bracabgd 882 Napisano April 5 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ма јок, он је црвено-бео, а црна је ту увек 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano April 5 Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Podržavam,podržavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano April 7 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Jeste radili sedista na xadv? Ne mogu da kazem da je neudobno (u odnosu na NC je odlicno), ali ako moze bolje, sto da ne.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano April 7 Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kažu da je udobnije na restajling modelu od '21 ,u odnosu na pre.U oglasima ne vidim da su na restajlingu radili sedišta,a prodavci su dosta para upucali u opremu.. Verovatno je to što si i sam rekao,nije neudobno ali može sigurno bolje.Samo je pitanje da li i treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4706 Napisano April 7 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Radio @Alexa90 i kaže da se preporodio na motoru. Javiće se on već da obrazloži... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dani_jel89 14 Napisano April 7 U prolazu, 13 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda X ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo uradio sam ja moje kod Bobana iz Beograda. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano April 7 Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Dani_jel89ti si ga beše presvlačio odmah, jer je prošlom vlasniku neko žiletom isekao sedište? Kako si zadovoljan sedištem?Koja cena je bila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dani_jel89 14 Napisano April 7 (promenjeno) U prolazu, 13 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda X ADV Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, ja sam i fabričkim bio zadovoljan sto se tice udobnosti, ali je ovde dodato malo sundjera i dobro je. Cena je bila 120e. Mogu da kažem da je dosta lepše od fabričkog po meni naravno i da je materijal kvalitetniji. Promenio April 7 član Dani_jel89 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 7 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, radio sam sedište jer je meni kriminalno neudobno bilo, toliko da sam hteo da ga prodam Srđan iz Surčina, završio mi je sedište za 2-3 dana, i naplatio čini mi se 160€. ”Natrpao” je maksimalno te postave unutra koliko je moglo, da bude što udobnije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krejzi_manki 36 Napisano April 7 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X Adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel vam ne upijaju vodu? Pričao sam da nekom ženom sto radi sedišta, negde je kod altine (ne umem tačno da objasnim), kaže mi ako mi nije nužda da ne diram ništa jer nikada ne može da bude kao fabricko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 7 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno ne, ako izmišljaš toplu vodu sa ukrasnim koncima onda tu pušta, ali se jako brzo suši pa nije tragedija. Mada kad imaš te konce uvek je preporuka da pokriješ sedište onom navlakom i da ga prebrišeš mokrom krpom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano April 7 (promenjeno) Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Alexa90 natrpao je maltene toliko da je izravnao klupe suvozača i vozača, što mi je super jer volim da odem što više nazad kad sedim, a i da me "ne gura" sedište napred.Ja bih čak namerno izravnao sedište,smanjio tu grbu koja razdvaja ako može.Meni se sviđa i materijal i šema. @Krejzi_mankiorginal sediste na starom x adv je kao od nekog neoprena,ja sam pročitao samo jednom to o čemu pričaš ,ali pretpostavljam da je neko kupio jeftiniji neadekvatan materijal a i ovo sa šavovima što reče Aleksa ima smisla.Evo ima ovde nešto o sedištima,mislim da je to taj Srđan: @Mikec Promenio April 7 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dani_jel89 14 Napisano April 7 U prolazu, 13 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda X ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Krejzi_manki je napisao: Jel vam ne upijaju vodu? Pričao sam da nekom ženom sto radi sedišta, negde je kod altine (ne umem tačno da objasnim), kaže mi ako mi nije nužda da ne diram ništa jer nikada ne može da bude kao fabricko. Meni ne, budu malo konci vlažni ali se brzo osuši. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dani_jel89 14 Napisano April 7 U prolazu, 13 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda X ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem fabričke rukohvate za X Adv 2021. i mladje ako nekom treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 7 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Džim Džarmuš je napisao: izravnao klupe suvozača i vozača Nije, ne vidi se lepo na slici. Nije uopšte udobno da se pomeraš unazad, sediš kao na nekom brdu, da ne kažem qrcu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano April 7 (promenjeno) Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Po tvojoj proceni, jel može taj qurac da se skine ,da nema grbu?Mislim ne da se ti bakćeš nego Srđan da ga izravna? Promenio April 7 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 8 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan To već ne znam, najbolje je da pitaš njega. Meni je odgovaralo da ostane to pošto se žena često vozi sa mnom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 686 Napisano April 8 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Krejzi_manki said: Jel vam ne upijaju vodu? Pričao sam da nekom ženom sto radi sedišta, negde je kod altine (ne umem tačno da objasnim), kaže mi ako mi nije nužda da ne diram ništa jer nikada ne može da bude kao fabricko. Pre neki dan preuzeh modifikovano sedište od majstora, usput pitah i za odrzavanje materijala (kao prevrnuta koža). Njegova preporuka je ovaj sprej za impregnaciju: Uzeh ga u Okov-u, 899 din. Nisam još isprobao da bih znao da li radi, samo prenosim preporuku... