matrixzdeno 9 Napisano Septembar 19 U prolazu, 11 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Honda Integra S 750D Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vece, da li na hondi integri nc 750d 2014 god ima dzek za diagnostiku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15668 Napisano Septembar 19 Integrisan, 9282 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo živo Ima, može se videti kad se skine plastika iznad kućišta f vazduha, nalazi se sa desne strane, dzek je crvene boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matrixzdeno 9 Napisano Septembar 24 U prolazu, 11 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Honda Integra S 750D Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, da li moze neka preporuka za gume, vozim integru nc 750d 2014 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Septembar 24 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sasvim slucajno, dok sam trazio da kupim Road 6, kupio Angel ST i nemam zamjerke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matrixzdeno 9 Napisano Septembar 28 U prolazu, 11 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Honda Integra S 750D Prijavi odgovor kao problematičan Vece Bajkeri...da li honda integra ima neku blokadu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 132 Napisano Septembar 29 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvu blokadu mislis ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matrixzdeno 9 Napisano Septembar 29 U prolazu, 11 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Honda Integra S 750D Prijavi odgovor kao problematičan Jer kad sam kupio integru isla je 160 km/h sad jedva 150km/h zasto nece vise od toga da ide. Vozio sam integru od drugara njegova ide 170km/h i vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4718 Napisano Septembar 29 Drug član, 3605 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tvoja onda ima, i vremenom sve više blokira. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa89 1 Napisano Octobar 3 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250ie Tourer, Honda Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, evo jedan lep primerak Integre na prodaju, bivsi vlasnik je i clan foruma @Wildserbian Evo linka: https://www.polovniautomobili.com/motori/24963387/honda-nc-750-integra Promenio Octobar 3 član mixa89 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Octobar 3 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/29/2024 at 8:16 PM, matrixzdeno said: Jer kad sam kupio integru isla je 160 km/h sad jedva 150km/h zasto nece vise od toga da ide. Vozio sam integru od drugara njegova ide 170km/h i vise. I treba da ide 170 i vise. Sa tvojom nije nesto u redu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matrixzdeno 9 Napisano Octobar 6 U prolazu, 11 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Honda Integra S 750D Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam je provozao, pre par dana sam uradio servis, zamena ulja, filtera i svecica. i dalje ide 160 km/h nece vise. Da li zna neko u cemu je problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7083 Napisano Octobar 6 (promenjeno) Drug član, 2972 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, matrixzdeno said: Danas sam je provozao, pre par dana sam uradio servis, zamena ulja, filtera i svecica. i dalje ide 160 km/h nece vise. Da li zna neko u cemu je problem? U 54ks prijatelju. Promenio Octobar 6 član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Octobar 7 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Da se nije neki od prethodnih vlasnika igrao sa lancanicima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11546 Napisano Octobar 7 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, matrixzdeno je napisao: Danas sam je provozao, pre par dana sam uradio servis, zamena ulja, filtera i svecica. i dalje ide 160 km/h nece vise. Da li zna neko u cemu je problem? Druže za tebe je nešto od 100ks+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Octobar 7 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni ne treba vise od ovih 54ks. Navozio sam se do sada puuuno jacih masina, a imam i jednu 2.5x jacu u garazi pa je skoro ni ne vozim jer mi je Integra vise nego dovoljna. Sto se tice te maksimalne brzine, ja iskreno ne vjerujem da sam ja ovu svoji ikada preko 150kmh vozio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 986 Napisano Octobar 7 Drug član, 1088 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Realno i nije ovaj motor za više od toga. Zaista bi trebalo pre promeniti motor nego Integru voziti preko te brzine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21545 Napisano Octobar 7 Integrisan, 9412 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je svoju prodao pre par dana, odradili smo oslanjanje, spustili prednjicu da se dovede u normalu i ovo sa slike je rezultat! Kroz krivine je "trljao" granom auspuha, da ne poverujes... Sve u svemu, moze lepo da se potera ipak je to isti agregat, tockovi i ram nc honde. Ali opet treba i realan sa ocekivanjima biti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimke1984 2 Napisano Octobar 13 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Nc700d Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje momci. Interesuje me dal mi moze neko pomoci oko servisa za moju integru. Nabavio sam sve rezervne delove ali nmg naci nikoga da mi odradi svi samo pricaju neke price kao da mi trebaju zameniti disk na svemirskom brodu. Elem o cemu se radi. 1Preventivno zameniti donji i gornji lezaj kormana vec je krenuo ali nabavio sam nove iglicaste sa sve poklopcima 2Odraditi servis vila probila mi leva uzeti dihtunzi cepovi i 1L ulja mislim da staje za obe 3Zameniti svecice uzete po ser broju iz originala 4Skinuti hladnjak oprati i zameniti antifriz. To je to...:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8333 Napisano Octobar 13 Drug član, 1855 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj @Satelis da te metne.. na spisak... Ništa briga, ništa stres.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimke1984 2 Napisano Octobar 13 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Nc700d Prijavi odgovor kao problematičan Znam za munju cuo sam se sa njim letos probacu opet da ga pitam gde je sta je.hvala ti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano Octobar 13 BJB Maxi scooter club, 1655 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan On je uvek u MML i uvek racunaj mesec dana minimum da ces cekati... Problem je sto ljudi hoce sve i odmah,a tako ne ide. Servise i vece radove treba planirati. Neki kvar,to ne moze predvideti. Vecina trazi dobrog majstora,dobije kontakt od Dareta i onda kao 'ne mogu cekati,treba za odmah...' Pa nije servis palacinka,da se ispece i jede. Ide zima,eto sanse za kvalitetnu uslugu. P.S. Drugo sam ja kad zovem iz De pa kazem,Dare mora odmah. I mene je covek poslao na avion pa kad bude gotovo,doleci opet. Da su nam svi ko Dare, svet bi bio lepsi. Sto se NFS tice,zao mi je sto decko nema servis pa da taj deo isto ima/dobije kvalitetnog majstora. Decko pomaze koliko moze,pise ,objasnjava...Kapa dole. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Octobar 25 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko za akumulator, vidim na netu dve razlicite oznake, jedna je ytz12s a druga ytz14s.Pre par dana ostavio motor napolju i nisam stigao da ga ubacim, preksinoc uvece ga upalim i ubacim u garazu (upalio iz prve), juce probao preko dana da ga vozim i nece ni da zavergla, pretp da je akumulator, u poslednje vreme je imao zadrsku kod paljenja, a nije ni menjan otkad je kod mene a to je 2019, moguce i da je duze na motoru.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Octobar 25 (promenjeno) Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan YTZ12S ako pitas za Integru 700. YTZ14S ide u Integru 750. Mozda moze stati i u 700, ali to nisam siguran. Promenio Octobar 25 član wragg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Octobar 25 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan E hvala ti.Jel znas kako se krecu msm cena?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...