Jump to content

Moto Zajednica

dimke1984

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda Nc700d

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

dimke1984's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. dimke1984

    NC750X 2016

    Ovo sam čekao to sam i ja uvideo kod mene slučaj sedište je fabrički nije oštećeno ali se ne sedi lepo jer nije ravno. Šta bi tu trebalo komplet reparacija sedišta sa novim materijalom za završnu kožu(skaj). Neka preporuka gde to odraditi?
  2. dimke1984

    NC750X 2016

    Taj gel ajde kad već je tema jel to nešto kao presvlaka preko sedišta ili nešto drugo?
  3. dimke1984

    NC750X 2016

    Sad sam gledao nmg da nadjem temu za tu integru daj link ili napiši kako si stavio naslov
  4. dimke1984

    NC750X 2016

    Da taj je drugačiji malo ima štipaljka. I da šta si radio na sedišru gel presvlaka ili si išo na komplet reparaciju i gde ako nije tajna?
  5. dimke1984

    NC750X 2016

    Jel isti vizir meni deluje isti. Šta kažeš gumice za vodu svaka čast. Jel praviš još toga da pošalješ jedan
  6. dimke1984

    NC750X 2016

    Hvala ti na brzom odgovoru. Neke sitnice su u pitanju a i ja sam entuzijast onako volim da učim nešto novo. Tipa provera lanca i lančanika i jedna stvar sa rezervoarom ne radi mi merač goriva pa da vidim ili čujem šta tu učiniti.Tako sam ga uzeo od prethodnog vlasnika a on se pravdao da ga uvezao iz Nl tako itd itd. Da stvar bude zanimljiva prošle nedelje sam šikno neku rupu i danas shvatio da sam iskrivio malo prednju felgu to ću pokušti rešiti već sutra. Ne gori svakako hvala što si podelio za majstora koji se baš razume u ove motocikle da se zna
  7. dimke1984

    NC750X 2016

    Poz druže nov sam na forumu. Jel može pretres honde nc700d?
  8. Pozdrav za bajkere prvi put sam ovde nadam se dobrom druženju i samo gas

  9. Da u pravu si nisam primetio da da je u pitanju novi skuter, kada je polovni u pitanju i jos iz uvoza treba tehniciki, i svake godine za novu registraciju ce trebati, barem mi tako rekose nekoliko firmi koji rade tehnicke sad sam ih zvao sad dali oni mogu da detaljno pregledaju skuter ili je u pitanju cista formalnost neznam. Koji bedak voziti skuter od 50 cm3 na tehnicki pregled pih smorih se a imam i ponudu za nesto vece pa da polazem za A, u atuo skoli 10+ na Kanarevom sve ukupno oko 15000 ak hiljada imali neko iskustva sa polaganjem za A. Rekose mi kad kod njih polozim A dobijam za sve kategorije koje tu ulaze. Pozz!
  10. Znaci kolko sam razumeo novi zakon sve mi je u njemu jasno, ali ovo za TEHNICKI PREGLED me malo buni i u samom zakonu, ti si kupio skuter do 50cm3 dali je bio stranac pa si radio prvu registraciju ili je bio vec registrovan u Srbiji pa si menjo vlasnistvo i sve ponovo pa si ponovo odradio tehnicki pregled. Dalje shvatih te da si osiguranje odradio posle registracije kako si dobio onu nalepnicu koju zakon propisuje da treba da se istakne na vetrobranu motocikla ili na nekoj ravnoj uocljivoj povrsini dali imas tu nalepnicu i sta je ona tacno dali je to to osiguranje koje se godisnje placa pa se nalepnica menja ili je to na osnovu registracije i zutih tabli koje ce biti za sve lake skutere bicikle sa motororm ili kako su oni to definisali u zakonu gde cak nepiste kategorija od kolko kubika spada u te lake motocikle a do kolko u srednje i teske. Hvala molio bih za brz odgovor ako je moguce. Poz!
  11. Prvi put na forumu a i prvi put da cu voziti svoj dvotockas, suzuki skuter. Iz Beograda sam. Pozdrav!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja