bajker71 14194 Napisano pre 9 sati Drug član, 1822 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sličnu pojavu sam i ja imao na zadnjoj gumi. Usporio sam povrat na zadnjem amortizeru i guma se u toku sezone ispeglala. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1992 Napisano pre 9 sati Никад не једи жути снег!, 855 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan @laki13 @RankoBg87 @bajker71 Да, рекох поиграо сам се са тим када сам приметио и поставио на спорије, тј. тврђе. Видећемо временом како напредује... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22068 Napisano pre 8 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2770 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam celu knjigu (bukvalno) o podesavanju Ohlinsa, citava nauka jbt, rodio sam mecku dok nisam postavio ogibljenje po sebi tj po svojoj tezini i stilu voznje i mislim da sam uspeo. Kako radi Ohlins, mamu mu hebem, pegla svaku neravninu cak i u nagibu i fid bek je neverovatan...samo sam primetio da mi se gume mnogo vise trose sa strane nego po sredini, e sad, dal je do mene ili do motora, ne znam.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13903 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 3100 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Do sastava asfalta @BokyBoy... Nije isti ka Šapcu i Zrenjaninu, i Rudniku i Ralji ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 286 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 134 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izdusite jos malo gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8411 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 2336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @brankoXM ( iz teme trilema ) na aparatima... sta pricaju ovi dobri ljudi , neka podesavanja , neko jedenje guma , neke neravnine po gumama... boli te coska , mali strom od ovih podesavanja ima visinu retrovizora... ( taman sve sto ti treba )... pa neces nam se ti jebavati se rebundom nekim ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2432 Napisano pre 2 sati Drug član, 893 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, BokyBoy je napisao: Ja imam celu knjigu (bukvalno) o podesavanju Ohlinsa, citava nauka jbt, rodio sam mecku dok nisam postavio ogibljenje po sebi tj po svojoj tezini i stilu voznje i mislim da sam uspeo. Kako radi Ohlins, mamu mu hebem, pegla svaku neravninu cak i u nagibu i fid bek je neverovatan...samo sam primetio da mi se gume mnogo vise trose sa strane nego po sredini, e sad, dal je do mene ili do motora, ne znam.... Ја сам узео Олинс наручио нове и предњи и задњи, и једва чекам га испробам. Поручио по мојим спецификацијама, стил килажа итд итд… Предњи стигао задњи касни мало али ок, требало би у децембру… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 896 Napisano pre 55 minuta MK SO Zandarmerije, 739 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Darko Mihajlovic said: @brankoXM ( iz teme trilema ) na aparatima... sta pricaju ovi dobri ljudi , neka podesavanja , neko jedenje guma , neke neravnine po gumama... boli te coska , mali strom od ovih podesavanja ima visinu retrovizora... ( taman sve sto ti treba )... pa neces nam se ti jebavati se rebundom nekim ... upravo tako, ima vise nego sto mi treba i vise nego sto sam do sada imao pa sam uzivao u voznji. rdjavom k..cu i dlake smetaju,a meni je stromic veliki upgrade. drz' se ti 'rebunda' i uzivaj,pusti nas neuke da se patimo,sta ti to drma kavez... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 14194 Napisano pre 24 minuta Drug član, 1822 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja verujem (ne tvrdim) da mali Strom ima pozadi podešavanje i predopterećenja i povrata i da to nije problem podesiti. Ako Bandit star 25 godina ima te mogućnost ne verujem da na Stromiću to ne može... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...