dvlns 13609 Napisano Maj 26, 2018 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda potpise za Sky VR46 tim 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Maj 26, 2018 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mozda potpise za Sky VR46 tim Ne bi me začudilo. Ako dovede sponzore koji će mu isplaćivati zaradu... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 26, 2018 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan @to crank Meni je upravo neverovatno to što vođstvo Dukatija tripuje da će im Doviciozo doneti titulu. To se prosto neće desiti. Meni je neverovatno da ne vide da ako još neko vreme puste Lorenca da radi sa ovim motorom može nešto da se desi. Doviciozu je prošla sezona i (šatro) neizvesnost u poslednjoj trci maksimum. Realno jeste tako. Ne kažem, svašta može da se desi ali ovo je pucanj Dukatija u sopstveno koleno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Maj 26, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan -Lorenzo 2019/20 vozi za Dornu- bi trebalo da bude naslov članka u kom se obznanjuje potpis za M VDS. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 26, 2018 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Da, evo pročitao sam nekoliko stranih tekstova sa izjavama menadžmenta Dukatija i sad sam već poprilično siguran da mu neće produžiti ugovor. To zaključujem jer ovakve izjave jesu korektne ali su generalno neke koje se ne daju ako iole ima šanse za nastavak saradnje. Tako da mislim da je pređena "point of no return". A na kraju krajeva, šta će Muđelo (ili bilo koja pojedinačna trka) da pokaže? Šta ako ga npr. neki Ianone počisti u prvoj krivini po startu trke? Šta ako pola grida popada pa ovaj bude prvi? To su gluposti, to je samo izgovor. Ali moram da priznam da su mi potpuno nejasni. Na kraju su mi onda nejasni što su uopšte angažovali Lorenca. Jbg, njima se izgleda najviše isplati da u fabričku ekipu dovode vozače isključivo iz svojih satelitskih timova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 27, 2018 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa to i jeste najbolje rješenje, osim ako ne nađu novog Stonera , jer inače Ducati traži doooosta vremena za prilagođavanje. A da kroz asatelite, filtriraju vozače koji mogu da voze to njihovo sokoćalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6604 Napisano Maj 27, 2018 Ne silazi, 6527 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da zaboravite ni patriotsku stranu cele ove priče. Jeste to biznis i sve to...ali i to ima svoju težinu. Kada se setim samo koliko su nade polagali u Rossijev "izlet" do njih...delom, naravno, što je višestruki prvak sveta, ali je i činjenica da je od njinih bila uvek apostrofirana. Kako se i gore negde u tekstu pominje, današnji Dukati se prilično japanizovao, da se tako izrazim, pa se očigledno smatra da je u tom smislu postao interesantniji i pristupačniji u vozačkom smislu jednoj većoj grupi jahača. Znači sada, kada se po njihovom mišljenju došlo do trenutka kada bi Dukati mogao da bude visoko, bira se i ekipa koja će to da iznese. Što italijanskija to bolje....mada po koji australijanac je uvek dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 27, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Jeste to biznis baš to. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Maj 27, 2018 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se isto slažem da je za Ducati najbolje da ostave Lorenza još, realno je najbolji od svih trenutnih opcija na tržištu. Kontam da su i oni toga svesni, samo što neće da plaćaju markezovski ugovor za vožnju bez rezultata. Horhe je kredite potrošio i strpljenje i tolerancija su na niskom nivou. Zato i razumem (i podržavam) pristup: jel veruješ u sebe i kažeš da si baja? Evo ti ugovor na platu i bonusi za rezultate, pa izvoli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Maj 27, 2018 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ja nešto kontam koliko bi desmovcima bilo drago da Jorge uzme koju pobjedu da bi im isto bilo drago i da ode poslije onog bacanja motora, što i meni nije bilo pravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Maj 27, 2018 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Glasine: Mir u Suzkiju. JL, satelitski ugovor je spreman kao plan b, sa exit klauzulom ukoliko mu bude ponuđena fabrička opcija. Pedrosa ostaje u Hondi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Maj 27, 2018 Andragog, 4967 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Mogli su jednostavno da ćute i da urade šta treba. Ovako su ga stavili pod pritisak, kao da on nije hteo da ima dobre rezultate, pa ćemo da te malo sada mi poćeramo ! Smešno i jadno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5969 Napisano Maj 27, 2018 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, GuybT je napisao: Ja se isto slažem da je za Ducati najbolje da ostave Lorenza još, realno je najbolji od svih trenutnih opcija na tržištu. Kontam da su i oni toga svesni, samo što neće da plaćaju markezovski ugovor za