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krejzi_manki 36 Napisano April 8 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X Adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je radio na burgmanu sediste, bilo je pocepano, uradjeno je ja mislim lepse nego fabricko, ali... ume malo vode da udje na mestima gde je konac pa se pokvasi sunjder. Ja motor vozim cele godine, leto, zima, kisa...jedino ga ne vozim po snegu i perem ga dosta cesto pa mi je problem cak i ako vode udje u sunjder pa posle treba vremena da se to osusi. Ovako prebrisem krpom i teram . Ali svakako jeste lepse kada se uradi a i udobnije. Nisam pametan ocigledno 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 8 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E i meni je Srđan preporučio taj Presto sprej za impregnaciju al ga još nisam kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7141 Napisano April 8 Drug član, 2988 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...zahebem se za vikend i probao xadv750 od drugara... Ajoj al ga želim sad. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano April 8 Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga vozio 1 dan ...odlepio sam koliko mi se svideo,ceo dan sam keezz imao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano April 8 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Neiskusno od strane obojice, Xadv se ne probava iz ista 2 razloga kao i kokain: 1. Skupo 2. Sigurno će ti se svideti a skupo 2 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano April 8 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, Džim Džarmuš je napisao: Ja ga vozio 1 dan ...odlepio sam koliko mi se svideo,ceo dan sam keezz imao Mozes li ga usporediti sa svojim BMW-om? Sta ti se konkretno svidjelo? Svidja li ti se taj ADV koncept skutera ili motorizacija/mjenjac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano April 8 (promenjeno) Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu,ja sam vozio model iz '22. Nakon prve vožnje mi je ovo palo napamet pa bih prvo uporedio menjač xadv 750 sa nc750 dct iz '21 (čini mi se da je ta godina),kojeg poznanik održava fanatično a vozio sam ga neku nedelju pre. Na NC se baš čuje neki "klang"kad šalta(valjda lamele kad menja stepen prenosa )i to je normalno. Na x adv je to dosta tiše i uglađenije,(baš baš primetno),nema toliki cim i trz kao na tom NC. U odnosu na C400gt mislim da ima dosta lošiju zaštitu od vetra,ma da sam vozio samo grad na x adv.(ma da postoje Hondini wind deflektori OEM koji su oko 100e i proširuju motor solidno,nisam probao efekat) Farovi noću -nedovoljno testirano, jer sam samo po centru vozio,mislim da je bmw i tu bolji ali ne zato što je honda loša ..nego bmw ima baš bolesne farove.(ovde bi naknadne maglenke na Hondi mogle da izjednače odnos) Smetalo mi je što honda ima samo neku malu pregradu napred za rukavice naspram dva velika odeljka na bmw ..Jako nepraktično za po gradu,da ostaviš mob,novčanik,manju flašicu itd.. Oba imaju dosta mesta za noge ali na c400gt možeš više da ih ispružiš napred(niže se sedi),dok mi se kod Honde čini ,da vam kolena neće biti viša od kukova. .Na Hondi sam video da stavljaju "hajvej pegs" na kreš barove i da to uopšte ne izgleda loše..tako da ima i ona potencijal za" noge u napred", kome to treba. Udobnost sedišta,nedovoljno testirano jer sam u gradu kratke relacije vozio..ali opet ponavljam .. kod GT je i ono zaista bolesno dobro,ostaje pitanje da li je na ovom prihvatljivo (a sigurno nije kao na c400 dobro u startu je to jasno). Prostor ispod sedišta je dosta bolji i meni sasvim dovoljan kod Honde, jer na bmw je baš mali...tačnije može tu da stane nekih stvari ,rukavice letnja jakna,sajla za vezivanje ,podkapa,prekrivka za sedište i vlažne maramice..Ali teško nešto što nije savitljivo i mekano da ga prilagodiš prostoru. Na hondi preko ležečeg nisam stajao,kao i preko šina i neravnina koje znam po gradu napamet,to mi se dosta svidelo u odnosu na c400gt koji ima hod amorta oko 112 mm dok honda ima 150 mm i deblje viljuške čini mi se.Ovo mi je najjači utisak( posle snage tj.ubrzanja),povlači bolesno x adv(čupa ruke što neko reče) to mi je keezz pravilo,ali ne i linearno kao cvt ,osete se prelazi između brzina. Meni nije bilo rvanje sa njim.Da kazem da je nesto tezi i da je centar mase viši u odnosu na c400gt ,sve to jeste ,ali meni je baš to leglo,oseca se kao da se vozi motor koji priliči krupnom čoveku.Silaženje ,penjanje sa/na ivičnjake i tako to ,po gradu ...pesma ,prija da ne razmišljaš da li ćeš ga "proburaziti". Provlačenje isto kao sa c400, znači nisam oklevao ni sekund od standardne rutine između automobila,čak je i viši korman ide iznad retrovizora. Dosta ljudi ga zagleda isto kao i bmw Zvuk sa standardnim topom ništa spec. Znači onaj (vlasnik bmw)koji želi "leba preko pogače" u ovom slučaju to "leba"znači dooosta više snage i O.M., veće točkove,bolju amorizaciju i osećaj da voziš ozbiljniji motor ,da ne kažem pravi motor, nek kupi x adv750,on je stvarno i motor i skuter,već milion puta ponovljena rečenica ..ali zaista je tako. Ako se setim nečega,dopisaću,jer ovo je samo deo ovde nema vož je po a.putu koja je sigurno žustrija ali pitanje da li je udobnija..Vožnja u dvoje..Sve to ne mogu da uporedim. Edit.ovaj nije imao pegove za stajanje i vožnju sa nogama ispod dupeta ,pa nisam mogao da testiram to u smisli klasične pozicije vozača na motoru ,pri obaranju u krivini npr.a svakako bi tu nedostajao rezervoar na koji bi se naslonio u naslanjanju u stranu i napred. Promenio April 9 član Džim Džarmuš 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...