Efendija Skalin 462 Napisano Jun 12 (promenjeno) Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, Blackened said: pogotovo po kisi. Ista kao po suvom, za neverovati. ovo potpisujem. montirao anakee adventure i odradio 2000km u par dana i nakon 2 dana voznje po kisi sam prosto bio odusevljen Promenio Jun 12 član Efendija Skalin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 583 Napisano Jun 12 (promenjeno) Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, DeusExMachina said: Ja sam je upario sa TKC70 jer bi mi TKC80 bila overkill za moje potrebe. Ipak najvise vremena vozim po asfaltu pa mi ova kombinacija vise odgovara. Tako nekako i ja mislim, tkc70 rocks je vise nego ok za off po ovome, taman da je malo bolja od Anakee Adventure i to je to. Ali za prednju nisam siguran, jer ona pravi najvecu razliku za off, mozda neka ipak malo agresivnija ali da je i dalje dobra na putu. Jos su popularne kombinacaje zadnja TKC70 rocks + prednja Anakee Wild ili prednja Dunlop Mission, koje su dosta bolje po putu od TKC80, i bolje za off od TKC70. Promenio Jun 12 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 811 Napisano Jun 12 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, BaneZ je napisao: Kako dobar osećaj kad se čovek ponovi. Sent from my PGT-N19 using Tapatalk Pogotovo kad ih provozas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 241 Napisano Jun 12 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Blackened said: Tako nekako i ja mislim, tkc70 rocks je vise nego ok za off po ovome, taman da je malo bolja od Anakee Adventure i to je to. Ali za prednju nisam siguran, jer ona pravi najvecu razliku za off, mozda neka ipak malo agresivnija ali da je i dalje dobra na putu. Jos su popularne kombinacaje zadnja TKC70 rocks + prednja Anakee Wild ili prednja Dunlop Mission, koje su dosta bolje po putu od TKC80, i bolje za off od TKC70. Razmisljao sam i o TKC80 napred (nisam ljubitelj mesanja proizvodjaca) ali realno moj motor nije predvidjen za neki ozbiljniji off tako da je odluka pala na TKC70 napred i TKC70 Rocks nazad. Za povremene izlete po makadamu i sumskim utabanim zemljanim putevima bi trebalo da bude ok. Za bilo sta vise bi mi trebale agresivnije gume za off i manji i laksi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Jun 12 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, zoksbl je napisao: Michelin Pilot R4 scooter, 2024, tek cca 1300 km, extra guma, još čekam kišu da je isprobam, pre ovih Pirelli Diablo rosso, istrošene, tako da nisu ni za Petrovdan (dvoje smo stalno na motoru) Gde si nasao Pr4, pa jel se još pravi, bila je extra guma, ali ih skoro nikako i nema u zadnje vreme? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8003 Napisano Jun 12 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo ih nove (PR4) na prethodnom motoru (GSX650F) i bio prezadovoljan. Prodao sam motor sa njima, bile su prešle više od 20 hiljada km. Dobro drže a traju, šta čovek da više poželi od touring gume. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16241 Napisano Jun 13 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam ih vozio davno na zzru 1100, odlicna guma... e, sad...po meni, ruzna sara i zadnja guma izgleda dosta uže od drugih konkurenata, iako je u istoj dimenziji...al da drzi, drzi... po kisi kao po suvom. I trajala je dosta dugo, ne secam se tacno koliko km. Promenio Jun 13 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoksbl 101 Napisano Jun 13 U prolazu, 5 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Kymco 700i MyRoad Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Nole Bg je napisao: Gde si nasao Pr4, pa jel se još pravi, bila je extra guma, ali ih skoro nikako i nema u zadnje vreme? Vulkanizerstvo Furlan, Brežice, Slovenija, nema šta nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 13 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Tracer 700 je fabricki dosao na PR4. Presao sam sa njima 18.000 i nakon toga je kolega montirao na neki motor. Odlicno su me sluzile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7739 Napisano Jun 16 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipo, Došlo vreme da i ja pazarim nove opanke. Gde je trenutno najpovoljnije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Jun 16 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Narucih pre neki dan Dunlop Mutanta preko motogume rs sajta. Tamo bile najpovoljnije. Set za Stroma 32.5k din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8351 Napisano Jun 16 Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jeftinije i od xMoto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 241 Napisano Jun 16 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, ProMaster said: Jeftinije i od xMoto? Nesto su se povampirili u poslednje vreme. Ja htedoh