Marphi 1138 Napisano Septembar 30, 2011 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam dal je izvodljivo da nadjes neku vilu koja ima 2 diska pa da mu poboljsas manu sa kocenjem...i posle nam kazes utiske sta mislis o toj ideji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 30, 2011 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan I to je bila jedna od ideja, medjutim problem je u finansijskom delu. Ako se sloze kockice mozda i padne nesto slicno, ako ne mozda ne budem radio nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Septembar 30, 2011 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan A ček zar nije moguće da neko navari držač za klešta sa druge strane, zašto bi menjao celu viljušku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Septembar 30, 2011 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan A ček zar nije moguće da neko navari držač za klešta sa druge strane, zašto bi menjao celu viljušku? koliko sam ukapirao,vec planira da menja vilu,zato sam i predlozio to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Septembar 30, 2011 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan A ček zar nije moguće da neko navari držač za klešta sa druge strane, zašto bi menjao celu viljušku? koliko sam ukapirao,vec planira da menja vilu,zato sam i predlozio to... Samo kažem, mislim da bi prošao jeftinije da ovako odradi, ali svakako treba kupiti još jedan disk i klešta i creva i pitaj boga šta već da bi to radilo, možda čak treba i dva nova diska kupiti, jer nekako mi ne ide da jedan bude nov, a drugi korišćen godinama A ono što je sigurno je da mora da se menja prednja felna za onu na koju idu dva diska, tako da mislim da svakako cela investicija nije baš mala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Septembar 30, 2011 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan to jeste... za sve to treba malo vise parica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 30, 2011 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Moram da ih menjam svakako, posto sam imao saobracajnu nesrecu gde su se i vile i donji trougao iskrivili, a cuo sam izuzetno losa iskustva o ispravljanju vila pa rekoh da ne rizikujem. No da ne gusim forum posto sam pisao vec o tome pre par strana, pitanje je da li cu sta dobiti zamenom drugih vila, koliko je to izvodljivo i koliko bi cela ta igranka kostala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Septembar 30, 2011 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako već moraš da menjaš druže uzmi onda tu vilu sa gde idu dva para kočionih klešta, pa onda malo po malo kad skupiš kintu budži kočnice ja bih tako radio, a što se tiče cena raspitaj se negde možda i po otpadima ne znam bolje će ti reći oni ljudi koji isto voze ovu makinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Septembar 30, 2011 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan da,kao sto sam i ja iznad rekao nego,problem je sto je pitanje koja vila moze da odgovara KLE-u a da ima mogucnost dva diska... ali odmah da se spremis da ispljunes malo veci kes,sam disk sa plocicama (ja sam danas kupio na nekoj akciji i kostao je oko 9800 dinara) a tebi bi u tom slucaju trebalo 2 ta set-a,creva,felna,vila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Septembar 30, 2011 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E sad ja malo sa sasvim drugačiom temom, znam da ima ovdje već ta tema ali rekoh da priupitam ove KLEaše, imam model iz 1993 solidno se ponaša mada u zadnje vrijeme je dosta bučniji i onako malo slabiji, pošto je ulje za zamjenu a prešao je oko 5500KM sa MOTUL 10-50w da li je do ulja, tj vjerovatno se sad razrijedilo pa je malo oslabio ??? Da li je to moguć uzrok ??? U KLE se obično sipa polusintetika 10-W40. Ako ti je motor prešao malo veću kilometražu (ukupnu) a ti sumljaš na ulje ja bih ti predložio da probaš nasuti Modričino polusintetičko ulje 15-W50. Ima ga na pumpama a i nije skupo. Oko 8-9 KM/litar, čini mi se. Vozi ga hiljadu dvije i