loki46 149 Napisano Maj 24, 2016 Svrati ponekad, 120 postova Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt to crank, ne vidim čemu tolika mržnja prema Rosiju..Opet ako ti se samo ne sviđaju njegovi navijači, a ne i on, i ne misliš zaista to što pišeš, mislim da pretjeruješ sa trolovanjem.. Za 3. i 5. mesto i rani izlazak iz ugovora sam ozbiljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
loki46 149 Napisano Maj 24, 2016 Svrati ponekad, 120 postova Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt to crank, ne vidim čemu tolika mržnja prema Rosiju..Opet ako ti se samo ne sviđaju njegovi navijači, a ne i on, i ne misliš zaista to što pišeš, mislim da pretjeruješ sa trolovanjem.. Za 3. i 5. mesto i rani izlazak iz ugovora sam ozbiljan Oprostite mu na lupetanju,nije on kriv! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 24, 2016 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Realno je da ove sezone bude 3. a sledeće 5. i tu nema nikakve mržnje. I otići će u pemziju tako... Nažalos' sviju nas neuka što ločemo oranžadu sa najskupljom 'tiketom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10145 Napisano Maj 24, 2016 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Prateci razne forume, primetih da na svakom postoji po jedna Baćić-Alimpić i Lea Kiš. Upućene u sve tajne i znaju sve o svemu, a ovde čak i budućnost proriču, verovatno bez greške. Fascinantno! P.S. Kad god imam problema sa stomakom - pročitam naki tekst od navedenih, pomaže. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 24, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi .... neznam sto vi tako shvatate to cranka.... on ustvari gotivi rosija na njemu svojstven nacin.... ali ga nervira fama.... meni je tako kao zadrtom navijacu NAJVECEG Senne( znam 10 ljudi koji ce odma da obrlate kako je Prost bio car) Shumi isao na onu stvar... ali kad je pocelo da ga nece onda sam navijao za njega.... sad mi ga je na kraju i zao . A To crank je vec rekao da trpi kuci torturu od to cranka juniora koji navija za Dr. Rossi-a , neznam sto se lozite da branite Rossija..... i to jos za dzabe... NEKO JE OVDE DRZAO RECENICU MISLJENJE JE KAO DUPE SVI GA IMAMO !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 25, 2016 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan NEKO JE OVDE DRZAO RECENICU MISLJENJE JE KAO DUPE SVI GA IMAMO !!!! ''...svako ima svoje i svakom tudje smrdi'' bejaše nastavak, čini mi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Maj 25, 2016 Integrisan, 13019 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan NEKO JE OVDE DRZAO RECENICU MISLJENJE JE KAO DUPE SVI GA IMAMO !!!! U ovom slučaju je najčešće bulja u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Maj 25, 2016 Integrisan, 13019 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan E, de si Loki.. nema te ceo vikend. Da se ja nisam angažovao ne bi se ni javio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 25, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte ljudi svi u njegov bunar, naljutit ce se radilichar, pa nece ostati niko da ugrozi bracu na kladionici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Maj 25, 2016 Integrisan, 13019 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja da se naljitim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 26, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne sad, kad te krenulo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16130 Napisano Maj 26, 2016 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ali danas to više nije tako. Lorenco je sazreo i kao vozač i kao osoba jer da nije, ne bi mogao da bude na ovom nivou na kojem je danas. Prestao je (makar uglavnom) da se bavi Rosijem i počeo da gleda sebe i ja to maksimalno pozdravljam. Zato mi je danas sjajan jer fenomenalno vozi a to je ono što me prvenstveno, ako ne i jedino interesuje. Lorenco je izuzetan vozač. Voleo bih da umem da vozim kao on; precizno, brzo - i svaki put tako. Maaalko je dosadan i trke koje dobija su uglavnom takve. Doduše, ova poslednja je upravo suprotan primer, ali poslednji krugovi Muđela 2016 nisu tipična trka za Lorenca - bez obzira na tipično vođstvo od prvog kruga. A da se otarasio Rosimanije - nije. Samo što epicentar više nije sam Rosi nego publika. Njegovo pretenciozno neverbalno izražavanje nije upućeno njegovim navijačima niti je izraz radosti zbog pobede kao takve. On komunicira sa onima koji ga ne vole i slavi njihov "poraz" više nego svoju pobedu. Seiri - što bi se reklo. To neke nervira a nekima imponuje(?). Njega, izgleda, to mentalno hrani - pa ako mu je to neophodno da bi vozio onako kako vozi - neka mu bude. Uvažavam, ali za takvog ne mogu da navijam. Sa takvim ponašanjem sigurno neće ostati zapamćen kao Šmeker. A i to se pamti, i te kako. Zato nam je Rendi M. toliko drag i ako nikada nije osvojio titulu (šta više!, za njega su čuli i neki koji nisu "čistokrvni" trkači i poznavaoci moto prilika ) 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ali danas to više nije tako. Lorenco je sazreo i kao vozač i kao osoba jer da nije, ne bi mogao da bude na ovom nivou na kojem je danas. Prestao je (makar uglavnom) da se bavi Rosijem i počeo da gleda sebe i ja to maksimalno pozdravljam. Zato mi je danas sjajan jer fenomenalno vozi a to je ono što me prvenstveno, ako ne i jedino interesuje. Lorenco je izuzetan vozač. Voleo bih da umem da vozim kao on; precizno, brzo - i svaki put tako. Maaalko je dosadan i trke koje dobija su uglavnom takve. Doduše, ova poslednja je upravo suprotan primer, ali poslednji krugovi Muđela 2016 nisu