vožnju bez rezultata. Horhe je kredite potrošio i strpljenje i tolerancija su na niskom nivou. Zato i razumem (i podržavam) pristup: jel veruješ u sebe i kažeš da si baja? Evo ti ugovor na platu i bonusi za rezultate, pa izvoli... Bukvalno! Ostavi se stare slave, ako si kadar, zaradi rezultatima. @BRACO Kad je bacio motor, ja nisam mogao da verujem. Trebali su dobro da mu skinu sa plate za takvo nepostovanje i namernu stetu, da se malo ceska, mozda bi spustio loptu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13609 Napisano Maj 27, 2018 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni je potpuno nejasno da svi posle tri-cetiri trke odbace sezonu u toku i kao fokusiraju se na naredne dve. Da li im je toliko jasno da pored dvojca Honada-MM nemaju sta da traze ili koji je djavo u pitanju pojma nemam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Maj 27, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Robin Hood said: A na kraju krajeva, šta će Muđelo (ili bilo koja pojedinačna trka) da pokaže? Ukoliko u normalnim uslovima, na novom ramu sa ergonomskim izmenama, završi trku na podijumu ili u borbi za isti - možda, možda postoji mala šansa za ostanak. Ukoliko iko to uopšte želi. Nije nemoguće da je cela drama inscenirana da bi se preko Dorne izbunarila treća Yamaha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Maj 27, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, dvlns said: Ma meni je potpuno nejasno da svi posle tri-cetiri trke odbace sezonu u toku i kao fokusiraju se na naredne dve. Rizikuju da ostanu bez vozača koji mogu da voze Ducati. A ima ih samo dva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13609 Napisano Maj 27, 2018 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam samo na Ducati mislio vec generalno. A oni neka potpisu sa Chaz-om ako im je tolika frka pa bar svi imaju izgovor plus daju onom sa nadimkom Desmo na znacaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Maj 27, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Emmett ovo zove silly season. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 27, 2018 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sto ste zapeli za DesmoDovi - ja . Sta vam je sad on kriv sto ovaj JLO pacenik nemoze da vozi taj motor ?? I prosle i i ove sezone uspeva da namagarci MM na vozacku foru , baksuz je ali vozi za sve pare. Jos je i italijan pa gde moze bolje za Ducati ? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Maj 27, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 28, 2018 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, abarth_maniac said: Bukvalno! Ostavi se stare slave, ako si kadar, zaradi rezultatima. @BRACO Kad je bacio motor, ja nisam mogao da verujem. Trebali su dobro da mu skinu sa plate za takvo nepostovanje i namernu stetu, da se malo ceska, mozda bi spustio loptu. Poserem im se u motor bas. Nek sedne Dalinja pa neka ga vozi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13609 Napisano Maj 28, 2018 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan 57 minutes ago, PROFILER said: Poserem im se u motor bas. Nek sedne Dalinja pa neka ga vozi. Bas tako, kao mi smo napravili najbolji motor koji je eto samo neki zuba kengur znao da potera. Nije do motora nego su vozaci majmuni. Evo dokaza Doviciozo se "sastavio" posle xy godina vidite da je do jaja motor. Ducati godinama sa satelitima imao pola grida i napravili su motor koji godinama moras da ucis da vozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1099 Napisano Maj 28, 2018 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Samo par zabavnih zapažanja: Ducati profitira promenama pravila, posle toga stagniraju ili padaju. Stoner i taj 2007 motor su bili paklena kombinacija i definitivno je jedini znao da ga vozi. U poslednjih 45. godina to je jedina titula za motor koji nije iz Japana. Da li Gigi zna nešto što prethodnih 40 i kusur godina nisu znali u Ducatiju? Sumnjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedfreak 55 Napisano Maj 28, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati 1098 Prijavi odgovor kao problematičan Realno stvar je da fabrika kao sto je Ducati sigurno zna i ume da napravi motor(kad je Renault znao da napravi motor za F1, a imaju 1.5 i 1. 9 dci u obicnim autima). Sigurno postoji neki pristup svemu drugaciji od Honde i Yamahe, i mozda je to bas tada Stoneru odgovaralo... Ostali se muce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13609 Napisano Maj 28, 2018 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, speedfreak said: Realno stvar je da fabrika kao sto je Ducati sigurno zna i ume da napravi motor(kad je Renault znao da napravi motor za F1, a imaju 1.5 i 1. 9 dci u obicnim autima). Sigurno postoji neki pristup svemu drugaciji od Honde i Yamahe, i mozda je to bas tada Stoneru odgovaralo... Ostali se muce Cinjenica je i da je Reno jedan od najvecih proizvodjaca motora na svetu pa da je cak i Stutgardska zvezda oplemenjena njihovim motorom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...