živke 6750 Napisano Četvrtak u 06:28 Drug član, 2297 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Skoro isto sve radim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1580 Napisano Četvrtak u 06:58 Zainteresovan, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imam samo ćopavu Kad sam čistio lanac bila je žurkica, očistim, poguram, prebacim karton, preparate, očistim, poguram, prebacim karton, preparate, očistim, poguram, prebacim karton, preparate... Onda kad sam ga prskao, naprskam, poguram, naprskam, poguram, naprskam, poguram... Daću još par puta šansu spreju, ali najverovatnije da se vraćam na ulje. Teško se izbegne bacanje na felnu, ali se barem lakše očisti. @godovic Iz nekog razloga ne mogu da otvorim sliku. A šta radiš sa bočicom, napravio si sistem za podmazivanje lanca (bočica = rezervoar), ili mažeš dok motor stoji? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3950 Napisano Četvrtak u 07:11 Drug član, 2187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23907 Napisano Četvrtak u 07:28 Integrisan, 10029 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To Rankoooo Vodim evidenciju uvek pedantno ali za lanac preskacem posto bi ovako nesto izgledalo- Lanac opran i podmazan, -sreda -nedelja -ponedeljak (bilo dosadno jbg) -cetvrtak -nedelja . . . . . . -lanac zamenjen 1 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 147 Napisano Četvrtak u 07:34 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Luka9905ja sam guranje resio dizalicom za auto,stavim motor na copavu I samo Malo podignem da moze da se okrece tocak. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6750 Napisano Četvrtak u 07:42 Drug član, 2297 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je do mene , ili do motora koje vozim, ali vrlo lako se jednom rukom podigne na ćopavu, tj. zadnji točak od zemlje. Drugom ga okrenem. Može i da se podglavi tako nekom grančicom i da stoji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3950 Napisano Četvrtak u 08:17 Drug član, 2187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Evo vam resenje ko nema centralni ili stender. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5276 Napisano Četvrtak u 09:01 Nemanja Stojanović, 1583 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6343 Napisano Četvrtak u 09:16 Drug član, 1836 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 3 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3950 Napisano Četvrtak u 09:16 Drug član, 2187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i ja par puta dok neko nije uzeo drvo za vatru 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2791 Napisano Četvrtak u 13:08 Drug član, 1586 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Luka9905 Na ovo sam mislio kad sam napisao centralni stender. Najbolja stvar koju sam kupio... Imao sam pre toga istu ekskurziju Treba mi i prednji, i to je to 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18982 Napisano Četvrtak u 13:18 Integrisan, 5722 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima najpovoljnije da se kupe stenderi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1580 Napisano Četvrtak u 13:20 Zainteresovan, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan @MaxiS Imam ga, poklonio mi @abarth_maniac, ali mi služi preko zime, dok je motor u garaži na vikendici. Ovako, pakriram ga u dvorištu zgrade i tu ga ne čistim ni ne podmazujem da ne bih slučajno zaprljao asfalt. Isteram ga na neku poljanu i tamo sredim sve. Nije mi neko maltretiranje, ja se malo šalim, brzo sve to ide generalno. Evo, kolege su mi dale ideje kako da podignem točak, a realno mogu i rukom to da odradim, a video sam da ima i onaj mali valjak što ispod točka, pa ću tako nešto da pojurim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1580 Napisano Četvrtak u 13:22 (promenjeno) Zainteresovan, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist Viđao sam na KP, ima za 2.500 dinara ručne izrade. Šaljem ti link. Edit: Ispravka, 2.500 je korišćen, doduše kaže tri puta, a novi su od 3.500,00 dinara. Promenio Četvrtak u 13:26 član Luka9905 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 147 Napisano Četvrtak u 14:16 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam ovaj za 2500 dinara,dobar je to Stender,kome pase sa L hvatacima I iz N.Sada je ekstra ponuda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 168 Napisano Četvrtak u 15:47 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovaj koristim vec drugu godinu i zadovoljan sam 1690 dinara u Autostartu u Velikoj Plani 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 498 Napisano Četvrtak u 18:27 Svrati ponekad, 483 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Luka9905 je napisao: @Motorcyclist Viđao sam na KP, ima za 2.500 dinara ručne izrade. Šaljem ti link. Edit: Ispravka, 2.500 je korišćen, doduše kaže