Vujka 447 Napisano April 25 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan No kad smo vec kod lanca i kod podmazivanja istog, upravo zavrsio... Lanac bio jako labav, zategao kao sto fabrika kaze. Medjutim, upalim motor da otrese visak i primetim da lanac malo skakuce, ali neznam da li je to normalno??? Evo linka pa ako vas ne mrzi pogledajte. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11801 Napisano April 25 Drug član, 1665 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to ok,radi na leru, da li manje poskakuje kada podigneš obrtaje? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 447 Napisano April 25 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, bajker71 je napisao: Mislim da je to ok,radi na leru, da li manje poskakuje kada podigneš obrtaje? Da manje, cak bih rekao poprilicno manje. I dok je tocak u zaletu da kazem, pritisnem kvacilo, tada se totalno smiri poskakivanje. Samo dok je u brzini i na leru ovako radi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11801 Napisano April 25 Drug član, 1665 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i mislio, ne brini i uživaj u vožnji! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 447 Napisano April 25 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7288 Napisano April 25 Drug član, 2072 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan I ja cu da skinem moj centralni, primetio sam da mi tih 1,5-2 kg oteza motor i kad ga razvucem idem max 298km/h, bez njega bi isao lepo 300 5 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11607 Napisano April 26 Ne silazi, 2503 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Tako malo fali za osmeh na licu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6349 Napisano April 26 Drug član, 1838 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, živke je napisao: Za ovih nekoliko godina koliko vozim, još mi se nikad nije desilo da pomislim: eh, što bi mi sad dobro došao centralni štender Tako da i dalje biram da ne dodajem na motor 5 - 10 kg težine koju ću nositi sa sobom i gde mi treba i gde ne Brate , a da li si ozbiljan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 477 Napisano April 26 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / cbf1000 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan Nije ista perspektiva gledanja na stvari. Za turing motor i vozaca koji godisnje predje 20k + apsolutno je top centralni, za dual sport varijantu gde je svaka kila suvisna a kilometraze male, centralni postaje manje bitna stavka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11607 Napisano April 26 Ne silazi, 2503 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Centralni je jako korisna naprava. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1662 Napisano April 26 Drug član, 1109 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan U 99% slucajeva da podmazes lanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 358 Napisano April 26 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za podmazivanje lanca, sipanje goriva, parkiranje ...Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11607 Napisano April 26 Ne silazi, 2503 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sa copave moze i da padne,sa centralnog malo teze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1662 Napisano April 26 (promenjeno) Drug član, 1109 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga imao na proslom motoru, jedino kad sam ga koristio je u garazi da podmazem lanac i to je to. Sto se goriva tice, otkad vozim, tocim dok sam na motoru, lakse mi je. Sto se parkiranja tice, uvek neka uzbrdica, nizbrdica, bolje u prvu i na copavu. Promenio April 26 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7288 Napisano April 26 Drug član, 2072 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Centralni stender je jako prakticna stvar, prvo zbog podmazivanja lanca, drugo zbog parkiranja na uskom prostoru, motor na centralno zauzme 50% manje mesta nego na copavoj. Sto se stabilnosti tice, mislim da je motor stabilniji na copavoj (ako copava drzi motor pod dobrim uglom) Na copavoj motor stoji u tri rasirene tacke, dok je na cetranom isto u tri ali su dve tacke centralni i blizu su. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
codevul 26 Napisano April 26 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan technologia Watch unnamed | Streamable STREAMABLE.COM Watch "unnamed" on Streamable. Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 380 Napisano April 26 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kada radim servis obavezno na nogare. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...