Skittles 6972 Napisano Mart 28 Nemanja Stojanović, 1877 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Odštampaću ti ja nosač 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 598 Napisano Mart 28 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ima razlicitih kvaliteta ali uglavnom je mekana onako.Sent from my SM-S918B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadPT 92 Napisano Mart 29 Svrati ponekad, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zalepio izolir trakom na prednju viljušku. Drži, ali ne vozim po kiši. Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 11129 Napisano Mart 29 Drug član, 3450 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Obična kuhinjska providna folija, u dva, tri sloja ( u krug) preko nalepnice. Drži perfektno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eagle1 0 Napisano pre 4 sati (promenjeno) U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za motocikle ne piše „na vidnom mestu“ , da li može da se lepi ispod donje plastike repa (iznad držača tablice/ispod suvozačevog seditša) ili bolje na neku plastiku pa tu plastiku pričvrstiti na vile i kako? Piše „ili na ravnom delu vozila kod uređaja za osvetljavanje“ Promenio pre 4 sati član Eagle1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10881 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 2856 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Eagle1 je napisao: Za motocikle ne piše „na vidnom mestu“ , da li može da se lepi ispod donje plastike repa (iznad držača tablice/ispod suvozačevog seditša) ili bolje na neku plastiku pa tu plastiku pričvrstiti na vile i kako? Piše „ili na ravnom delu vozila kod uređaja za osvetljavanje“ Evo ti ideje .. ja sam na plocicu. Plocica je sa donje strane u L profilu i voda joj ne moze nista... Imas na KP kucaj "nosac registracione nalepnice" i izaci ce ti plastika...meni se ne svidja jer je na vezice , i ako gledamo sta bi bilo kad bi bilo , lako moze neko da je secne ... Ovde ipak kao treba neki alat da se skine... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3351 Napisano pre 3 sati Drug član, 1451 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 1100S Prijavi odgovor kao problematičan Ja je zveknuo sad na vizir i opet me baš briga gde je, ni ne vidim je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10280 Napisano pre 33 minuta Ne silazi, 4051 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, vasa.93 said: Ja je zveknuo sad na vizir i opet me baš briga gde je, ni ne vidim je. Pa tačno bi te udavio sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...