Cyxio 6 Napisano pre 19 sati U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda Forza 350 2024 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Satelis said: Vodite racuna kod podmetanja izmedju nosaca i kofera jer moze doci do pucanja kod dela gde zabravljuje. Prenapregnutost u kombinaciji sa napunjenim koferom, vibracijama usled truckanja lako polomi bravu te kofer moze sleteti a da se ne primeti. Vecina gumu podmece il duplo lepljive trake..... pre il kasnije rasklacka se ponovo. Vecina ne skida nikad kofer.... bolje lupiti jedan torban sraf, sira podloska, osig. matica (nema pretezanja) i gotovo za svagda. U pravu si za prenapregnutost brave i zato treba paziti na debljinu materijala koji se podmeće, ali u ovom slučaju ne bi pomogao torban šraf jer klacka u samom koferu, čak bi i više lupkalo jer bi ova dva metala bila još relaksiranija. Sa šrafom bi funkcionisalo jedino kada bi izvadili bravu. Pošto u mom slučaju često vozim bez kofera, to mi nije opcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 465 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Konačno da ne neko rešio ovu dilemu - šta to krcka kod kofera!Meni to ne smeta toliko, tako da ne obraćam pažnju. Kofer ionako nije lako skinuti/vratiti, tako da ja neću eksperimentisati sa lepljenjem tih stvari. Kofer ponekad skidam sa skutera, zauzima previse prostora u skučenom gradu :mobilizator: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeleniZub 146 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Trenutno: Honda Forza 350 2024; Kymco Agility 50 4T 2018; Prethodno: Honda NC750 DCT 2021; Kymco Downtown 300i 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, evo kao što vidite na slikama, lepio sam na kofer, ali ne zato da odvojim kofer od nosača, već da odvojim klizajući zub od njegove šasije. Sve metalne delove sam podmazao sprejem za lanac. Kofer je dosta teže vratiti i tu treba biti pažljiv da se ne polomi ključ za zaključavanje.Sent from my SM-F966B using TapatalkTi znaci nisi otvarao unutrasnjost kofera,ovo je lepljeno spolja? Kada se skine plasticni poklopac brave u unutrasnjosti kofera ima metalni deo koji poklapa klizac i dodoruje se sa klizacem ako se malo lupka po njemu,ja sam mislio da si ti otvarao taj deo i lepio taj filc izmedju njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyxio 6 Napisano pre 6 sati U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda Forza 350 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ti znaci nisi otvarao unutrasnjost kofera,ovo je lepljeno spolja? Kada se skine plasticni poklopac brave u unutrasnjosti kofera ima metalni deo koji poklapa klizac i dodoruje se sa klizacem ako se malo lupka po njemu,ja sam mislio da si ti otvarao taj deo i lepio taj filc izmedju njihOtvorio sam i shvatio da tu ne možeš zalepiti ništa, to su dva metala koja klize jedan po drugom. Tako da je jedino rešenje, koje sam ja našao, ovo kako sam već pokazao. Kod mene funkcioniše, bogami već skoro 1000km.Sent from my SM-F966B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...