tipična trka za Lorenca - bez obzira na tipično vođstvo od prvog kruga.A da se otarasio Rosimanije - nije. Samo što epicentar više nije sam Rosi nego publika. Njegovo pretenciozno neverbalno izražavanje nije upućeno njegovim navijačima niti je izraz radosti zbog pobede kao takve. On komunicira sa onima koji ga ne vole i slavi njihov "poraz" više nego svoju pobedu. Seiri - što bi se reklo. To neke nervira a nekima imponuje(?). Njega, izgleda, to mentalno hrani - pa ako mu je to neophodno da bi vozio onako kako vozi - neka mu bude. Uvažavam, ali za takvog ne mogu da navijam. Sa takvim ponašanjem sigurno neće ostati zapamćen kao Šmeker. A i to se pamti, i te kako. Zato nam je Rendi M. toliko drag i ako nikada nije osvojio titulu (šta više!, za njega su čuli i neki koji nisu "čistokrvni" trkači i poznavaoci moto prilika ) sa mojim rejbankama jbt to izgleda skroz drugačije ako pričamo o JL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16130 Napisano Maj 26, 2016 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ali danas to više nije tako. Lorenco je sazreo i kao vozač i kao osoba jer da nije, ne bi mogao da bude na ovom nivou na kojem je danas. Prestao je (makar uglavnom) da se bavi Rosijem i počeo da gleda sebe i ja to maksimalno pozdravljam. Zato mi je danas sjajan jer fenomenalno vozi a to je ono što me prvenstveno, ako ne i jedino interesuje. Lorenco je izuzetan vozač. Voleo bih da umem da vozim kao on; precizno, brzo - i svaki put tako. Maaalko je dosadan i trke koje dobija su uglavnom takve. Doduše, ova poslednja je upravo suprotan primer, ali poslednji krugovi Muđela 2016 nisu tipična trka za Lorenca - bez obzira na tipično vođstvo od prvog kruga.A da se otarasio Rosimanije - nije. Samo što epicentar više nije sam Rosi nego publika. Njegovo pretenciozno neverbalno izražavanje nije upućeno njegovim navijačima niti je izraz radosti zbog pobede kao takve. On komunicira sa onima koji ga ne vole i slavi njihov "poraz" više nego svoju pobedu. Seiri - što bi se reklo. To neke nervira a nekima imponuje(?). Njega, izgleda, to mentalno hrani - pa ako mu je to neophodno da bi vozio onako kako vozi - neka mu bude. Uvažavam, ali za takvog ne mogu da navijam. Sa takvim ponašanjem sigurno neće ostati zapamćen kao Šmeker. A i to se pamti, i te kako. Zato nam je Rendi M. toliko drag i ako nikada nije osvojio titulu (šta više!, za njega su čuli i neki koji nisu "čistokrvni" trkači i poznavaoci moto prilika ) sa mojim rejbankama jbt to izgleda skroz drugačije ako pričamo o JL Gixxer-e, Pivo u mom frižideru je hladno a trava u bašti je zelena. Što će reći - svrati da razmenimo đozluke. Jeste da su mi rejbanke stare, još iz vremena kada su montirali Bausch and Lomb stakliće ali da se podneti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 27, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan @drs U principu si u pravu, Lorenco nije baš neki ekstroventan tip ali meni to nije bitno. I ta njegova reakcija ka publici koja ne navija za njega... Pa mislim da je zaista reakcija na zlobu koju (Rosijeva) publika šalje ka njemu a mi to na TV-u možda i ne vidimo baš. Voleo bih da vidimo šta bi se desilo kad bi krenuli normalno i lepo da ga pozdravljaju, jer nema razloga da bude drugačije, osim što je takmac Rosiju pa eto, daj da se poseremo na protivnika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Maj 27, 2016 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan To mu dodje ko u gradskom prevozu, stariji treba da ustane mladjem da sedene. Da Lorenzo valja kao covek, osvojio bi srce nekog navijaca, ovako za njega navijaju samo takvi kao on. Sta vise govoriti o njemu, pa njega i u spaniji izzvizde. JADNO! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Maj 27, 2016 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16902 Napisano Maj 27, 2016 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da Lorenzo valja kao covek, osvojio bi srce nekog navijaca, ovako za njega navijaju samo takvi kao on. A ti sa njima svima piješ kafu utorkom, pa znaš ko je kakav čovel... Ako preko ekrana to uspevaš da odrediš, imaš ozbiljan talenat i isti debelo treba da unovčiš! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 167 Napisano Maj 27, 2016 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Lorenco je u sustini Novak u moto svetu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Maj 27, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Lorenco je u sustini Novak u moto svetu... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 27, 2016 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj Novaka da vrijeđaš Novak igra kao Lorenzo, a sa navijačima i sponzorima je kao Rossi . Ma tata! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Maj 27, 2016 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 27, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Winning hearts and minds. (dobro, jeste van konteksta, ali opet... ) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 27, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Evo baš oko slike što je okačio Mile... Jel' Lorenco pokazao srednji prst jer mu je neko doviknuo "bravo šampione"? Ne verujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 27, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan a sa navijačima i sponzorima je kao Rossi Ne volim tenis, ali secam se par Novakovih meceva koje sam gledao da nije uopste lepo docekan. Na jednom od tih meceva je ono njegovo cuveno "Sad cete k**** da mi lizete ! Mamu vam j**** ! K****". Sto to nisi stavio kao paralelu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...