Jump to content

Moto Zajednica

12. Moto GP Silverstone 2016

Recommended Posts

• Zainteresovan, 791 postova
  • Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007

Pitanje je da li Pedrosa sme da obidje Markeza.

Ili da li je Rosi smeo da obidje Vinjalesa?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2087 postova

Pitanje je da li Pedrosa sme da obidje Markeza.

Ili da li je Rosi smeo da obidje Vinjalesa?

Kontrira covek ceo vikend ... nema ToCrank-a da baca hate na 46

• Podržavam 1

• Drug član, 2087 postova

Bilo kako bilo mogao bi cesce ovakav vikend da se ponovi samo bez onog gadnog starta , bas sam se uk..o kad sam video da se Baz ne pomera i nema replay-a

• Podržavam 2

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Po meni je trebao biti kaznjen,bar par sekundi.Napravio je gresku sa kasnim kocenjem i produzio pravo, za razliku od situacija kada je neko kontaktom istjeran. Kojim logikom da se vratis na isto mjesto? Onaj sto ide iza nece da vozi tim tempom jer zna da ce ispraviti krivinu tom brzinom a ti pretjeras i nema veze, pa onda zamisli svi onako isprave krivinu i nastave na istom mjestu.

p.s.u roku od par krugova staza bi bila to a ne ono :)

Braco, ti osporavaš pravilo (a to je druga priča i ne kažem da tu nisi u pravu!). Ali, po tom _važećem_ pravilu, nema govora o kazni. Totalno je jasno.

Nisi upratio sta tacno kaze pravilo. Ukoliko je vozac izasao van staze zbog duela i vratio se na istu poziciju ne kaznjava se, ukoliko je izasao sa staze a da nije bio u duelu smatra se da je "stekao prednost" i kaznjava se. Zato su kaznjeni svi koji su "rasirili" stazu za par cm a MM nije jer je izlet posledica duela

На основу чега ја излетање ММ,последица дуела  :stabre: .

А не његове грешке у процени,брзине,кочења....

Recimo u zaostatku 50metara i namjerno kasno koci i kad skoro do kontakta dodje produzi pravo i pri ponovnom ukljucenju je anulirao prednost. Hm.

• Integrisan, 13048 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

To crank još uvek vari činjenicu da Rossi ima samo 37.godina. Stekao je utisak na forumu da se radi o sredovečnom gospodinu a on 5 godina mlađi nego Biaggi kad je uzeo poslednju titulu u WSBK (šampionat u kom Rossi ne vozi pa šiparice ne gledaju, hvala kurc*)

Marquez je Marquez kolko god ekipa pokušavala da napravi nekog drugog. Ponekad mora da se pokaže u pravom svetlu.

A Lorenzo je stvarno enigma.

Neshvatljivo je da toliki profesionalac toliko zavisi od atmosfere i pažnje koja mu se pruža. Jasno je da to ima uticaja na svakog ali kod njega je amplituda zapanjujuća.

• Podržavam 1

Gde nadje paralelu?

Tamo gde si i ti svoju pronasao. U apsolutnom nagadjanju i apsurdu.

Kontrira covek ceo vikend ... nema ToCrank-a da baca hate na 46

Ne kontriram vec pokusavam da pokazem koliko neke izjave su cisto nagadjenje i subjektivno posmatranje situacije.

• Drug član, 1066 postova
  • Motocikl: YZF R1

To crank još uvek vari činjenicu da Rossi ima samo 37.godina. Stekao je utisak na forumu da se radi o sredovečnom gospodinu a on 5 godina mlađi nego Biaggi kad je uzeo poslednju titulu u WSBK (šampionat u kom Rossi ne vozi pa šiparice ne gledaju, hvala kurc*)

Marquez je Marquez kolko god ekipa pokušavala da napravi nekog drugog. Ponekad mora da se pokaže u pravom svetlu.

A Lorenzo je stvarno enigma.

Neshvatljivo je da toliki profesionalac toliko zavisi od atmosfere i pažnje koja mu se pruža. Jasno je da to ima uticaja na svakog ali kod njega je amplituda zapanjujuća.

Pa opasan sociopata sa, ono što sam sto puta naglasio, tako da kažem - negativnim egom..I Rosi i Markez su egoisti, Rosi vjerovatno i veći od obojice..Ali fazon kod potonjih je da su sami sebi bitni i to je to..Bore se za svoju dušu, ciganišu za svoju dušu, slave za svoju dušu..a Lorenco sve kao da radi radi drugih..Te samim tim kad se pažnja skrene sa njega on zamre..

• Integrisan, 13048 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Da da, ovoj dvojici svakako prija pažnja ali ni ne sumnjaju da će da je dobiju. Lorenzo se ponaša ko prosjak.

