Alekre 12553 Napisano Maj 31 Ne silazi, 7335 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću pre nego što kupim gume da kupim veći kilo ključ, pa ću sam da montiram i demontiram točkove. Stavim u gepek od auta i to je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 179 Napisano Maj 31 (promenjeno) Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ma katastrofa, od materijala tegić za balans... Ne znam ko je više lud u ovoj državi. Kontam da u Nemačkoj nije više od 20 eura po gumi, a kod nas 30-35 eura. Zameniš dve gume dnevno i zaradio si 180.000 za mesec dana. Koji moj deca uče škole. Promenio Maj 31 član BaneNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 31 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Mora za zimu da se napuni slamarica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Maj 31 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, BaneNS je napisao: Kontam da u Nemačkoj nije više od 20 eura po gumi 120 mi trazili za dvije gume na Intruderu i to da ja donesem skinute tockove. Nesto jeftinije bude ako kupis gume kod njih, ali onda oderu na cijeni guma pa bude jos skuplje. Pisao sam tamo u drugoj temi, kupio sebi rucnu montirku i balansirku i isplatio ih u 7 dana - zamijenio gume na Intruderu i Integri. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1933 Napisano Jun 1 Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Obišao danas jedan solidan krug. Relive 'Awesome adventure' WWW.RELIVE.CC View my motorcycle ride: Awesome adventure Prvi utisci su očekivani - kao i sa svakom novom gumom. Motor se mnogo radije obara, sve deluje sigurno i kontrolisano. Bio sam sa ženom, pa sam vozio relativno sporo, ali generalno nije bilo nikakvih problema. Jedino što sam primetio, kada sam se vratio, je da se zadnja guma greje više nego i jedna do sada. Ovo očitavanje je skoro 10 minuta nakon što sam stao: Sutra ću možda da je isprobam sam do Rudnika. Verujem da će držati dobro, ali isto tako joj ne dajem života više od 6-7000 km. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 642 Napisano Jun 6 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nešto slično ovih dana stavio na motor (praćenje parametara guma). Posle vožnje danas po gradu, više od sat vremena, zadnja guma je isto bila toplija za nekih 10°. Ne mislim da je neki problem. Neka je ... nek se greje ako vole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šomi123 12 Napisano Jun 7 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Downtown, Suzuki SV 650s, Yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdraav ljudi, preporuka neka za gume super sport motor (r1), da ne bude najskuplja, al opet da ne bude ni najjeftinija, neka zlatna sredina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 813 Napisano Jun 7 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Šomi123 je napisao: Pozdraav ljudi, preporuka neka za gume super sport motor (r1), da ne bude najskuplja, al opet da ne bude ni najjeftinija, neka zlatna sredina Gume se ne biraju po ceni nego po potrebi. Ako vozis r1 i volis brzu dinamicnu voznju onda trazis preporuku za takvu voznju a tu spadaju skupe gume. Ako vozis umereno onda ti ne trebaju skupe jer ne izvlacis maksimum iz njih. Gume imas po kategorijama pa gledas za sportske motore. Nema mnogo mudrolije oko toga. Prelaz sa novih na stare (lose) je spor i traje godinu - dve pa i ne osetis taj prelaz. Prelaz sa starih na nove je trenutan i razlika je ogromna. Onda kazes "ove stare Pirelli nista ne valjaju, Dunlop je zakon" ili tako nesto. Mi teramo gume na "moze jos malo", kada bi ih redovno menjali na 5 - 6 hiljada mislim da bi svaka bila dobra za prosecnog vozaca. Vazno je da su nove. Ovo ne vazi za iskusne trkace, oni tacno znaju sta im treba, kao i iskusni dugoprugasi koji voze ture od nekoliko hiljada km 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3002 Napisano Jun 7 (promenjeno) Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ja montirao šaru koja mi se najviše svidela za moj motor...a kakva je guma, to ću vam reći do kraja sezone Promenio Jun 7 član PremieRacing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 813 Napisano Jun 7 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa Angel GT presao na Roadsmart 4. Odusevljen kako drzi, ali to upravo zbog prelaska sa potrosene na novu. Tako sam bio i odusevljen sa prelaska na Angel GT. Da li bih ja uopste uocio razliku izmedju nove Angel i nove Roadsmart?... teesko da bih. Ostao bih na Pireliju ali cekam ih vise od 15 dana pa sam naleteo na Dunlop. i odmah kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7181 Napisano Jun 7 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, PremieRacing said: Ja montirao šaru koja mi se najviše svidela za moj motor...a kakva je guma, to ću vam reći do kraja sezone Koja je ovo guma? Koji je ovo kalkulator što si slikao, vid sve mutno.. Il se to ruke još uvek tresu od HDa...?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3002 Napisano Jun 7 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Neki Avon Trailrider. Rekoše mi da je bzvz ali meni se svidela šara... Ne može guma da bude toliko loša koliko ja mogu loše da vozim 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 466 Napisano Jun 7 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, PremieRacing said: Neki Avon Trailrider. Rekoše mi da je bzvz ali meni se svidela šara... Ne može guma da bude toliko loša koliko ja mogu loše da vozim Ok je Avon. U vlasnistvu je Dunlopa. Skroz solidna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 100 Napisano Jun 7 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Metzeler z8 10 000km presla honda nc Poslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7181 Napisano Jun 7 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, PremieRacing said: Neki Avon Trailrider. Rekoše mi da je bzvz ali meni se svidela šara... Ne može guma da bude toliko loša koliko ja mogu loše da vozim +1 Ali po kiši i te kako ima razlike.. Onaj metzeler roadtec01 što sam imao na VFR je bio kao po suvom... Ovaj sad metzeler tourance next na versysu... Nja.. Nije baš tako.. Kažu da je mishelin onaj kako beše ultra giga, na kiši bog, al nisam tero ni jedan set još.