da kod njih porucim TKC70 jer su uvek imali najbolje cene kad ono 5k skuplje nego na autogume.rs za ceo set. Sa VIP karticom bih imao popust od 2500din ali toliko im je i VIP kartica tako da bi i dalje bile 5k skuplje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Jun 16 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan xMoto nisam gledao jer mi se stvarno ne cima da gledam u pasulj kada ce gume stici 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2974 Napisano Jun 17 (promenjeno) Drug član, 1173 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Onda MRG Kula. Meni su svaki put u dan rekli kad mi stižu gume a jeftinije od bilo koje druge opcije...jednostavno idu sa najmanjom maržom. Promenio Jun 17 član PremieRacing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 17 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, maxx je napisao: Narucih pre neki dan Dunlop Mutanta preko motogume rs sajta. Tamo bile najpovoljnije. Set za Stroma 32.5k din. mutant je supermoto guma ,kolko že trajati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 17 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 6. 2024. at 21:35, DraganNS je napisao: Uzeo ih nove (PR4) na prethodnom motoru (GSX650F) i bio prezadovoljan. Prodao sam motor sa njima, bile su prešle više od 20 hiljada km. Dobro drže a traju, šta čovek da više poželi od touring gume. dragane jel bilo problema sa onim sitnim poprečnim šarama na prednjoj.Ja se sećam da je na nekim tim pilot road ali neznam kojim bilo velikog smačinjanja tih šarica pa je izgledalo ko zubci i to bar 2mm veličine i to vež na 30% potrošenosti-Pitam jer mi treba jedna polovna jer mi se prednje brzo troše pa da premostim dok ne ode zadnja Ovaj najnoviji PR isto tako na zadnjoj ali ne po malo da se podavrnula ivica nego se lepo vidi da se karkasa po tim velikim blokovima iskrivila pa je smaknuto u odnosu na sledći blok sigurno 3 mm .Moja procena je dobra jer baratam burgijama i vidim razliku u 0,2mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8003 Napisano Jun 17 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Sale, ne sećam se da sam primetio bilo kakve deformacije na gumi, tako da sam skoro siguran da ih nije ni bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Jun 17 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, sasa ns 1 said: mutant je supermoto guma ,kolko že trajati Koliko znam Mutant je pre svega touring guma, ali je ima u dosta velicina te je mozes nabaciti na razlicite tipove motocikala. Dunlop Mutant - The Crossover Tyre | Dunlop WWW.DUNLOP.EU Combining the DNA from trail, supermoto, wet race and touring tyres, the Dunlop MUTANT is a whole new type of tyre. Find our more. Inace je odabrah zbog 2 stvari: - Vozim tokom cele godine (hvala globalnom zagrevanju!), a trebalo bi da je jako dobra po kisi - Uslovni je naslednik Dunlop Trailmax Meridian, koje trenutno imam na Stromu. Trenutno imaju preko 19k km i mogu jos par hiljada lagano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Jun 17 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Stavio novu prednju istu kao i proslu. Continental trailattack 3 i imam sta da primetim. Na oko 50kmh, trese upravljac levo desno kada se pusti, a oseti se i malko dok su obe ruke na upravljacu... Pri vecim briznama se ne oseti nista... tj. cim prebaci 65-70km/h sve je ok... Od zamene nema nista jer je prodavac xMoto Pitanje je sta raditi, terati je dok se ne izguli ili opet kupovati novu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 17 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nije pravilno balansirana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 646 Napisano Jun 17 Zainteresovan, 435 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, Rider000 said: Stavio novu prednju istu kao i proslu. Continental trailattack 3 i imam sta da primetim. Na oko 50kmh, trese upravljac levo desno kada se pusti, a oseti se i malko dok su obe ruke na upravljacu... Pri vecim briznama se ne oseti nista... tj. cim prebaci 65-70km/h sve je ok... Od zamene nema nista jer je prodavac xMoto Pitanje je sta raditi, terati je dok se ne izguli ili opet kupovati novu? Jel dobro izbalansirana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 646 Napisano Jun 17 Zainteresovan, 435 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, wragg said: Mozda nije pravilno balansirana? preteče me 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Jun 17 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @wragg @Patriota 2 puta balansirana. Balans dobar, kad se zavrti na balanserki vidi se da guma "šeta" blago... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 17 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan A taj xMoto ne uvazava reklamacije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...