bugsy 380 Napisano Septembar 6, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je da li Pedrosa sme da obidje Markeza. Ili da li je Rosi smeo da obidje Vinjalesa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4453 Napisano Septembar 6, 2016 Svrati cesto, 3565 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je da li Pedrosa sme da obidje Markeza. Ili da li je Rosi smeo da obidje Vinjalesa? Gde nadje paralelu? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 6, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Septembar 6, 2016 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Paralelu? U Dukatiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Septembar 6, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je da li Pedrosa sme da obidje Markeza. Ili da li je Rosi smeo da obidje Vinjalesa? Kontrira covek ceo vikend ... nema ToCrank-a da baca hate na 46 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Septembar 6, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bilo kako bilo mogao bi cesce ovakav vikend da se ponovi samo bez onog gadnog starta , bas sam se uk..o kad sam video da se Baz ne pomera i nema replay-a 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Septembar 6, 2016 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je trebao biti kaznjen,bar par sekundi.Napravio je gresku sa kasnim kocenjem i produzio pravo, za razliku od situacija kada je neko kontaktom istjeran. Kojim logikom da se vratis na isto mjesto? Onaj sto ide iza nece da vozi tim tempom jer zna da ce ispraviti krivinu tom brzinom a ti pretjeras i nema veze, pa onda zamisli svi onako isprave krivinu i nastave na istom mjestu. p.s.u roku od par krugova staza bi bila to a ne ono Braco, ti osporavaš pravilo (a to je druga priča i ne kažem da tu nisi u pravu!). Ali, po tom _važećem_ pravilu, nema govora o kazni. Totalno je jasno. Nisi upratio sta tacno kaze pravilo. Ukoliko je vozac izasao van staze zbog duela i vratio se na istu poziciju ne kaznjava se, ukoliko je izasao sa staze a da nije bio u duelu smatra se da je "stekao prednost" i kaznjava se. Zato su kaznjeni svi koji su "rasirili" stazu za par cm a MM nije jer je izlet posledica duela На основу чега ја излетање ММ,последица дуела . А не његове грешке у процени,брзине,кочења.... Recimo u zaostatku 50metara i namjerno kasno koci i kad skoro do kontakta dodje produzi pravo i pri ponovnom ukljucenju je anulirao prednost. Hm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Septembar 6, 2016 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan To crank još uvek vari činjenicu da Rossi ima samo 37.godina. Stekao je utisak na forumu da se radi o sredovečnom gospodinu a on 5 godina mlađi nego Biaggi kad je uzeo poslednju titulu u WSBK (šampionat u kom Rossi ne vozi pa šiparice ne gledaju, hvala kurc*) Marquez je Marquez kolko god ekipa pokušavala da napravi nekog drugog. Ponekad mora da se pokaže u pravom svetlu. A Lorenzo je stvarno enigma. Neshvatljivo je da toliki profesionalac toliko zavisi od atmosfere i pažnje koja mu se pruža. Jasno je da to ima uticaja na svakog ali kod njega je amplituda zapanjujuća. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 6, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Gde nadje paralelu? Tamo gde si i ti svoju pronasao. U apsolutnom nagadjanju i apsurdu. Kontrira covek ceo vikend ... nema ToCrank-a da baca hate na 46 Ne kontriram vec pokusavam da pokazem koliko neke izjave su cisto nagadjenje i subjektivno posmatranje situacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3131 Napisano Septembar 6, 2016 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan To crank još uvek vari činjenicu da Rossi ima samo 37.godina. Stekao je utisak na forumu da se radi o sredovečnom gospodinu a on 5 godina mlađi nego Biaggi kad je uzeo poslednju titulu u WSBK (šampionat u kom Rossi ne vozi pa šiparice ne gledaju, hvala kurc*) Marquez je Marquez kolko god ekipa pokušavala da napravi nekog drugog. Ponekad mora da se pokaže u pravom svetlu. A Lorenzo je stvarno enigma. Neshvatljivo je da toliki profesionalac toliko zavisi od atmosfere i pažnje koja mu se pruža. Jasno je da to ima uticaja na svakog ali kod njega je amplituda zapanjujuća. Pa opasan sociopata sa, ono što sam sto puta naglasio, tako da kažem - negativnim egom..I Rosi i Markez su egoisti, Rosi vjerovatno i veći od obojice..Ali fazon kod potonjih je da su sami sebi bitni i to je to..Bore se za svoju dušu, ciganišu za svoju dušu, slave za svoju dušu..a Lorenco sve kao da radi radi drugih..Te samim tim kad se pažnja skrene sa njega on zamre.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Septembar 6, 2016 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da da, ovoj dvojici svakako prija pažnja ali ni ne sumnjaju da će da je dobiju. Lorenzo se ponaša ko prosjak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14110 Napisano Septembar 6, 2016 Ne silazi, 6095 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Braco ja sam samo naveo pravilo u slobodnom prevodu. I dalje mislim da je glupo i pravilo i da neko ozbiljno pokusava da uvede F1 u MotoGP ali to je moje misljenje. U sustini lepo je neko citirao Rosija koji je otprilike rekao da svi mogu da urade to sto je MM uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 6, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Lorenco je, po meni, izuzetno proračunat lik. Trke su za njega samo posao i imam utisak da ne uživa u njima, već ih odrađuje. Normalno, uživa u pobedi, ali ne i u trkama, zato i vozi kao robot. Digao je ruke od ove sezone, prešaltovao se u drugu firmu i sada samo odrađuje do kraja sezonu. Ali verujem da će to kompenzovati u narednoj i da će se dokazivati i sebi i drugima, prvenstveno Yamahi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 6, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ali verujem da će to kompenzovati u narednoj i da će se dokazivati i sebi i drugima, prvenstveno Yamahi. Ako bude kao robot uspeo da vozi Ducati sa snagom koju on pruza onda i nece biti zanimljiv sampionat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 6, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ali verujem da će to kompenzovati u narednoj i da će se dokazivati i sebi i drugima, prvenstveno Yamahi. Ako bude kao robot uspeo da vozi Ducati sa snagom koju on pruza onda i nece biti zanimljiv sampionat. Tu si delimično u pravu, ali ne zaboravi npr Vinalesa, koji će takođe tražiti svoje mesto pod reflektorima, koji će voziti bolji motor nego ove sezone i to u novom timu. A znaš i sam, kad Lorenco dođe na početku trke na prvo mesto, slobodno ugasi televizor, još sada sa Dukatijem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 6, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Tu si delimično u pravu, ali ne zaboravi npr Vinalesa, koji će takođe tražiti svoje mesto pod reflektorima, koji će voziti bolji motor nego ove sezone i to u novom timu. A znaš i sam, kad Lorenco dođe na početku trke na prvo mesto, slobodno ugasi televizor, još sada sa Dukatijem... Vinjalesa ne zaboravljam nikako. Nadam se samo da ce mu odgovarati Yamaha. Ipak je Suzuki krojen po njemu. Ako bude dolazio do prvog mesta Loki, onda se nadam da ce mu par puta godisnje nestati goriva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17845 Napisano Septembar 6, 2016 Integrisan, 8391 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lorenco je, po meni, izuzetno proračunat lik. Trke su za njega samo posao i imam utisak da ne uživa u njima, već ih odrađuje. Normalno, uživa u pobedi, ali ne i u trkama, zato i vozi kao robot. . Kakva psihoanaliza iz par kadrova po prenosu... ti si ozbiljan talenat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4453 Napisano Septembar 6, 2016 Svrati cesto, 3565 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Gde nadje paralelu? Tamo gde si i ti svoju pronasao. U apsolutnom nagadjanju i apsurdu Nisam postavljao nikakve paralele niti nagadjao. Sta je apsurdno u pitanju kakav ugovor ili dogovor ima Pedrosa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 6, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva psihoanaliza iz par kadrova po prenosu... ti si ozbiljan talenat! Ma lako je to, pogotovo kroz tamni vizir. Nego kakva li je tek o Rosiju posto uvek vidimo kadar kako cupa kombinezon iz boolje? Nisam postavljao nikakve paralele niti nagadjao. Sta je apsurdno u pitanju kakav ugovor ili dogovor ima Pedrosa Apsurdno je da neko od nas moze da zna kakav ugovor ili dogovor oni imaju. Ovde svi tvrde nesto i 100% su sigurni u to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4453 Napisano Septembar 6, 2016 Svrati cesto, 3565 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Nisam trvdio nego sam se pitao. Nisam rekao Pedrosa ne sme da obidje Markeza nego da li sme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 6, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni ja mislio bas na tebe. Vec samo mislim da u trenutku ludackog adrenalina ne sete se naredbi iz tima. Ili kako je neko rekao, proradi ego. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14110 Napisano Septembar 6, 2016 Ne silazi, 6095 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidis u to za ugovore sam ubedjen i eto bar jedna dobra stvar iz F1. Oni su nam raskrinkali da zaista postoje naredjenja timova da se propusti vozac i slicno. Ovde nema radio komunikacije ali verujem da pre i posle trke pricaju o tome i lupaju penale neposlusnima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Septembar 6, 2016 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ako se neko voza, to je pedrosa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14110 Napisano Septembar 6, 2016 Ne silazi, 6095 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni ja mislio bas na tebe. Vec samo mislim da u trenutku ludackog adrenalina ne sete se naredbi iz tima. Ili kako je neko rekao, proradi ego. Proradi adrenalin i bokserima u ringu pa svi znamo da se mecevi namestaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Septembar 6, 2016 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ako postoji timski rad, onda nema potrebe za timskim naredjenjima! ( Luca Scassa, povodom karambola izmedju Sykesa i Baza u Kawasakiju i Melandrija i Guintolija u Apriliju u WSBK pre par god. ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...