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 7 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je taj Trailrider dosao na Integri i jedva sam docekao da ih zamjenim. Solidno one drze i po suhom i mokrom, definitivno iznad mojih vozackih sposobnosti, ali su bucne, drndave i nisu bile nikako za jedan skuter dizajnom. Sada sa Angel ST se to puno ljepse i ugladjenije vozi, a i izgleda 10x bolje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3002 Napisano Jun 8 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Andrej_Hotstepper said: +1 ... Kažu da je mishelin onaj kako beše ultra giga, na kiši bog, al nisam tero ni jedan set još... Ja sam prvo bio kupio i doneo u garažu Pilot Road 6, ali šara nikako mi se nije mililo da je montiram. Apropo kiše, pa nisam kupio motor da ga vozam po kiši pa tako neću ni gume da mu kupujem... Kad me zadesi mokro neđe, lepo polako na spavanje i u K. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 651 Napisano Jun 8 (promenjeno) Zainteresovan, 436 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan On 6/7/2024 at 8:53 PM, Andrej_Hotstepper said: +1 Ali po kiši i te kako ima razlike.. Onaj metzeler roadtec01 što sam imao na VFR je bio kao po suvom... Ovaj sad metzeler tourance next na versysu... Nja.. Nije baš tako.. Kažu da je mishelin onaj kako beše ultra giga, na kiši bog, al nisam tero ni jedan set još.. Meni npr battlax npr bt 16 (nisam siguran) Na kiši držao kao besan. Vozio sam tad 1200rt. Ima i do težine motora verovatno. Na suvom i toplom mi je taj battlax žvakao kroz svaku krivinu,nikad siguran nisam bio. Al na kiši...kao Senna Promenio Jun 9 član Patriota 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9650 Napisano Jun 11 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Čujem juče da je Beoguma dobila novog vlasnika. Baki Kg... Navodno, ostaje isto ime. Možda će proširiti asortiman po radnjama i na moto gume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 241 Napisano Jun 11 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko iskustva sa Continental TKC 70 Rocks? Trenutno su mi na motoru Michelin Anakee Adventure koje su odradile svoje. Planiram vise offroad voznje ove godine pa porucih TKC 70 Rocks kao neku zlatnu sredinu. Vidim dosta pozitivnih iskustava ali u eri placenih review-a vise verujem licnom iskustvu obicnog coveka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Jun 12 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Kako dobar osećaj kad se čovek ponovi.Sent from my PGT-N19 using Tapatalk 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoksbl 101 Napisano Jun 12 U prolazu, 5 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Kymco 700i MyRoad Prijavi odgovor kao problematičan Michelin Pilot R4 scooter, 2024, tek cca 1300 km, extra guma, još čekam kišu da je isprobam, pre ovih Pirelli Diablo rosso, istrošene, tako da nisu ni za Petrovdan (dvoje smo stalno na motoru) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Jun 12 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, zoksbl said: čekam kišu Po kiši isto kao po suvom. Moja omiljena guma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 605 Napisano Jun 12 (promenjeno) Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan On 6/11/2024 at 12:54 PM, DeusExMachina said: Jel ima neko iskustva sa Continental TKC 70 Rocks? Trenutno su mi na motoru Michelin Anakee Adventure koje su odradile svoje. Planiram vise offroad voznje ove godine pa porucih TKC 70 Rocks kao neku zlatnu sredinu. Vidim dosta pozitivnih iskustava ali u eri placenih review-a vise verujem licnom iskustvu obicnog coveka I mene ovo interesuje. Sledeci kombo ce biti sa TKC 70 Rocks verovatno. Ona je samo zadnja, i moze da se upari sa raznim prednjim. Koju bi ti napred TKC-70 ili mozda cak TKC-80? Generalno vidim bas dobre utiske o njoj. I ja imam Anakee Adventure sada, po putu je neverovatno dobra, pogotovo po kisi. Ista kao po suvom, za neverovati. Jedino sto je bas bucna, i off je umeren. ali ok za 80/20 gumu. Nasao sam ovo rangiranje od strane korisnika: Promenio Jun 12 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 241 Napisano Jun 12 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, Blackened said: I mene ovo interesuje. Sledeci kombo ce biti sa TKC 70 Rocks verovatno. Ona je samo zadnja, i moze da se upari sa raznim prednjim. Koju bi ti napred TKC-70 ili mozda cak TKC-80? Generalno vidim bas dobre utiske o njoj. I ja imam Anakee Adventure sada, po putu je neverovatno dobra, pogotovo po kisi. Ista kao po suvom, za neverovati. Jedino sto je bas bucna, i off je umeren. ali ok za 80/20 gumu. Nasao sam ovo rangiranje od strane korisnika: Hvala @Blackened za tabelu.. Po njoj su gotovo identicni utisci ljudi za Anakee Adventure i TKC70 Rocks. Sto se mene tice dovoljno dobro Ja sam je upario sa TKC70 jer bi mi TKC80 bila overkill za moje potrebe. Ipak najvise vremena vozim po asfaltu pa mi ova kombinacija vise odgovara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...