MoToM 3850 Napisano Jul 31, 2023 Ne silazi, 4999 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Usluga agencije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5539 Napisano Jul 31, 2023 Drug član, 1387 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Регистрација за FZ1 2009. годиште са техничким 29.000 динара. Први премијски степен, пренет са полисе претходног мотора. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Avgust 22, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Tehnicki Pregled Sunce Zemun, za Beverly Cruiser 500ie (2007) upravo placeno 17900rsd. Kofer nisam morao da skidam, zuta iako homologovana sijalica je samo napomenuta da ipak naredne godine promenim za tehnicki. Sve proslo ok, osim voznje do tamo i nazad, motor se opako "rasprdeo", a i malo davio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Septembar 8, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GS 500 2005 god sa tehnickim,nova saobracajna i tablica "samo" 21700 premiski stepen 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1221 Napisano Septembar 8, 2023 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, MatorKonj said: Suzuki GS 500 2005 god sa tehnickim,nova saobracajna i tablica "samo" 21700 premiski stepen 4 Možda sam ja zatupeo negde usput, ali imajući u vidu godište, kubikažu, i generalno tip vozila, mislim da je to nenormalna cena. Stvarno ga preteruju sa nametima. I onda posle nejasno zašto se uvećava broj neregistrovanih vozila na putu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Septembar 8, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan @maza1da je preko 20 godna bilo bi 2000 jeftinije i to je to.Opet mnogo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Septembar 8, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam za kolege iz Beograda posto sam cuo da je SIV u ludnica,PU Mladenovac isto radi motore cekao sam oko 1 h 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 141 Napisano Septembar 8, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan GSXR 1000 K3 2003god, nova tablica, saobracajna, tehnicki, premijski stepen ne znam koji je, jer se prenelo sa prethodnog motora GSXR 750 kome sam bio vlasnik 6 godina, cena 26k dinara...da nije bilo premijskog stepena, onda bi bilo 31k. Sve to na tehnickom kod kolege @bdada Promenio Septembar 8, 2023 član bojanh 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10988 Napisano Septembar 8, 2023 Ne silazi, 2189 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kolega registrovao APN iz 70+ Prvi vlasnik za 7500d. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Septembar 9, 2023 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 9. 2023. at 19:30, MatorKonj je napisao: @maza1da je preko 20 godna bilo bi 2000 jeftinije i to je to.Opet mnogo Ja imam cb500 kojoj je preko 20 godina. 13000 i nešto sitno bilo u junu. Al samo produženje. Nije valjda nova saobraćajna i nalepnica 8000? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Septembar 9, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, PetkovicBecej je napisao: Ja imam cb500 kojoj je preko 20 godina. 13000 i nešto sitno bilo u junu. Al samo produženje. Nije valjda nova saobraćajna i nalepnica 8000? Za gs 500 iz 94 19700 verovatno me kolje i premiski stepen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5262 Napisano Septembar 22, 2023 (promenjeno) Drug član, 1870 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Istekla mi registracija pre tačno 30 dana, i nekako prolete vreme a nisam imao vremena ni da pogledam motor. I onda uzmem sinoć u zadnji čas da montiram nosač tablice i da sredim žmigavce za tehnički jer im instalacija nije bila baš najbolja gde me ubije neki gremlin i posao od 2h pretvori u 5 Legnem kasno, ustanem rano, rešim taj problem (nekvalitetna žica u samom žmigavcu se raspala sama od sebe), i jutros odvezem motor na tehnički, samo da bi mi čovek rekao da je zakon promenjen i da sada imamo 60 dana da obnovimo registraciju od isteka Ja prvi put čuo sada, eto, možda će nekome da znači informacija. #zzz# Promenio Septembar 22, 2023 član živke 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano Septembar 22, 2023 Drug član, 1763 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je i do sada bilo tako, 60 dana je rok za odjavu tablice ako ne registrujes, i za motor i za auto. Odjavio ili ne posle 60 dana mora nova tablica i saobracajna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5262 Napisano Septembar 22, 2023 Drug član, 1870 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam da je od uvek bilo mesec dana, čak sam pretraživao da vidim da li je tačno 30 ili isti datum sledećeg meseca i naleteo sam izgleda na jednu od retkih strana gde još uvek stoji 30 dana Ne znam kad je to promenjeno. Registracija vozila nakon isteka registracije? REGISTRACIJA-VOZILA.RS Istekla registracija vozila. Kako se registruje vozilo i šta je sve potrebno kada je registracija istekla? Procedura i potrebna dokumentacija za registraciju vozila nakon isteka registracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2966 Napisano Septembar 22, 2023 Drug član, 1169 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Promenjeno pre XY godina kad su nove tablice uvedene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2966 Napisano Septembar 22, 2023 Drug član, 1169 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Sharky - Alex je napisao: Mislim da je i do sada bilo tako, 60 dana je rok za odjavu tablice ako ne registrujes, i za motor i za auto. Odjavio ili ne posle 60 dana mora nova tablica i saobracajna Godinama nije bilo tako za 'periodično' registrovane motore... Bilo je dozvoljeno da nakon isteka 'periodične' registracije imaš punih 12 meseci za produženje tj. da ti ostane tablica i saobraćajna, da bi od 01.01. ove godine doneli neku odluku da se i to skraćuje na 60 dana kao i za sva redovno registrovana vozila. E sad nznm da l' je to samo u NS ili na teritoriji cele RS. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5262 Napisano Septembar 24, 2023 Drug član, 1870 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slučaju, bitno da sam ga registrovao konačno, napravio čak i stotinak km danas 20800 dažbine i 2800 tehnički (sa nekim popustom). #zzz# Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Septembar 24, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan 35.600 dinara prva registracija, tablice, saobracajna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 212 Napisano Septembar 25, 2023 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 9. 2023. at 10:53, PremieRacing je napisao: Godinama nije bilo tako za 'periodično' registrovane motore... Bilo je dozvoljeno da nakon isteka 'periodične' registracije imaš punih 12 meseci za produženje tj. da ti ostane tablica i saobraćajna, da bi od 01.01. ove godine doneli neku odluku da se i to skraćuje na 60 dana kao i za sva redovno registrovana vozila. E sad nznm da l' je to samo u NS ili na teritoriji cele RS. другар није одјавио таблице кад увели 12 месеци, није прошло годину дана послали честитку 12-13к што није одјавио Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2375 Napisano Septembar 25, 2023 (promenjeno) Andragog, 4953 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Prodas motor nekome, ugovor overen. Novi kupac ne registruje i ne vrati tablicu, ko onda placa kaznu? Promenio Septembar 25, 2023 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2591 Napisano Septembar 25, 2023 Drug član, 1289 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Otuda ona “prenos obavezan”. A logično je da kaznu plaća vlasnik u trenutku nastanka prekršaja. Možda i ima peripetija da kazna stigne prethodnom vlasniku, ali ne sumnjam u to da se to lako rešava ako do toga uopšte i dođe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2375 Napisano Septembar 25, 2023 Andragog, 4953 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Promenjeno je to da sada kupac, novi vlasnik odjavljuje u svom gradu, MUPu. Logicno bi bilo da je sada on odgovoran.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7671 Napisano Septembar 25, 2023 (promenjeno) -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan E jel to zvanicno? Za odjavu i porez da moze sve u opstini kupca? Iako nije ugovor o poklonu. Promenio Septembar 25, 2023 član ser Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10988 Napisano Septembar 25, 2023 Ne silazi, 2189 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da jeste ,tablice iz drugog grada gde je kupljeno vozilo mozes da vratis u svom mupu.I porez mislim da mozes da platis u svom gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14017 Napisano Septembar 25, 2023 moto merkat °°, 4879 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ser je napisao: E jel to zvanicno? Za odjavu i porez da moze sve u opstini kupca? Iako nije ugovor o poklonu. Odavno na snazi, ugovor o poklonu se nosi u poresku otalo preko e-uprave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...