drumskalisica 8741 Napisano Mart 31, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @-gixxer - I meni su tako rekli prvi put, pa sam im rekao da mi daju proba tablice za motorno vozilo ( kao za auto ) pa su mi tako i dali. Kasnije sam vadio još nekoliko puta isto tako - probne za kola, pa jednu zalepim na zadnji blatobran, a drugu gurnem pod oklop i sve OK. I policija me zaustavljala sa takvim probnim tablicama i niko nije pravio problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Mart 31, 2018 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Lug je napisao: @gixxer, platio si osiguranje, što nebi vozio, u momentu kad si platio sve dažbine državi, i kad su te vratili sa šaltera zbog državne greške, ti si brate ispravan.država je namirena. edit: teo sam da kžem da si ovoj trgovini sa državom, ti svoje obaveze ireguliso, platio si robu, a to što iporučilac nije u stanju da ti je dostavi, ne znači da nije tvoja. Ne kolega, nesme voziti, u pravu je kolega gixxer. Tablica nije izdata a to znaci ni polisa osiguranja jer nema registracionog broja. Bez obzira sto je sve uplaceno mozda u agenciji, vozilo nema ni polisu, ni tablicu, ni nalepnicu (opet zbog broja),dzaba uplata. Nazalost imao sam slicne dozivljaje i cekao dve sedmice na tablice, druge godine na nalepnicu (nije odstampala NBS)... Sa sezonskom registracijom ce najzad mnogi moci da sami izracunaju sta u stvari zele. Licno imam 4 motora ali vozim uglavnom cele godine osim po snegu i ledu. Videcemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5300 Napisano Mart 31, 2018 Pana, 526 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan - Moja prva plata posle srednje škole ( "87) bila je 600 lit goriva. Za prekovremeni sam mogao da kupim 1l benzina, cigarete i platim piće ( u kafiću , nije ispred prodavnice na traktorskoj prikolici )... Sada bi sa tom platom samo rekao : Lajte kere Jakobsfelda Ovako , kako god da se okrenem , dupe mi pozadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 31, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan moja prva plata, jedna od prvih palata, 92ge, kupio sam jedan ruski osciloskop, i ostalo mi za po jednu paštetu na svaki dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 31, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ko zna sta ce da urade da li nama lose ili bolje oni hoce pare i samo ih to zanima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 31, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, bokilic je napisao: ko zna sta ce da urade da li nama lose ili bolje oni hoce pare i samo ih to zanima MA NE oni sve rade za dobrobit naroda,sećam se Milke Planinc-bivše predsednice vlade Jugoslavije a ja klinac i to mi je sve bilo jako nelogično-čitaj laž što je pričala ,pa i svi posle nje tolko se nalagaše da sam dobio čir na želucu od nerviranja a oni dobili-avioni kamiooni,ribe,kuće stanove,vikendice ,nakit,rolexi,motori ,autombili,bazeni,droga,cedevita,p.....m...... A popunjavnje budzeta sluzi za finansiranje plata stranačkim poslušnicima i što više ih zaposliš sve su ti poslušniji-ruka ruku mije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2410 Napisano April 9, 2018 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan http://niskevesti.rs/uskoro-moguca-registracija-motora-samo-za-jedan-mesec/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
celavii 13 Napisano April 9, 2018 U prolazu, 62 postova Motocikl: Suzuki Boulevard C90T Prijavi odgovor kao problematičan Za mene je ovo odlicno, obzirom da zbog posla mogu da vozim tek 15 dana na svakih 3 meseca. Nekad ubodem za celu godinu da mogu ukupno 20 dana voznje da naberem. A registracija mi je 30k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano April 9, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ja se samo plasim da cemo morati da cekamo vise godina dok se ne usklade mup, osiguranje i tehnicki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano April 9, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan On 3/30/2018 at 10:20 PM, sasa ns 1 said: Ja imam 4 registracije godišnje i pre par godina mi je palo na pamet ZAŠTO MI UOPŠTE REGISTRUJEMO VOZLILA-ČEMU TO UOPŠTE SLUŽI OSIM PUNJENJU BUDŽETA Imaš 4 registracije godišnje, to bi trebalo da znači 4 vozila, i problem ti je registracija??? Inače ono sa Versusom nisam shvatio šta si hteo da kažeš. Sve češći su ti konfuzni postovi u raznim temama. 