Ninja66 2793 Napisano Jul 22, 2018 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, Ninja66 said: Ne mogu da pronadjem izvestaj sa Ducati week. Svi bivsi i sadasnji su vozili trku sa Panigale V4. Rezultati me interesuju . Iskopao. M. Piro pobedio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 22, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Ninja66 Postavi ovde sve rezultate da vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6612 Napisano Jul 22, 2018 Ne silazi, 6530 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mcnews.com.au/pirro-wins-wdw-panigale-v4-s-race-of-champions-video/ 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Jul 23, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Josh Herrin 'rasklopio' Yamahu, vozac prosao bez posledica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Jul 23, 2018 Drug član, 2265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan https://www.motorsport.com/motogp/news/honda-managing-marquez-lorenzo-challenge-1061488/?s=1 Ono sto Honda cilja, cini mi se, je da pokaze potpunu dominaciju u GP-u... Jorge jedini ima potencijal da se bori sa Markezom. Moze da se desi da sledece godine prva dva mesta budu dve Honde kroz celo prvenstvo! Biće teško za 99 da se tako brzo navikne na nov motor ali ako neko moze onda je to on! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5333 Napisano Jul 23, 2018 Integrisan, 13023 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A možda pretpostavljaju/znaju/cene da bi MM mogao da klisne negde posle isteka ugovora pa igraju na zicer. Jedan iskusan i ćape još nekog "klinca". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Jul 23, 2018 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ma izduvace ga obojica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12596 Napisano Jul 23, 2018 Ne silazi, 7342 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Čekajte da Rossi i tetkin Vinjales nabace "PowerCommander". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Jul 23, 2018 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan To ti kazem! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Jul 23, 2018 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan https://www.motorsport.com/motogp/news/honda-managing-marquez-lorenzo-challenge-1061488/?s=1 Ono sto Honda cilja, cini mi se, je da pokaze potpunu dominaciju u GP-u... Jorge jedini ima potencijal da se bori sa Markezom. Moze da se desi da sledece godine prva dva mesta budu dve Honde kroz celo prvenstvo! Biće teško za 99 da se tako brzo navikne na nov motor ali ako neko moze onda je to on! Pa jedina situacija bolja od trenutne po Hondu, jeste da imaju 1 & 2 kroz celo prvenstvo kao i na kraju. Time bi opet pokazali da je do Honde a ne samo do MM. A slažem se i da je moguće da osiguravaju poziciju ako MM odluci da digne sidro u nekom trenutku. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 23, 2018 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa penis u anus Dukatija bi bilo da Honda spremi motor za Lorenca... što oni uzgred nisu uspeli tako da će se, verujem, maksimalno potruditi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13626 Napisano Jul 24, 2018 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovi u Dukatiju izgleda toliko vole penis da sami stalno okrecu anus. Od filozofije o sve Italijanskoj ekipi mi se tacno javlja proliv. Ne znam da li im je to oficijelna filozofija ali Doviciozo i Petruci ce im titulu doneti mozda na Navaku a ni to nije zagarantovano. Voleo bih da sledeceg uzmu Vinjalesa i da se zajedno upropaste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Jul 24, 2018 Drug član, 2265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, dvlns said: Ma ovi u Dukatiju izgleda toliko vole penis da sami stalno okrecu anus Istina ziva! Jedan od najlosijih menadzment epizoda u istoriji sporta u poslednjih 6 meseci... Neko je spomenuo gore... Slazem se da bi Honda volela ipak malo da pokaze kako MM-ovi uspesi dolaze velikim delom jer vozi Hondu! Ako uspeju da nameste motor za Lorenca u kratkom roku (za sledecu sezonu) tacno ce se popisati po svim ostalim fabrikama a po Dukatiju onako posebno! U ostalim vestima: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6612 Napisano Jul 24, 2018 Ne silazi, 6530 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nikada japanci nisu ni pomišljali, a kamoli da izgovore da je uspeh bilo kog vozača rezultat njegovog vozačkog umeća. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 24, 2018 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan @rastkojokic Pa naravno, sve ovo što gledamo ima direktnu projekciju u prodaji motocikala. Pa šta misliš šta Rosi znači za Yamahu? Upravo će ovo da bude konačan obračun brendova, da li je bolja Honda ili Dukati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 770 Napisano Jul 24, 2018 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan On 7/22/2018 at 9:34 PM, pronto said: http://www.mcnews.com.au/pirro-wins-wdw-panigale-v4-s-race-of-champions-video/ Vidim V4S i na "race spec" motoru hronicno vuce fuzastere i papucicu menjaca po asfaltu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Jul 25, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Haslam dolazi u Kawasaki umesto Sykes-a. http://www.worldsbk.com/en/news/2018/Haslam makes shock switch to Kawasaki Racing Team Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Jul 26, 2018 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.moto-berza.com/moto-vesti/strane-vesti/mv-agusta-675--prvi-supersport-motocikl-sa-imu-jedinicom/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Jul 26, 2018 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ubiše u motorima sve što valja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6612 Napisano Jul 26, 2018 Ne silazi, 6530 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ubiše čovekovu vezu sa motorom...sve misleći na našu i sveopštu bezbednost. Mo'š misliti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17017 Napisano Jul 26, 2018 Integrisan, 8304 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, dok sam pre 2 nedelje leteo posle high side u jednoj od krivina Navaka, stigao sam jedino da pomislim: "ah, sve bih dao za IMU!" Što bi rekao SARS - "Perspektiva" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16157 Napisano Jul 26, 2018 Misbehave Responsibly, 1639 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, severian said: Bogami, dok sam pre 2 nedelje leteo posle high side u jednoj od krivina Navaka, stigao sam jedino da pomislim: "ah, sve bih dao za IMU!" Što bi rekao SARS - "Perspektiva" Koju si krivinu osveštao ? FZ1 ? Ima li snimak ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6612 Napisano Jul 26, 2018 Ne silazi, 6530 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan @severian Uh...žao mi je što cujem za rodeo. Moja je opaska više bila vezana za vožnju u čisto takmičarskom smislu. Pomagala u javnom saobraćaju su skroz ok...ali što se trkanja tiče nekako sam više pristalica "suve" mehanike i proste 'letrike, premda sam savršeno svestan da je to daleka i sve dalja prošlost. Majstorija u zglobu desne ruke ( i drugim organima i njihovim delovima) je nešto što je rezervisano samo za probrane i razdvaja istinske majstore od armije željnih da to postanu. Recite da je moje razmišljanje passé...ali verujem da znate i to da neki sadašnji "majstori" traže da im se odredjena pomagala isključe, smatrajući (sa pravom više ili manje) da ih više limitiraju nego što ih čine bržim. Ja nikakav majstor nisam u tom vozačkom smislu i gajim i dalje jako osećanje...pa i divljenja čak, prema onima koji su to umeće doveli do savršenstva. Naročito u tim nekim vremenima koja su sve više istorija, neoduzimajući ovim novima dužno poštovanje... ...možda saaamo malo, jer su oni predjašnji, tako mi bar deluje, bili podložniji da će pre i jače kičmom o ledinu. Da se razumemo svima je podjednako život na kocki i ja zaista nisam željan ničije krvi, daleko bilo. Ali eto, onako...romantičarsko gladijatorska varijanta mi nekako draža. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Jul 26, 2018 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Nisu samo majice I kacketi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13626 Napisano Jul 26, 2018 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan @pronto iskreno mislim da je ta prica kako neko trazi da mu se iskljuce pomagala davno proslo vreme a onako laicki mislim i da je malo to bio marketing. Ako pogledas rekordi na stazama padaju iz godine u godinu i sigurno veliku ulogu imaju "pomagala". Sto se konkretno Moto GP-a tice rekao bih da dozivljava renesansu poslednjih nekoliko sezona a pogotovo od povlacenja duvanskih industrija kao glavnih sponzora. @severian Kako sam i ja kao i ti omlatio na istom tom Navaku isti taj High side malo sam i citao i ovako nekako kazu iskusni, high side na stazi je takoreci pad pocetnika ili laika vise nego dobrih vozaca dok je low side "rezervisan" za bolje vozace. Statistika kaze (a ja se slazem sa njom) da mi pocetnici imamo panicnu reakciju kada krene da bezi zadnji sto dovodi do naglog oduzimanja gasa sto opet dovodi do nasilnog hvatanja gripa sto opet dovodi do high side. Bolji vozaci greske prave na kocenju pa izgube prednji sto dovodi do low side ili pak ukoliko krenu da gube zadnji oni ne reaguju panicno i ne pustaju gas pa se ili izvuku slajdom ili eventualno opet odu u low side. Tako nekako kaze "nauka" Naravno desava se i jednima i drugima i obrnuto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...