QmBGD 4000 Napisano Januar 31 Drug član, 914 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, vozi li se neko? Ja sam opet redovan od kada nema snega, ujutro bude i minus. Poslednja dva rezervoara u zimskim uslovima trošio malo ispod 6l u proseku. Juče montirao original AliExpres fuzastere za stajanje. Lepo su legli, stojim ok na njima, možda su mogli veći da budu... Stigao mi i Givi crash bar, Pro-oiler sa GPS doziranjem, dash-cam. Zamenjen i aku pre 10-ak dana... Stvarno uživam u ovoj mašini. Osećam težinu koja nije mala, ali nemam muke po gradu, naprotiv. Veći točkovi, veći klirens i bolje vešanje u odnosu na ADV350 čine ovu mašinu pravim gradskim ratnikom, koji preskače ležeće i ivičnjake bez problema, upija rupe lepo... Verujem da će i na putu biti odličan. Fotka od sinoć: 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano Februar 1 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Jel uzimao neko ovakav zadnji blatobran za x-adv, novi model? Nesto mi deluje kao da nije odgovarajuci, a ne uspevam da izguglam nista, uzeo sam ga na Kp.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4000 Napisano Februar 2 (promenjeno) Drug član, 914 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Čisto informativno, obzirom da je X-ADV potežak već klot, koliko dodatna oprema dodaje na masu: - Givi crash bar 4,3kg - (kineski) fuzasteri za stajanje 1kg Kofer i nosač nisam vagao jer su već bili tu, ali to je već 10-15kg preko početne kilaže, a ovo je neka osnovna dodatna oprema. Što se Givi crash bara tiče, meni se najviše dopao. Hvala, kolega @Baniša na isporuci. Kod @Alexa90 je možda praktičniji model jer ide paralelno uz sanke i daje dodatni prostor za oslanjanje nogu. Treba imati na umu da svaki dodatno proširuje motor koji već ima jako široko sedište, tako da je sa njim još teže spuštanje nogu. Ja sa svojih 188cm i bez njega nisam mogao da se oslonim sa oba stopala na zemlji. Promenio Februar 2 član QmBGD 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Februar 2 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan @QmBGD hvala tebi na porudžbini i na ukazanom poverenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Februar 2 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je fabrički, a kad sam video kako je skupo sve.. neka ga, leba ne jede 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15817 Napisano Februar 3 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan U opremi, nadogradnji, gedzeti, šta se sve može nagurati u motor.....lagano 30-40kg može biti dodatne tezine. Moj NC sad kako jeste garant ima min 250kg. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12545 Napisano Februar 3 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Lako je tebi kad nisi debeljan Kad sam ja računao kilažu za svoj za zamenu amortizacije ispade da treba da stavim ramena i viljuške od Passata. 2 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Februar 4 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 1. 2024. at 12:02, QmBGD je napisao: Pro-oiler sa GPS doziranjem Pa ja tek sad vidim da me kopiraš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4000 Napisano Februar 4 Drug član, 914 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Slušamo istog doktora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano Februar 6 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam ranije o problemu sa podrhtavanjem vizira (odnosno nosaca vizira) i nije mi djavo dao mira dok ne resim problem, pa da podelim sa vama ako jos neko trazi resenje.HONDA X-ADV 23' FRONT WIND BLOCKER HOLDER WASHERSOdstampao sam 3d stampacem ove podloske i dodao ih sa leve strane na 3 srafa koji drze nosac za vizir. Dotegao toliko da nema uopste vibracija ali da i dalje moze da se menja pozicija, i savrseno fercera. Testirao sam ga po mojoj ulici katastrofalnog asfalta i nije ispustio ni najmanji zvuk. Evo slika kako sad izgleda:[/url] 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4720 Napisano Februar 6 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Lako je tebi kad poznaješ maga 3D štampe... Kojega sam ja, igrom slučaja, 'lebom 'ranio od pelena... Drago mi je da je uspela ideja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano Februar 6 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Alexanto familija doprinela da sklopimo ono sto fabricki nisu znali da sklope, zahvaljujem Btw, onaj blatobran sto sam kacio nedavno sam vratio prodavcu jer je definitivno trebala prepravka za moj model, a mislim da cu sad ipak potraziti plasticni jer je ono mloogo tesko. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15817 Napisano Februar 6 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se samo da si stavio lepak za navoj il bar lak za nokte ako se nema lepka ili feder sajbne. U suprotnom taj će se sraf odviti tj sva 3 di su podloske. Trajno rešenje bilo bi da se ležajevi ubace ako je moguće. