JankelA 812 Napisano Novembar 23, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Rabat vrti dobre krugove, najbolji do sad mu je 1:38.387 (dovoljno za 3. mesto u Q2 ove godine), sudeci po ovim rezultatima cini se da bi 2018 mogao da pruzi dobru sezonu Rezultati posle 4h testiranja: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1097 Napisano Novembar 23, 2017 Drug član, 2595 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Davies je u bolnici nakon jucerasnjeg pada, ali mislim da nije nista preterano ozbiljno. Melandri se zali da motor sa novim rev limitom radi kao 2T jer prenosi u menjacu vise ne odgovaraju. Isporuka snage je katastrofalna. Ne znam da li nova pravila menjaju pravilo o jednom odnosu brzina za citavu sezonu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1097 Napisano Novembar 24, 2017 Drug član, 2595 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Reče čovek i sutradan postavi najbolje vreme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Novembar 24, 2017 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Jel to Dorna zabranila drugi dan testiranje Kawasakiju, da ne nervira GP timove ? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Novembar 24, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Kawasaki prekljuce odgovorio svima zasto nece u Moto GP, kad sa SBK masinom mogu da budu medju prvih 8, a na testiranju nisu bili prisutni samo Repsol Honda i Yamahe (od ozbiljnijih ekipa), sta bi onda radili sa Moto GP masinom Edit: Sykes na stazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Novembar 24, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki resio da objasni neke stvari, najbolje vreme prvog dana imao Sykes - 1:38.735, sad posle nepunog sata oba Kawasakija i jedna Yamaha ispod tog vremena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2382 Napisano Novembar 24, 2017 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Rea 1,37,986  1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2382 Napisano Novembar 24, 2017 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Rea Kralj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13545 Napisano Novembar 24, 2017 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam 100% siguran ali sam prilicno siguran da svake godine isto komentarisemo. Da na zajednickim testiranjima su uvek SBK timovi ispred nekih GP timova i to se uvek uzima kao pokazatelj da bi neko u GP sa SBK masinom bio konkurentan. A treba se setiti CRT masina i njihovih rezultata u GP. Prilicno sam suguran da u trci od 25+ krugova ni jedan SBK motor ne bi zavrsio ni u prvih 15 a testiranje kao sto neko rece sluzi da probaju ko zna sta i jedni i drugi pa ta vremena nama imaju jedno znacenje a njima verovatno potpuno drugo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Novembar 24, 2017 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pratio sto nema jamahe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Novembar 24, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Yamahe (Movistar i Tech 3) nisu testirale jer su odabrale da imaju privatni test na Sepangu pocetkom sledece nedelje, nisu bili ni Repsol Honda i Aspar Ducati, ne znam iz kog razloga Rabat izjavio da pocinje da se oseca kao 'onaj' Rabat koji je osvojio titulu u Moto2 KTM i Suzuki postigli ozbiljan napredak Prvih 10 od danas: * je za SBK motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1097 Napisano Novembar 24, 2017 Drug član, 2595 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Crutchlow obavlja sva testiranja za Hondu. Prvi tim čuva dane za testiranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Novembar 25, 2017 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Novembar 25, 2017 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Sam Lowes o hype-u oko WSBK i Motogp mašina na zajedničkom testu: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1732 Napisano Novembar 28, 2017 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan On 25.11.2017. at 11:51, GuybT je napisao: Sam Lowes o hype-u oko WSBK i Motogp mašina na zajedničkom testu: Njemu je isto,jednako sljunkari... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5350 Napisano Novembar 28, 2017 Ne silazi, 4793 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan On 15.11.2017. at 10:25, Robin Hood je napisao: jbt, sad bas jedan pramac Ducati bio, mislim da je petruci bio u sedlu... lepo se vidi kako frajer zabada kočnicu u punom nagibu, viljuška se sabija. Pa jbm ti sitno žito, kakav je to motor! Na svakom drugom bi se prosuo ko kofa puna vode! znam da kasnim na temu (oprostite mi nisam dolazio na forum) elem, imao sam priliku da se ove godine nađem na NAVAKU kada je bio test novih ducatija Panigale 959, supersport... Bili tamo i Paggali i Dario Marčeti, prijavim se ja da se provozam sa Marčetijem na Panigaleu 1299. Pita me on da li da vozi brže ili sportije, pomislim ja jednom se živi i rekoh mu da me ne štedi. Sve je bili brzo ali me je najviše iznenadilo kada ga nabode na kočnicu u nagibu, zaboleli me ručni zglobovi od sile sa kojojm koči bilo da je na pravcu ili u krivinu. Kako im to prolazi ne znam. Izvinite na offu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Januar 27, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa.... jos 5 sati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Januar 27, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neki link u najavi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 28, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 11/15/2017 at 10:11, to crank je napisao: Bautisti u prvoj krivini na 150 na sat menjač zablokirao i lansirao ga u kosmos. Onda ga još drknuo s leđa dok se suljao ka šljunku. Nisam nikad tako nešto video!! desilo se pre jedno deet godina redakcijskom motoru od Moto Pulsa ,Xt yamahi na 20000 km staroj godinu dana dobijenoj u reklamne svrhe. Jedan od zakljucaka redakcije je da to nije usamljen slučaj za te agregate a desio se i jednom u ns,a motopuls je stvarno super objektivan časopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Januar 28, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ocekivao sam neke rezultate i linkove ovde, medjutim... nista Dva sata do kraja prvog dana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Januar 28, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ce do kraja dana biti koji time attack krug, do sada su svi vredno testirali Inace, testiranje je pocelo jakom kisom, ali se staza vremenom prosusila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Januar 28, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros kad su poceli bila je mokra staza pa je vecina cekala da se prosusi da bi izasli, vec sat i po nema snimaka sa staze nego samo razgovori sa sefovima ekipa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Januar 28, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi dan gotov, cak 30 vozaca bilo na stazi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Januar 28, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Rosi probao dve verzije rama, obe su revizije rama iz 2016-te. Kaze da mu obe odgovaraju.Imam utisak da Mileru odgovara Dukac Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Januar 28, 2018 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Posle one kršine Miler ima da leti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...