to crank 5322 Napisano April 26, 2018 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, štampar said: Још није за,разлику од поменуте двојице,научио колико боли кад се падне и колико кошта.А није,уз сво дужно поштовање његовог умећа,ни возач у рангу ове двојице... Nisu ista kategorija. On je vrhunski vozač za satelitski tim. Ni na čemu nikad se ne bi borio za titulu. Ni za prva 3 mesta na kraju sezone. Ali voli da se gizda. A i veliki je nacionalista, obožava Englesku. Do te mere da se preselio na IOM čim je zaradio dovoljno za prijavu za useljenje. Nadobudni/kvazi/pseudo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 26, 2018 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dovi je druga priča. Pristojan momak sa manjkom gladi za pobedom. Mislim manjkom u odnosu na talenat. Svakom ko ne uspe nešto fali... makar i sreća. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 26, 2018 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovak pati od manije veličine. ON je rekao ovima iz Honde da naprave fabrički tim... ON hoće da pobedi i na Daytoni.. Kao da je pobedio skoro svugde drugde... . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1667 Napisano April 26, 2018 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan inteligencija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13550 Napisano April 26, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima nesto cudno tu, prosle godine je "ljubiteljima" MotoGP Cal bio alternativa mozda cak i predprosle kada se pojavila alternativna publika koja nece jelte da navija za favorite. Zapravo Cal vise predprosle, od prosle su to Zarco, Doviciozo i po malo Vinjales. Iz mog ugla sa toliko love u opticaju dobro Lorenco uspeva s obzirom koliko je kacketa prodao. Ja cekam nekog novog Berija da sa pljugom dodje na grid i za tog cu da navijam ove ostale mogu samo da simpatisem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1097 Napisano April 26, 2018 Drug član, 2596 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ok je Cal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 27, 2018 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tu je zato što je Englez a i snašao se u politici. Rea bi bio mnogo bolji "Englez". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 27, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, easy naked said: Ok je Cal Potpuno se slažem. Ko god onako otvoreno prozove i naduva novinare na 4 bara, meni je najsasvimpotpunosasvim. Britanci generalno imaju problematičnu uber aplikaciju, što se pripadnosti tiče, a glede inteligencije, ne bih isključio opciju da je text napisan u veoma šaljivom tonu. Što volem što sam kontraaaš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano April 27, 2018 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da je Cal generalno OK. Da je naduvan, pa jeste...ali koji vozač u GP nije naduvan?! Da ima odvale...ima...ali koji ih nema?! Da se povremeno "iskenja"...itekako...ali koji od njih nema takve "povremene" ispade?! Ma svi su oni ista naduvana, preduvana gomila A "politike" je uvek bilo u ovim sportovima...oduvek. Nekada se to daleko manje primećivalo, a sada je to baš jasno. Ko ima boljeg menadžera, ko se bolje smeška, ko se bolje prodaje... Za mene lično je to poraz svakog sporta, jer vidiš gomilu boljih i talentovanijih koji samo "propadnu", uglavnom se ni ne probiju do tih vrhunskih kategorija. Ali to je realnost čovečanstva. Nikada ni nije bilo sporta bez politike...a od kad su u igri veliki novci, od onda nema ni politike bez sporta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 27, 2018 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se precizno izjasnio. Politička ambicija mu nadmašuje vozačko umeće! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 27, 2018 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljuljanju je kraj!! . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Michanga 55 Napisano April 27, 2018 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000R, Suzuki gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni najjači utisak kad se Cal žalio na doping u motoGP a pre par dana slika sa..... https://www.gpone.com/en/2018/04/26/news/the-odd-couple-cal-crutchlow-and-lance-armstrong.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano April 27, 2018 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da su mu izjave pune sarkazma, ostrvski humor i da je brz po mokrom, opet tipicno ostrvski. U odredjenim uslovima moze sve da ih pobjedi a isto tako nesposoban da ponovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 27, 2018 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan U određenim uslovima kad Pedrosa padne, Marquez vozi u rikverc po stazi,... kad bi mu takmaci bili Zarco, Miller i Rins, bio bi redovno na podijumu. A i taj humor mu je toliko usiljen da jedva čekam da prestane. Otprilike, sad sam velika zvezda ima sbi da se smejete. Makar i kiselo. Ne bih moga da izaberem između njega i Toseland-a!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano April 27, 2018 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Toseland je smorčina neviđena, nema konkurenciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano April 27, 2018 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
realnost 53 Napisano April 27, 2018 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :/ Prijavi odgovor kao problematičan Kod Cala mi je najdraže što ne kaže - Aj m veri epi, aj nid tu puš mor. A da mu je humor često neumesan, to stoji. Tipično engleski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano April 29, 2018 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kod Cala mi je najdraže što ne kaže - Aj m veri epi, aj nid tu puš mor. A da mu je humor često neumesan, to stoji. Tipično engleskiVideo bih Cala šta bi rekao kada bi trebao da da izjavu na španskom ili italijanskom i da li bi se razlikovala od izjava koje ostali daju na engleskom Sent from my iPhone using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12514 Napisano April 29, 2018 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Volim da kazem na tu temu, obicno oni koji ne pricaju engleski kao maternji, znaju jos jedan jezik ili par jezika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 29, 2018 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi ešalon Španaca govori Italijanski tečno. Zarco govori tečan Španski,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 29, 2018 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ne sneta neumesnost humora. Smeta mu usiljenost. Kaobojagi smešno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 30, 2018 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ko bi reko, mislio sam da je Španaca duplo više od Taljana! https://www.motul.com/gb/en/news/events-racing/motul-big-stats-8be6cb4a-0c8e-4717-9cb1-601cba6f103f . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 30, 2018 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gimnastika, motori, klavir.. pa ovom su jebali kevu staratelji! . 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Maj 2, 2018 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, onako... . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Maj 2, 2018 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bože, bože... . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...