tri puta, a novi su od 3.500,00 dinara. Ti stenderi uglavnom ne valjaju jer je noseca cev potpuno vertikalna i blago cimanje motor dovodi do pada unapred. Ima nekih kojim su tockici malo ispred kao kod Maxis i koji su relativno funkcionalni, ali nije to to. Ima na KP vec od 5000-5500 normalnih stendera, mislim da se ne isplati zajebancija sa ovim budzenim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11587 Napisano Četvrtak u 19:42 Ne silazi, 2467 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je moj isti kao sto ima Maxis,narucen od lika iz Krajeva ili tu negde.Motor lako dizem i spustam sa njega.Stabilno stoji na ravnoj podlozi.Bilo je oko 25e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7542 Napisano Četvrtak u 22:05 (promenjeno) Drug član, 3132 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kako jedan čovek digne motor na ovaj štender? Ja sam ga napravio, odličan je, stabilan, zakrivljen, ali ne mogu nikako sam da podignem motor. Uvek zovem Ljilju da drži motor ravno dok ga ja nazad podignem. Promenio Četvrtak u 22:05 član misa-pei 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teshko 44 Napisano Četvrtak u 23:05 (promenjeno) U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650S K3 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Luka9905 je napisao: @Motorcyclist Viđao sam na KP, ima za 2.500 dinara ručne izrade. Šaljem ti link. Edit: Ispravka, 2.500 je korišćen, doduše kaže tri puta, a novi su od 3.500,00 dinara. Ја сам пазарио тај, међутим не користим га како је предвиђено. Купио сам М8 х 100 са навојем око 20мм и одсекао главу. Ушрафим их у рупе на виљушци, па склопим штендер на њих. Усправим мотор са ћопаве и ногом га подигнем. Веома је стабилно тако, и гурам мотоцикл без проблема на њему. @Nightrider Z јесте вертикална, међутим точкићи нису на вертикали већ испред, тако да је стабилан. Promenio Četvrtak u 23:11 član Teshko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 498 Napisano juče u 05:23 Svrati ponekad, 483 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, misa-pei je napisao: Kako jedan čovek digne motor na ovaj štender? Ja sam ga napravio, odličan je, stabilan, zakrivljen, ali ne mogu nikako sam da podignem motor. Uvek zovem Ljilju da drži motor ravno dok ga ja nazad podignem. Levom rukom drzis motor za nosac kofera ili rucku za suvozaca, sta vec imas, a desnom podvuces stender i dizes motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 697 Napisano juče u 05:38 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, Nightrider Z said: Levom rukom drzis motor za nosac kofera ili rucku za suvozaca, sta vec imas, a desnom podvuces stender i dizes motor. Uh... Ja bih suprotno: Staneš kod repa motora sa desne strane, odnosno sa suprotne strane od ćopave na koju je naslonjen. Desnom rukom vučeš motor ka sebi do uspravnog položaja naslanjajući ga na desno rame i grudi (lakše je kad motor ima centralni kofer). Dok držiš motor u uspravnom položaju, levom rukom barataš zadnjim štenderom i nameštaš adaptere za podizanje pod zadnju viljušku. Kad namikeriš podižeš polugom uvis zadnji točak. Ovako izbegavaš mogućnost da motor pretegne i padne na desni bok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18982 Napisano juče u 07:56 (promenjeno) Integrisan, 5722 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Bobni said: Nasao sam ovaj za 2500 dinara,dobar je to Stender,kome pase sa L hvatacima I iz N.Sada je ekstra ponuda. Ja imam one navrtnje sto se srafe u zadnju viljusku pa bi ovakav stender bio exta. Oxford Paddock zadnji štender za motore - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Ubacite nas u Vaš adresar (opcija DODAJ U ADRESAR) kako bi uvek mogli da nas nađete na Kp. Pratite naše oglase i uvek budite u toku sa aktuelnim akcijama i popustima! - Barel... Kontam da moze bilo kakav da se koristi, al ne razumem se u vrste hvataca i sta kod cega pase. Kontam L profil ide ispod zadnje viljuske i to je to. Promenio juče u 07:58 član Motorcyclist 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 324 Napisano juče u 07:59 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist Naruci sa temu-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18982 Napisano juče u 08:07 Integrisan, 5722 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, kvaicnenad said: @Motorcyclist Naruci sa temu-a Ima kod nas po ok ceni. I vidim da ima ovde na pretposlednjoj slici onakav na sta sam mislio. Stenderi za motor Zadnji Univerzalni - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Na prodaju UNIVERZALNI stenderi za motor za zadnji tocak, opseg sirenja od 25cm do 43cm. . . . . . . vise komada na lageruU ponudi su trenutno boje: Crna, Plava i Siva Stenderi su... E sad, moze li na moju viljusku da ide i klasicni L? Da li bi smetao onaj deo gde se uvrce deo za podizanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...