tanex 70 Napisano April 14, 2023 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Z8 je trajao nesto uzas dugo tipa 1500-20000km, R01 isto ... Z8 na VFR800 a R01 na Fazeru 1000Meni su za Integru z8,nadam se da potraju kao kod tebe.Jel ti je velika razlika izmedju z8 i zr01? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3558 Napisano April 14, 2023 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/13/2023 at 11:42 AM, Atorn said: Da li u redu da promenim npr. samo prednju gumu, ako je zadnja ok, tj. ako nije sišla do repera? naravno da jeste, ja nikada ne menjam gume u paru sem kada nisu obe potrošene, čak stavim i različit tip gume napred - sport, pozadi -sport touring. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16361 Napisano April 14, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, milomir22 je napisao: naravno da jeste, ja nikada ne menjam gume u paru sem kada nisu obe potrošene, čak stavim i različit tip gume napred - sport, pozadi -sport touring. Ovo je dobra fora, ja sam poceo od skora ovo da radim, uvek potrosim prvo zadnju i ostane prednja koja i jeste i nije za zamenu...Fak! E sad sam stavio zadnju Batlax S22 a prednju RS10 (iliti narezani slik), trebalo bi isto da traju. Barem neka budu obe Bridgestone... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano April 14, 2023 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, tanex said: Meni su za Integru z8,nadam se da potraju kao kod tebe.Jel ti je velika razlika izmedju z8 i zr01? Sent from my iPhone using Tapatalk da i ne, rekao bih da R01 za nijansu bolje drži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano April 15, 2023 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan I mislio sam da nije velika razlika.Hvala za infoSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano April 28, 2023 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Екипа, другару је потребна задња гума 190/50 17 Mishelin Pilot road 5, у што бољем стању, што млађи DOT. Ако ко има да прода може и овде да понуди па да проследим. Хвала унапред! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Maj 30, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Baronica dobila novu obuću, za sada nemam zamerki, videćemo kako će se pokazati. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 30, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh Mitas TF... Nisam montirao, moram potrošiti prvo postojeće... Izađoše me nešto ispod 25000 obe, sa sve poštarinom. Videćemo kako će se pokazati na mojoj NT700 kravi... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 651 Napisano Maj 30, 2023 Zainteresovan, 436 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Štef said: Uzeh Mitas TF... Nisam montirao, moram potrošiti prvo postojeće... Izađoše me nešto ispod 25000 obe, sa sve poštarinom. Videćemo kako će se pokazati na mojoj NT700 kravi... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Ako vozis lagano bice ti best buy guma,ako vozis ostro i u promenljivim uslovima....ja goru gumu nisam vozio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16361 Napisano Maj 31, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Patriota je napisao: Ako vozis lagano bice ti best buy guma,ako vozis ostro i u promenljivim uslovima....ja goru gumu nisam vozio Opet ja da se nadovezem na temu... Na Hayabusi tri seta potrosena zaredom Mitasa TF, guma j... mamu koliko je dobra i kako drzi, u svim mogucim uslovima, od +2C pa do +40C, a terao se motor za sve pare, nije se stedeo ni malo, i nigde i nikada nisu pustile niti iznenadile, prelazile prosecno od 6-8 hiljada, u zavisnosti od voznje tj da li je bilo vise ili manje auto puta i koliko je bila dobra sezona, uvek ostajalo na njima jos za hiljadu-dve km voznje, nikada do zica, svake godine montirane nove, friskog datuma. Ja ne znam da li je do motora ili do gume, ne znam zasto imas tako lose iskustvo sa njima, mozda si omasio pritiske ili vrstu motora, cuo sam da su neki pametnjakovici montirali TF na R-ove od 180 kila, i kazu ne valja guma... Ja sam na 12-ici vozio sezonu na SF i odusevljen sam gumom, bolje mi je drzala zadnja nego sada BT 022, koja hoce da klecne ponekada, SF nikada, do kraja svog zivota. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 651 Napisano Maj 31, 2023 Zainteresovan, 436 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, BokyBoy said: mozda si omasio pritiske ili vrstu motora Moguce da je i to,imao sam ih na 1150 GS u,te godine na TA u Rumuniji na visokim temperaturama drzala da nema dalje.Kasnije pred kraj sezone sam imao jedno jako neprijatno klizanje (i izletanje,Bogu hvala sve proslo dobro) sa njima na nekih 20c spoljasnje temperature,posle jos jednog dana na kisi sam jednostavno skinuo gume.Opet kazem moje iskustvo,moguce je da se jednostavno previse stvari namestilo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZGS 22 Napisano Jul 5, 2023 U prolazu, 13 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW R1200RT, Benelli TRK502X Prijavi odgovor kao problematičan Gume za RT Na BMW R1200RT imam Continental Road Attack 3. Još su dobre ali sad sam bio na putu od 2000 km, za 10 dana idem na jedan od 2500 km i razmišljam kad ću ih menjati. Dok sam vozio GS najbolje gume za moj način vožnje (prva i osnovna stvar: pouzdane po kiši, drugo da dobro drže na svim vrstama dobrog i lošeg asfalta i treće sigurne i pouzdane pri kočenju - sve ostalo je manje bitno) bile su Dunlop: TR91 i Trailmax (nekoliko tipova). Pretpostavljam da bi mi odgovarao Roadsmart IV. Iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1341 Napisano Jul 9, 2023 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mog iskustva tice za gsa ako ne planiras van asfalta su pirelli scorpion trail 2 ili metceler tourance next 2. Obije gume su vrhunske na suvom i na mokrom asfaltu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Jul 23, 2023 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan Je l' kupovao neko gume u/preko "Vultur Tires"? Gledam gume Dunlop trailmax mixtour i razlika u ceni je poprilična u odnosu na druge sajtove/prodavnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3558 Napisano Jul 23, 2023 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh pirelli angel st, sutra montiram pa javljam utiske. Trenutno je mitas touring force, zadnja je izdržala gotovo 20 000 km pre nego što je počela da se raspada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Jul 23, 2023 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Pa što menjaš marku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3558 Napisano Jul 23, 2023 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pojavila se sitna pukotina po sredini gume, čepovao sam je, i pušta svud u krug oko čepa. Guma stara nepune dve godine. Nisam potrošio svu šaru, jeste došlo do markera, ali ja sam od onih što teraju do konca. Iako je izdržala najduže od svih koje sam do sada vozio, rešio sam da uzmem premijum brend opet. Prošlu metzeler m3 sam čepovao 4 puta, nigde nije pustala. Otprilike da se mitas brže isposti od ostalih i da nije za nas fanatike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21689 Napisano Jul 24, 2023 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... kod tebe sam na prednjem tocku video gumu losiju od slika Zapamtio sam to, nikada nisam video da takvu gumu neko vozi, iskoriscenje maksimalno pa jos 20% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Jul 24, 2023 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan После 3 сета Battlax-a BT-016 тестирах и Metzeler-a Z8. Да ли је до мотора или до гума, али дају такву сигурност у кривини да помислим да сам залепљен за асфалт. Све препоруке за ову гуму. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Jul 24, 2023 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ma, lako pusta taj BT-016 na FZ1. Dobre su za nesto slabije. Nisam stekao poverenje u njih. Jedva cekam da ih potrosim i stavim nesto drugo. Metzeler Roadtec 01 mi je dosta bolja guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16361 Napisano Jul 24, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Slammer je napisao: Ma, lako pusta taj BT-016 na FZ1. Dobre su za nesto slabije. Nisam stekao poverenje u njih. Jedva cekam da ih potrosim i stavim nesto drugo. Metzeler Roadtec 01 mi je dosta bolja guma. Smanji pritisak, BT016 je odlicna guma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Jul 24, 2023 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Probacu i to. Uvek drzim na preporucenom. Svi uglavnom kazu da je dobra guma. Mozda je samo do moje glave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Jul 24, 2023 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan @milomir22 Nisi jedini koji tera do konca. Posle godinu i po dana i 48k km, vreme je za zamenu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16361 Napisano Jul 24, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Slammer je napisao: Probacu i to. Uvek drzim na preporucenom. Svi uglavnom kazu da je dobra guma. Mozda je samo do moje glave Npr, ja vozim BT-S22 zadnju i RS 10 prednju, po manualu treba da bude 2,9-2,5 Bara, na toliko klizaju kao blesave, kao po ledu, kada stavim zadnju na 2,2 i prednju na 2.0, drze nenormalno, kao zvaka. Bridzston voli nizi pritisak. Pricam o tome kada vozis sam, sa suvozacem i auto put je druga prica, naravno. Promenio Jul 24, 2023 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Jul 24, 2023 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem. Primenicu. Nisam eksperimentisao sa pritiskom, uvek sam bio iznad 2,5, pa do 2,9 na zadnjoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...