• Podržavam 1

• Ne silazi, 6095 postova

@Braco ja sam samo naveo pravilo u slobodnom prevodu. I dalje mislim da je glupo i pravilo i da neko ozbiljno pokusava da uvede F1 u MotoGP ali to je moje misljenje. U sustini lepo je neko citirao Rosija koji je otprilike rekao da svi mogu da urade to sto je MM uradio

• Šumadinac, 1581 postova
  • Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion

Lorenco je, po meni, izuzetno proračunat lik. Trke su za njega samo posao i imam utisak da ne uživa u njima, već ih odrađuje. Normalno, uživa u pobedi, ali ne i u trkama, zato i vozi kao robot.  Digao je ruke od ove sezone, prešaltovao se u drugu firmu i sada samo odrađuje do kraja sezonu.

Ali verujem da će to kompenzovati u narednoj i da će se dokazivati i sebi i drugima, prvenstveno Yamahi. 

Ali verujem da će to kompenzovati u narednoj i da će se dokazivati i sebi i drugima, prvenstveno Yamahi.

Ako bude kao robot uspeo da vozi Ducati sa snagom koju on pruza onda i nece biti zanimljiv sampionat.

• Šumadinac, 1581 postova
  • Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion

Ako bude kao robot uspeo da vozi Ducati sa snagom koju on pruza onda i nece biti zanimljiv sampionat.

Tu si delimično u pravu, ali ne zaboravi npr Vinalesa, koji će takođe tražiti svoje mesto pod reflektorima, koji će voziti bolji motor nego ove sezone i to u novom timu.

A znaš i sam, kad Lorenco dođe na početku trke na prvo mesto, slobodno ugasi televizor, još sada sa Dukatijem... 

Tu si delimično u pravu, ali ne zaboravi npr Vinalesa, koji će takođe tražiti svoje mesto pod reflektorima, koji će voziti bolji motor nego ove sezone i to u novom timu.

A znaš i sam, kad Lorenco dođe na početku trke na prvo mesto, slobodno ugasi televizor, još sada sa Dukatijem...

Vinjalesa ne zaboravljam nikako. Nadam se samo da ce mu odgovarati Yamaha. Ipak je Suzuki krojen po njemu.

Ako bude dolazio do prvog mesta Loki, onda se nadam da ce mu par puta godisnje nestati goriva :D

• Integrisan, 8391 postova

Lorenco je, po meni, izuzetno proračunat lik. Trke su za njega samo posao i imam utisak da ne uživa u njima, već ih odrađuje. Normalno, uživa u pobedi, ali ne i u trkama, zato i vozi kao robot. .

Kakva psihoanaliza iz par kadrova po prenosu... ti si ozbiljan talenat!

• Svrati cesto, 3565 postova

Gde nadje paralelu?

Tamo gde si i ti svoju pronasao. U apsolutnom nagadjanju i apsurdu   

Nisam postavljao nikakve paralele niti nagadjao.  Sta je apsurdno u pitanju kakav ugovor ili dogovor ima Pedrosa 

Kakva psihoanaliza iz par kadrova po prenosu... ti si ozbiljan talenat!

Ma lako je to, pogotovo kroz tamni vizir. Nego kakva li je tek o Rosiju posto uvek vidimo kadar kako cupa kombinezon iz boolje?

Nisam postavljao nikakve paralele niti nagadjao.  Sta je apsurdno u pitanju kakav ugovor ili dogovor ima Pedrosa

Apsurdno je da neko od nas moze da zna kakav ugovor ili dogovor oni imaju. Ovde svi tvrde nesto i 100% su sigurni u to.

Nisam ni ja mislio bas na tebe. Vec samo mislim da u trenutku ludackog adrenalina ne sete se naredbi iz tima. Ili kako je neko rekao, proradi ego.

• Podržavam 1

Vidis u to za ugovore sam ubedjen i eto bar jedna dobra stvar iz F1. Oni su nam raskrinkali da zaista postoje naredjenja timova da se propusti vozac i slicno. Ovde nema radio komunikacije ali verujem da pre i posle trke pricaju o tome i lupaju penale neposlusnima

Nisam ni ja mislio bas na tebe. Vec samo mislim da u trenutku ludackog adrenalina ne sete se naredbi iz tima. Ili kako je neko rekao, proradi ego.

Proradi adrenalin i bokserima u ringu pa svi znamo da se mecevi namestaju ;)

• Drug član, 2599 postova

ako postoji timski rad, onda nema potrebe za timskim naredjenjima!

( Luca Scassa, povodom karambola izmedju Sykesa i Baza u Kawasakiju i Melandrija i Guintolija u Apriliju u WSBK pre par god. )

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja