vidakn 2348 Napisano Mart 3 Drug član, 1718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan E dalje da razlepljujem neću pa da ste mi iz oka ispali... Oči mi krvare...Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 166 Napisano Mart 3 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368E Prijavi odgovor kao problematičan Proci ce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 409 Napisano Mart 7 Drug član, 1158 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Ukusi su razliciti...meni je recimo ova tooooop !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeleniZub 166 Napisano April 6 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda Forza 350 2024; Prethodno: Honda NC750 DCT 2021; Kymco Downtown 300i 2014;Kymco Agility 50 4T 2018 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/16/2025 at 7:49 PM, ZeleniZub said: Jel neko menjao vizir za Forzu? Fali mi jedno 10 cm da bi vazduh isao preko kacige, mnogo mi je bucno ovakoVidim da je Puig za 140mm visi a Givi za 120mm. Od danas ja za mene otvaram sezonu voznje, a pre toga dodato par stvari. Kupih Puig vizir Vizir V-TECHLINE TOURING HONDA FORZA 20679W (prozirni je sa W), Narucio odprilike 6-og Marta i stiglo 1-og Aprila. Na sajtu kaze da je visi od orginalnog za 14cm, ja izmerih 13cm, ali sam resio problem oko vetra i buke. Kao i na svakom prethodnom skuteru dodah i alarm, neki kinez, slican (ako ne i isti, samo drugo ime) Steelmate-u, koga nisam moga da nadjem na Amazonu, a sa Alija nisu isporucivali na adresi na koju saljem. Kao i uvek, ugradio sam i skriveni prekidac za taj alarm, nema potrebe da je konstantno pod naponom, alarm ionako koristim samo kad idem negde van grada i skuter ostavljam napolju. Skratih i one glupe plastike ispod sedista koje bi trebalo da sluze kao drzac dokumenata ili cega vec. Reflektujuce trake na tockove takodje zalepih, boja se slaze sa sivim plastikama. I za kraj dodah i Carpuride W702S PRO. Njega sam montirao na ovaj drzac za Alija, ali sam mora da izbusim nove dve rupe i iskoristim pola od Ram drzaca koji sam vec imao. Da sam montirao na onu cevku uredjaj bi mi bio mnogo napred, ovako je taman. Uredjaj se takodje moze skinuti ako treba specijalnim kljucem koji stize uz njega. Eto toliko od mene za sada, pozdrav. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBg 4 Napisano pre 5 sati U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ima li neko ovakav keder koji ide na sedište između plastike i sedišta, pokušavao sam da nađem po otpadima ali nisam našao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2348 Napisano pre 5 sati Drug član, 1718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ima li neko ovakav keder koji ide na sedište između plastike i sedišta, pokušavao sam da nađem po otpadima ali nisam našao ?Kederi Barič +38163234429Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyxio 12 Napisano pre 5 sati U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda Forza 350 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ima li neko ovakav keder koji ide na sedište između plastike i sedišta, pokušavao sam da nađem po otpadima ali nisam našao ?Možeš u Delti poručiti originalni keder. Ako te muči što voda ulazi pod sedište, da znaš, to im je mana. Meni na novoj Forzi ulazi posle puškiranja. Po kiši ne.Sent from my SM-F966B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBg 4 Napisano pre 3 sati U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Cyxio je napisao: Možeš u Delti poručiti originalni keder. Ako te muči što voda ulazi pod sedište, da znaš, to im je mana. Meni na novoj Forzi ulazi posle puškiranja. Po kiši ne. Sent from my SM-F966B using Tapatalk Pitao,čeka se 2 nedelje i košta 7000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9290 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 3745 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan On 4/6/2026 at 9:55 AM, ZeleniZub said: Kako su lepi ti cajgeri. Kako ću tek plakati za satovima.. Nema.. Samo bogati će gledati u njih. Sirotinja će imati ekran. Puuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6929 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 5024 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @DraganBg probaj da nađeš na Temu, ovako nešto: https://share.temu.com/EcA6RPqGPLB Ili Aliexpress, traži "Side Bulb Trim Seal", iskopaćeš nešto https://www.aliexpress.com/w/wholesale-Side-Bulb-Trim-Seal.html @Andrej_Hotstepper vreme cajgera mislim da je nepovratno prošlo, na skuterima bar. Niko to više neće kod novih vozila, deluje zastarelo mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9290 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 3745 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Just now, boza_kg said: @DraganBg probaj da nađeš na Temu, ovako nešto: https://share.temu.com/EcA6RPqGPLB Ili Aliexpress, traži "Side Bulb Trim Seal", iskopaćeš nešto https://www.aliexpress.com/w/wholesale-Side-Bulb-Trim-Seal.html @Andrej_Hotstepper vreme cajgera mislim da je nepovratno prošlo, na skuterima bar. Niko to više neće kod novih vozila, deluje zastarelo mnogo Na to sam i mislio. Ne samo to, nego je x10 skuplje. Pošto je ekran u Kini? 5$? 10$? E to nam je presudilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6929 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 5024 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ebiga, i Iphone je jeftin u proizvodnji. To je nama naša digitalizacija dala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...