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4000 Napisano Mart 22 Drug član, 914 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Motorić ponovo bio kod dr. @Satelis. Napokon ugrađen Pro-oiler podmazivač i Viofo moto dash-cam. Neplanirano zamenjeni lanac i lančanici koji su stradali zbog neodržavanja prethodnog vlasnika. Zamenjene prednje pločice i kočiona tečnost, nov filter vazduha stavljen. Motor je bukvalno prodisao, odziv na gasu je mnogo direktniji, osetno lakše ubrzava i drugačije se čuje, nije zabluda... Kada bude prilika stavljam veći crni kofer i što se mene tiče to je to od opreme - savršen je za mene i moje potrebe. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Mart 24 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A maglenci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4000 Napisano Mart 25 Drug član, 914 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ljubitelj. Ovo malo van grada što sam vozio po mraku svetla ne deluju loše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4720 Napisano Mart 25 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Poenta tih maglenki nije samo da ti poboljšaju osvetljaj, mada i tu pomognu odlično, koliko da ti budeš drugima uočljiviji. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4000 Napisano Mart 25 Drug član, 914 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sve znam, ali jbg, ne sviđaju mi se. Takođe, u gradu bih brzo ostao bez njih u provlačenju, jer bi još proširile motor... Nije da ih nisam uzeo u razmatranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krejzi_manki 36 Napisano Mart 25 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X Adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, jedno pitanje, doslo je vreme da se menjaju plocice, da li imate neku preporuku koje uzeti i gde? Poslao sam upit Hondi ali bolje da nisam, ovo je neralno sta su mi poslali. Nissin, prednje + zadnje... 43.000. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21689 Napisano Mart 25 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Motocrossteam iz Kraljeva, EBC proizvodjac, napred sinter, nazad polu sinter. Oko 150eura za sva tri diska. Ako bas hoces kao ove "originalne" onda pazaris nissin polusinter za sva tri diska za oko 135eura. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Mart 25 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, QmBGD je napisao: Sve znam, ali jbg, ne sviđaju mi se. Takođe, u gradu bih brzo ostao bez njih u provlačenju, jer bi još proširile motor... Nije da ih nisam uzeo u razmatranje. Kako bi ti to proširile motor? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4769 Napisano Mart 25 Drug član, 3643 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Krejzi_manki je napisao: Nissin, prednje + zadnje... 43.000 Luda kuća! A šta ako ti dođe zamena pločica dok je motor u garanciji? Pre nego što isteknu 2 godine, nekom možda, ili ako ima produžena garancija, ko se već na to upeca. Jel mora te skupocene pločice u servisu da se meću? Mislim, sa radnim satom servisa + ova cena za pločice, jeftinije dođe duzmeš da se droigiraš sa ovolku iglu... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krejzi_manki 36 Napisano Mart 25 (promenjeno) U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X Adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, boza_kg said: Luda kuća! A šta ako ti dođe zamena pločica dok je motor u garanciji? Pre nego što isteknu 2 godine, nekom možda, ili ako ima produžena garancija, ko se već na to upeca. Jel mora te skupocene pločice u servisu da se meću? Mislim, sa radnim satom servisa + ova cena za pločice, jeftinije dođe duzmeš da se droigiraš sa ovolku iglu... Menjao sam prednje vec jednom dok je bio u garanciji, 22.000 (samo plocice), nisu me primorali, bilo je kao sta ces da radis? Hoces da ti menjamo ili ces negde, ja glupan, kao aj kada je vec u garazi da zavrse (menjali mi ulje i filtere). Nisu cistili klesta, pocele da se trose plocice nejednako, kada sam isao za nesto drugo do njih pita me majstor sto ti nejednako trosi plocice? ja reko ne znam, vi ste ih menjali, recite vi meni...nista nije rekao Radni sat im je sada 5500 koliko se secam, nisam davno bio Promenio Mart 25 član Krejzi_manki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krejzi_manki 36 Napisano Mart 25 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X Adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, QmBGD said: Sve znam, ali jbg, ne sviđaju mi se. Takođe, u gradu bih brzo ostao bez njih u provlačenju, jer bi još proširile motor... Nije da ih nisam uzeo u razmatranje. Kao neko ko se provlaci skoro svaki dan sa maglenkama, ako njih zakacis o nesto onda si uveliko usao sa motorom u prepreku...tako da sto se toga tice bez brige, ne prosiruje motor, jedino ostaje da li ti se svidja ili ne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4769 Napisano Mart 25 Drug član, 3643 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Krejzi_manki je napisao: ja reko ne znam, vi ste ih menjali, recite vi meni Ko ti bre ovo radio? Pa ti majstore. A, samo pitam, vidim nije loše 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...