1 hour ago, zlig0r said: ja se samo plasim da cemo morati da cekamo vise godina dok se ne usklade mup, osiguranje i tehnicki... I meni frka od toga, mada se trudim da budem optimista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokac 21 Napisano April 21, 2018 U prolazu, 46 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce registrovao na celu godinu. Nisam uspeo na 6 meseci, mada iskreno nisam nesto ni bio uporan. Tako da cekamo sledecu godinu za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano April 26, 2018 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko registrovao na manje od godinu dana da nam prenese iskustva? Meni ističe za mesec dana, zvao danas da se raspitam u agenciji gde inače registrujem, naračunali mi za 6 meseci oko 14.500 dinara, a puna cena za godinu dana 26.500. Jedino nisam pitao da li se vraćaju tablice i odjavljuje motor, i kako ide procedura, ali i to ću proveriti, pa pišem iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano April 26, 2018 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Koja je to agencija da registrujem i ja kod njih. U Obrenovcu konfuzija oko racunice...neki cak i nece da registruju na manje od godinu danaSent from my LEX626 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13792 Napisano April 26, 2018 Ne silazi, 6032 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 4/9/2018 at 6:18 PM, Singularitet said: .... Inače ono sa Versusom nisam shvatio šta si hteo da kažeš. Sve češći su ti konfuzni postovi u raznim temama. .... Dobro je ja mislio da sam ja lud i da niko primecuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22004 Napisano April 26, 2018 Integrisan, 9500 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kg informacija od danas, prijatelj isao da produzi registraciju na R6, 2004 god. 18200din 12 meseci produzenje, 15400 din 6 meseci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano April 26, 2018 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan @Milos_Jel' lepi, a ciji si ti i oklen... di je to tu? :-) Послато са SM-A500H уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera kameni 17 Napisano April 26, 2018 U prolazu, 49 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha fz 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga danas registrovao, nisam se setio da pitam da li moze na manje od 12 meseci. Izadje mi kao da sam tamica registrovao 30000 sa prevodom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano April 26, 2018 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Pa da...znao sam da ce biti isplativije po starom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 560 Napisano April 27, 2018 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Milos_ je napisao: Da li je neko registrovao na manje od godinu dana da nam prenese iskustva? Meni ističe za mesec dana, zvao danas da se raspitam u agenciji gde inače registrujem, naračunali mi za 6 meseci oko 14.500 dinara, a puna cena za godinu dana 26.500. Jedino nisam pitao da li se vraćaju tablice i odjavljuje motor, i kako ide procedura, ali i to ću proveriti, pa pišem iskustva. Ako je ovako to će biti super Pre 14 sati, N.F.S. je napisao: Kg informacija od danas, prijatelj isao da produzi registraciju na R6, 2004 god. 18200din 12 meseci produzenje, 15400 din 6 meseci.. A ovako je neisplativo registrovati na manje od godinu dana. Cccc, kakva smo država... u svakom mestu, ili u svakom drugom SUP-u su druge cene i pravila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22004 Napisano April 27, 2018 Integrisan, 9500 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U Kragujevcu su ovom racunicom dosli do cifre, za sestomesecnu registraciju svi su nameti identicni kao na godisnjem nivou samo je osiguranje 70% od pune cene (za 6 meseci) .. . Sprdnja i pokazivanje ko je glavni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12699 Napisano April 27, 2018 Ne silazi, 7362 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bajkeri magarci, ja bih to objavio u "Blicu" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15543 Napisano April 27, 2018 Drug član, 1781 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sve dazbine prema drzavi i dalje idu u punom iznosu za celu godinu ma koliko dugo registrovali motor, samo se na polisi moze ostvariti neki popust ukoliko se registruje na manje od godinu... banda je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano April 27, 2018 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Stize mi rega za mesec dana, bas me zanima rasplet situacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 27, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Koliko smo se bunili dobro smo i dobili... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Maj 12, 2018 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda se jos uvek neznaju tacni iznosi za registraciju kracu od godinu dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...