Jump to content

Moto Zajednica

Krejzi_manki

Članovi
  • Broj tema i poruka

    28
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    X Adv 750

Poslednji posetioci profila

105 profile views

Krejzi_manki's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

35

Reputacija u zajednici

  1. Evo jednog kratkog videa iz fabrike
  2. Drugar je radio na burgmanu sediste, bilo je pocepano, uradjeno je ja mislim lepse nego fabricko, ali... ume malo vode da udje na mestima gde je konac pa se pokvasi sunjder. Ja motor vozim cele godine, leto, zima, kisa...jedino ga ne vozim po snegu i perem ga dosta cesto pa mi je problem cak i ako vode udje u sunjder pa posle treba vremena da se to osusi. Ovako prebrisem krpom i teram . Ali svakako jeste lepse kada se uradi a i udobnije. Nisam pametan ocigledno
  3. Jel vam ne upijaju vodu? Pričao sam da nekom ženom sto radi sedišta, negde je kod altine (ne umem tačno da objasnim), kaže mi ako mi nije nužda da ne diram ništa jer nikada ne može da bude kao fabricko.
  4. Sve sto si rekao si 100% u pravu!!
  5. 167 i ni mrvu preko, u sport modu. Ima tu faktora težine vozača (96kg žive vage [emoji23]), otpora vetra… ali koliko sam video po jutubu tu se kreće maks brzina, 165-175km na sat, sve preko toga verujem da je neka manja ili veća modifikacija (čipovanje, lančanici, izduvna grana…).
  6. Stepen “otvorenosti gasa”, nema nikakav senzor.
  7. Pa ja mislim da da, ali nisam nikada vozio bez toga tako da ne mogu da tvrdim. U odnosu na adv350 bez toga, definitivno ima razlike.
  8. Kao neko ko se provlaci skoro svaki dan sa maglenkama, ako njih zakacis o nesto onda si uveliko usao sa motorom u prepreku...tako da sto se toga tice bez brige, ne prosiruje motor, jedino ostaje da li ti se svidja ili ne.
  9. Menjao sam prednje vec jednom dok je bio u garanciji, 22.000 (samo plocice), nisu me primorali, bilo je kao sta ces da radis? Hoces da ti menjamo ili ces negde, ja glupan, kao aj kada je vec u garazi da zavrse (menjali mi ulje i filtere). Nisu cistili klesta, pocele da se trose plocice nejednako, kada sam isao za nesto drugo do njih pita me majstor sto ti nejednako trosi plocice? ja reko ne znam, vi ste ih menjali, recite vi meni...nista nije rekao Radni sat im je sada 5500 koliko se secam, nisam davno bio
  10. Pozdrav ljudi, jedno pitanje, doslo je vreme da se menjaju plocice, da li imate neku preporuku koje uzeti i gde? Poslao sam upit Hondi ali bolje da nisam, ovo je neralno sta su mi poslali. Nissin, prednje + zadnje... 43.000.
  11. Pozdrav svima, evo da se javim posle duzeg vremena sa apdejtom problema koji sam imao (sa paljenjem). Na kraju, posle vise meseci vozikanja do HONDE i nazad, problem je resen, a problem ne moze biti veca glupost (svi smo bili sigurni da je glupost osim servisera u Hondi). Uzrok je bio prljav i oksidirao prekidac za paljenje (killswitch). Otvoren, ociscen, kako mi kazu zamenili su neke komponente, uzeli sa nekog polupanog i to je to. Nisam hteo odmah da se javim jer sam hteo da ga testiram tako da je sada definitivno to bio problem. Na taj prekidac sam na kraju posumnjao jer je poceo da se gasi kada se parking kocnica vrati nazad pa sam pretpostavio da je tu nesto sa kontaktom bio problem. Eto, mozda nekome bude od koristi ovo moje SKUPO iskustvo. Evo linka ka videu gde se manifestovalo to sa kocnicom:
  12. Joj ništa još uvek, eno ga u Hondi opet, vratio sam ga treći put, ne umeju da nadju šta je, zamenili mi pumpu za gorivo, nije ona, pa onda kao sigurno su svecice, nisu, pa onda kao kleme akumulatora, nije ni to…oterao sam ga u ponedeljak i rekao da ako ne nadju do petka šta je, vrate staru pumpu i vrate pare. Inače, da znate cenu nove pumpe, sa ugradnjom je 59.000, sama pumpa košta 44.000. Kod njih bude 5 dana, pali perfektno, ja ga uzmem sutradan odmah neće da upali. Dijagnostika je prvi put pokazala na pumpu tako da su se oni odmah uhvatili za to iako se vidi da je sa strujom neki problem. Poslednji put mi je posle verglanja upalio ventilator (prvo paljenje, hladan motor). Muke, ne znam koga da jurim da mi resi to…
  13. Džabe su zamenili, rekli su posto je skoro izašao iz garancije. Kod mene je bio slučaj da je od kada je kupljen u salonu kapalo ulje na granu pa se slivalo dole, zato kada je hladan motor, kada se tek upali osećao se miris paljevine tipa par minuta i onda prestane (dok se ne sagori ulje). Tako je vozen 20.000 bez da su primetili dok nisu skoro skidali plastike da vide nešto.
  14. Vrlo moguće da je dihtung dekle, izgleda da je fabricka greska, znam za još dva slučaja, meni su to primetili i zamenili skoro. Slobodno vozi tako.
  15. Evo i snimka, izvinjavam se sto spamujem sa problemima ali možda nekome nekada (daleko bilo) bude zatrebalo pa da zna šta je i kako da resi :-) https://youtube.com/shorts/-mvZGCeEaX0?feature=share
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja