Sveta 5. 1984 Napisano Septembar 22, 2017 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 19.9.2017. at 22:33, RadicM je napisao: Obidjoh Pamukale (neverovatno cudo prirode) i stigoh do Efesa danas sledeca stanica Troja @Sveta 5. Zadnji tocak je u pitanju nadam se da necu morati da menjam do kuce ima jos 2000km plafon Verovatno desni taj je 6203 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1060 Napisano Septembar 25, 2017 Hard Enduro, 1531 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Posle Troje stikogh do Chanakkale-a (Galipolje). Situacija se tako skockala da sam uz pomoc devojke iz hostela koja se iscimala preko prijatelja uspeo da nadjem radionicu koja radi motore i tu zamenih lezajeve, u pocetku sam bio skeptican kako ce da urade (jer vecinu ovakvih stvari sam popravljam) ali je na kraju sve ispalokako treba Inace ovde retko ko prica engleski a jos manje njih zna tehnicke termine sto na engleskom sto na turskom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Septembar 25, 2017 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Bravo!!! Sad kreni malo sa fotkama i hvataj neku "hurem" da ti SHeLLe ne zameri! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Septembar 25, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Bravo!!! Sad kreni malo sa fotkama i hvataj neku "hurem" da ti SHeLLe ne zameri!HaHa pa valjda ce sebi da nadje nesto za dusu :-) Kad ode na takav put i ne upise gol u gostima nista se ne vazi.... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1060 Napisano Septembar 25, 2017 Hard Enduro, 1531 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan @SHeLLe Jedan se tako upisao istocno od Bosvora pa je morao da povede domacicu kuci 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Septembar 25, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Taj je osvojio prvenstvo :-)))))))))Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1060 Napisano Octobar 6, 2017 Hard Enduro, 1531 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Da se javim stigo sam kuci u sredu uvece posle 25 dana i 6000km. Uskoro stize i putopis. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Octobar 6, 2017 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, RadicM je napisao: Da se javim stigo sam kuci u sredu uvece posle 25 dana i 6000km. Uskoro stize i putopis. Dobro nam dosao jedva cekam taj putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Octobar 6, 2017 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 323 Napisano Octobar 6, 2017 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Octobar 6, 2017 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав! Срећан ти повратак! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Octobar 7, 2017 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Superiska, moram da te pohvalim, mnogo si nam pomogao svojim savetima,mi smo još u Tursku, a sad polako i kuckaj putopis,i ja ću moj kad se vratim,ali meni to i ne ide baš najbolje od ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Octobar 9, 2017 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Свака част , браво,браво,браво Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Octobar 11, 2017 Drug član, 2103 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan srecan povratak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 5954 Napisano Octobar 11, 2017 Ne silazi, 1793 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,osecam da ce biti putopis kao i prethodni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Octobar 19, 2017 (promenjeno) IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Taj nam Iran nešto ne ide, ja se već treću godinu premišljam nešto pa nikako da krenem.Ako budem išao iduće godine plan mi je trajektom od Burgasa do Batumija ili Potija u Gruziji 250 evra u jednom pravcu za motor i vozača makar u odlasku jer se za tih 1600 km kroz Tursku smorim pa mi se posle ne vozi tamo gde sam pošao da se vozim .Radićevu odluku pozdravljam, mudar momak. Promenio Octobar 19, 2017 član Sveta 5. zaboravljen zarez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Octobar 19, 2017 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan A zasto bi se smorio kroz Tursku??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1060 Napisano Octobar 19, 2017 Hard Enduro, 1531 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan @Mikulanac Ako ne obilazis Tursku vec si u tranzitu jako dosadna zemlja za voznju put od 6 traka i pun gas do iznemoglosti. U tim uslovima jedino sto imas da vidis je bela linija, pumpa i lagana promena brda u ravnicu. @Sveta 5. Nesto mi skup taj trajekt od 250e u jednom pravcu, kolko se secam 280e je povratna karta Genova-Tanger. I ja sam razmiljao o ovoj kombinaciji za neku od sledecih voznji u pravcu istoka, voznje preko Turske sam se vec zasitio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Octobar 19, 2017 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Tranzit ne mora znaciti da vozis autoputem. Ima toliko toga da se vidi i provoza po Turskoj. Taj trajekt ide nesto 3-4 dana i to je cena sa spavanjem i klopom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Octobar 22, 2017 (promenjeno) IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno se slažem da je Turska zanimljiva zemlja ako ideš po njoj da se vozaš,ali ako si u tranzitu onda to sve što ona nudi ne vidiš pa te smori.Što kaže Radić samo bela linija, koju posle sanjam kad zaspim uveče.E sad prvi put bilo mi je interesantno , već ponovo istim putem nepotrebno , govorim sa svoje pozicije.Tih 2200 -300 km i 4 dana do granice sa Iranom skoro da me zasiti sa vožnjom a ustvari tek bi trebalo da se vozim.Šta znam svako ima svoje rezone zato sam uglavnom išao sam na duža putovanja. Promenio Octobar 22, 2017 član Sveta 5. korekcija teksta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Octobar 22, 2017 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 19.10.2017. at 19:48, RadicM je napisao: @Mikulanac Ako ne obilazis Tursku vec si u tranzitu jako dosadna zemlja za voznju put od 6 traka i pun gas do iznemoglosti. U tim uslovima jedino sto imas da vidis je bela linija, pumpa i lagana promena brda u ravnicu. @Sveta 5. Nesto mi skup taj trajekt od 250e u jednom pravcu, kolko se secam 280e je povratna karta Genova-Tanger. I ja sam razmiljao o ovoj kombinaciji za neku od sledecih voznji u pravcu istoka, voznje preko Turske sam se vec zasitio. Da dosta je skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 48 Napisano Octobar 28, 2017 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast , bravo za avanturu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Octobar 31, 2017 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što nisi sve ostvario, kako si zamislio, ali biće prilike! Čekamo putopis! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Novembar 5, 2017 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/6/2017 at 1:01 PM, RadicM said: Da se javim stigo sam kuci u sredu uvece posle 25 dana i 6000km. Uskoro stize i putopis. Bilo bi zgodno da pored putopisa napises detaljnije i kako si se spremio za put. Videh da si poneo 300 cuda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1060 Napisano Novembar 6, 2017 Hard Enduro, 1531 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan @herman Tehnicke pripreme su opisane na pocetku teme. Sto se tice stvari koje sam nosio to je standardna postavka koju nosim uvek kad negde krenem: - malo alata - par rezervnih delova koji su specificni za motor koji vozim i za koje se zna da su slaba tacka - rezervne gume i alata za krljenje i skidanje - sator vreca podloga cirada - gorionik za kuvanje i vojna cutura kao serpa - jedna do dve presvlake - hrane za dva dana - 4l vode - foto oprema - mini racunar / tablet da mogu da se javim - stari telefon za rezervu ako mi primarni crke (njega koristim kao navigaciju) U sustini to je sva oprema koja je potrebna samo jos treba da poradim na tome da nadjem kompaktinje stvari, i u trenutnoj postavci kad sam krenuo bocne torbe su bile polupranze, u roll torbi je bio sator i podloga a u koferu hrana i elektronika. Da sam hteo da radim na knap prosao bi bez bocnih torbi ali uvek je zgodno imati malo slobodnog prostora u rezervi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...