tanex 70 Napisano April 20, 2023 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Nero odlicno stoji.A ato se tice zvuka obavezno izvadi DB jer se lepse cuje fabricki auspuh nego ovi sa DB.Najlepsi je zvuk kad je full sistem ali i kosta dosta.Ja imam na Integri Yoshimuru samo slip on i bez DB se lepo cuje bas.I nije preglasan,cak bi moglo i malo jace da bude i bilo bi taman.Vozio sam ranije Beverly 500cc sa Akrapom bez DB i to je Boze sacuvaj se culo,bas neprijatno i ruzno,mnogo je tise to na Hondi i lepse tako da nece preglasno da ti bude sigurno.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 20, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izvadio ja db čim je stigla kutija sa auspuhom @Mikec Nije samo auspuh, to jedna od stavki.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano April 20, 2023 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Sto je najgore imam jedan taj Nero, nije nov ali je lepo ocuvan. Nego mi nekako ne lezi taj ovalni oblik auspuha na motoru koji je prepun ostrih ivica, zato mi je prvi pik i bio SC1-R, drugar ga ima na svom, zvuk je bomba bez db killera.Btw, onaj Mivv sto sam gore kacio dobijam za 450e sto mi deluje kao top ponuda, makar mi se i ne svideo..Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 20, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dobio Nero za 390€ sa prevozom iz Nemačke preko kolege sa foruma, nov, sa cevima baš za ovaj moped. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano April 21, 2023 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Tako nesto i mene izadje, al mi se ne uklapa nekako, sta znam, puno pametujem porucio sam onaj mivv, stice valjda kad i motor pa cemo videti jel ostaje ili ide na oglas..Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 21, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dođe i taj trenutak Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano April 22, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Došao si na red? Nego, primeti li ti da ti pipa motor i novi auspuh prljavim rukavicama? Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
6.5 Creedmoor 106 Napisano April 22, 2023 U prolazu, 65 postova Motocikl: Honda VFR 1200 DCT Africa 1100 DCT BMW S1000RR M Yamaha Xmax 400 Yamaha Nmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo. Visok sam skoro 190, pa bih voleo da podignem malo korman na Hondi NC750S znaci naked varijanta. Kako to da izvedem i da li cu narusiti neku geometriju? Hvala svima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4709 Napisano April 22, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bolje pitaj u temi o NC-u, nego u temi o X-ADV... A sa par cm dizanja kormana ne mozes nista narusiti. Ne dizes ga 20-30 cm da izvines... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano April 22, 2023 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Dođe i taj trenutak Sent from my iPhone using Tapatalk ProAko se ne varam ti si i taj kofer nedavno uzeo (mislim da mi Andrej rece)? Jesi gledao neko oblaganje unutrasnjosti ili unutrasnje torbe da uzmes? Bojim se da mi se ne izgrebe i on i stvari u njemu u voznji Edit: Sad nadjoh Givi E201 i E202 (ne nalazim Kappin ekvivalent), to je neko oem resenje, doduse ne znam koliko je meko.Ja sam vise bio u fazonu za ovako nesto:https://media.karousell.com/media/photos/products/2021/8/1/givi_kappa_top_box_42l_liner_1627787485_30d57cd7_progressive.jpgSent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 22, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo ste kilavi vi Vojvođani Nema šta da se ogrebe, tu držim kacige u njihovim navlakama, rukavice, itd. Neću nositi vazu s cvećem 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3987 Napisano April 22, 2023 (promenjeno) Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pusti grebanje, kako se čuje? Promenio April 22, 2023 član QmBGD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 22, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan JAKO 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nsvladimir 5 Napisano April 23, 2023 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedno informativno pitanje, jel istina da je originalan gornji kofer za X ADV kod zastupnika preko 1000 evra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano April 23, 2023 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Taj novi “smart” top case od 50L je valjda oko 900-1000 i Hondin nosac oko 300, gore-dole 100e. U Stojanovu mi rekose da ni nema izvedenu instalaciju da bude smart, ne znam koliko je tacna info ali me svakako nije preterano ni zanimalo jer je preskupo. Umesto toga uzeo Kappa 42L alu kofer i nosac za tipa 400e ukupno, a izgleda mi cak i bolje, samo nema keyless. Za ostatak razlike u ceni cu kupiti svu ostalu opremu koja mi treba..Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nsvladimir 5 Napisano April 23, 2023 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Razumna odluka a cena od 1200 - 1300 evra za top case koji nije keyless a usput i nije nekog naročitog kvaliteta je prevelika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1884 Napisano April 23, 2023 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je smart kofer leb ti jebem 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano April 23, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Keyless Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nsvladimir 5 Napisano April 23, 2023 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Keyless, ispravljam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 23, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja još čekam naslon za moj Trekker 58l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano April 23, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mene sada vise zanima koliko je akumulator za njega? Jer posle ove price sa afrikom, nadam se da nije u istoj prici Promenio April 24, 2023 član stikis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano April 23, 2023 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan OEM je oko 150e ako se ne varam za 22’ model, nadam se da je ista cena i za 23’ Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano April 24, 2023 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Exide ETZ-14 ili čak ETY....55€ tap u nutra i nakrivljen šešir. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano April 24, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je cuti da mi jednogaaaaaa dana nece trebati 1000e za akumulator Promenio April 24, 2023 član stikis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Maj 1, 2023 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 4. 2023. at 22:12, Alexa90 je napisao: Dođe i taj trenutak Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Da upotpunim slicke ..... čunka i dodamo jednu Aleksinu, Puig je dobro čučnuo 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...