imate savet gde da odem, gde mogu dobiti i dobar savet i pazariti solidnu opremu cena - kvalitet?
 8. Herr

  Pozdrav svima

  Hvala ljudi, čini mi se opasna zajednica
 9. Herr

  Pozdrav svima

  Thx
 10. Herr

  Pozdrav svima

  Pozdrav bajkeri. Nov sam na forumu a u moto svetu sam ameba i ako sam u vrlo zrelim godinama, 44. Čak šta više do pre nekog vremena sam imao "averziju" prema motorima, a da budem iskren i prema bajkerima :-) . Ni sam ne znam šta mi se desilo niti sam siguran u to što radim, ali od pre godinu dana uz druženje sa kolegom sa posla koji vozi BMW GS i još nekim momcima počeo sam da se zanimam za motore. I tako eto sad uplatih i obuku. Svaki savet i mišljenje dobro došli. Inače sam sa Vidikovca od skora, odrastao na NBGD blokovi. Bivši instruktor vožnje za B i C, bivši tonac sa RTS-a i padobranac u pokušaju, lepša polovina stavila veto posle prvog skoka .
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja