Blackened 908 Napisano Jun 10 (promenjeno) Zainteresovan, 538 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Jako su dobre dok traju, i po putu i van puta - ali kratko mi traju, oko 5000-6000km i zadnja skoro skroz gotova, prednja malo duze traje ali ne dovoljno da izdrzi dve zadnje. I prednja postane malo nesigurna po putu (bocno/naginjanje) na toj nekoj kilometrazi na 5-6K, van puta je iznenadjujuce dobra i duze. Jako mi se svidjaju, ako ne budem zadovoljan sa Pirelli van puta, videcu neku kombinaciju sa prednjom koja moze da izdrzi dve zadnje tkc70 rocks, to bi bilo ok, da izguram 10-12K recimo sa 3 gume. Mora neki kompromis za gumu koja je dobra i po i van puta. Promenio Jun 10 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3023 Napisano Jun 10 ODUSTO OD DIJETE, 2808 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan @dzony_1100 četvorku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 427 Napisano Jun 10 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Ispadose Metzeler Tourance najizdrzljivije sa prvim parom skoro 18k evo i drugi ce toliko da izdrzi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 908 Napisano Jun 11 (promenjeno) Zainteresovan, 538 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro to je vise 90/10 guma, one znaju dosta vise da traju - nije bas toliko dobra van puta - TKC70 rocks je blize performansi 50/50 offroad guma, a po putu isto super drzi. Mada 18K je bas puno, zavisi kako i gde ih vozis verovatno. Anakee Adventure su mi duze trajale, nesto oko 12K. Promenio Jun 11 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12601 Napisano Jun 11 Ne silazi, 2904 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam u subotu Pirelli Angel ST, prednja nova, zadnja kao nova. Desilo mi se nekoliko puta do sada da mi nekako "pobegne" zadnji kraj. Kao da secne, u krivini. Prednja drži odlično... Inače, mekane ko duša... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 269 Napisano Jun 11 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Blazapostoji razlika nova I kao nova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12601 Napisano Jun 11 Ne silazi, 2904 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Znam ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 530 Napisano Jun 11 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih da podelim mišljenje o Metzeler tourance next 2. Posle nekih 1500km mogu da kažem da sam zadovoljan. Po kiši ih nisam vozio, drže na svakakvom tipu asfalta, jako se dobro ponašaju i po kolotrazima, i vrh se ponašaju po nekom najosnovnijem makadamu.Imao sam malko gubitka gripa na novo farbanoj zebri, skrenuo polu oboren i pod gasom. To mi se na primer nije dešavalo na GSXF sa Metzeler Roadtech 01. Ali ništa strašno. Kad ih isprobam po nekoj malo jačoj kiši dodajem utiske.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...