vidi ponašanje. Ako nije do ulja bar nije veliki trošak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Octobar 5, 2011 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan da li bi neko bio ljubazan da premeri nalepnice na svom ljubimcu ,ako nije problem,onako detaljno kako bi imao mere i probao da napravim sam sebi nalepnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Octobar 5, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan da li bi neko bio ljubazan da premeri nalepnice na svom ljubimcu ,ako nije problem,onako detaljno kako bi imao mere i probao da napravim sam sebi nalepnicu Podrzavam zahtev... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Octobar 9, 2011 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan niko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aksentije73 32 Napisano Octobar 13, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan da li bi neko bio ljubazan da premeri nalepnice na svom ljubimcu ,ako nije problem,onako detaljno kako bi imao mere i probao da napravim sam sebi nalepnicu Ne znam koliko će ovo biti detaljno ali ako treba još nešto javi se. Dakle na najdužem dijelu KLE naljepnica je dugačka 34 cm. Širina iznad slova K je 9-10 cm. Znači na početku slova je 9 a na kraju je 10 cm. Širina iznad slova L i E je 11 cm. Naljepnica TWIN CYLINDER je dugačka 23 cm. Na najužem dijelu je široka 3cm (na početku) a na najširem je 5cm (na kraju). Pozdrav ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Octobar 13, 2011 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan da li bi neko bio ljubazan da premeri nalepnice na svom ljubimcu ,ako nije problem,onako detaljno kako bi imao mere i probao da napravim sam sebi nalepnicu Ne znam koliko će ovo biti detaljno ali ako treba još nešto javi se. Dakle na najdužem dijelu KLE naljepnica je dugačka 34 cm. Širina iznad slova K je 9-10 cm. Znači na početku slova je 9 a na kraju je 10 cm. Širina iznad slova L i E je 11 cm. Naljepnica TWIN CYLINDER je dugačka 23 cm. Na najužem dijelu je široka 3cm (na početku) a na najširem je 5cm (na kraju). Pozdrav ! hvala za trud! reci mi,jel sam dobro ukapirao? pogledaj SLIKU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Octobar 14, 2011 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan da li bi neko bio ljubazan da premeri nalepnice na svom ljubimcu ,ako nije problem,onako detaljno kako bi imao mere i probao da napravim sam sebi nalepnicu Ne znam koliko će ovo biti detaljno ali ako treba još nešto javi se. Dakle na najdužem dijelu KLE naljepnica je dugačka 34 cm. Širina iznad slova K je 9-10 cm. Znači na početku slova je 9 a na kraju je 10 cm. Širina iznad slova L i E je 11 cm. Naljepnica TWIN CYLINDER je dugačka 23 cm. Na najužem dijelu je široka 3cm (na početku) a na najširem je 5cm (na kraju). Pozdrav ! Može li neko ovu nalepnicu da 'skenira' i prikaže u 'Corel draw' programu u vektorskom obliku. Imali bi smo je vrlo preciznu a svako bi je mogao sebi prilagoditi i izraditi kod prvog firmopisca koji ima dobre folije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aksentije73 32 Napisano Octobar 19, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan da li bi neko bio ljubazan da premeri nalepnice na svom ljubimcu ,ako nije problem,onako detaljno kako bi imao mere i probao da napravim sam sebi nalepnicu Ne znam koliko će ovo biti detaljno ali ako treba još nešto javi se. Dakle na najdužem dijelu KLE naljepnica je dugačka 34 cm. Širina iznad slova K je 9-10 cm. Znači na početku slova je 9 a na kraju je 10 cm. Širina iznad slova L i E je 11 cm. Naljepnica TWIN CYLINDER je dugačka 23 cm. Na najužem dijelu je široka 3cm (na početku) a na najširem je 5cm (na kraju). Pozdrav ! hvala za trud! reci mi,jel sam dobro ukapirao? pogledaj SLIKU Ja sam izmjerio kompletnu svoju naljepnicu sa sve onim šarama i tufnicama. Ako ti trebaju samo dimenzije slova javi. Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Novembar 10, 2011 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prijavim. Posle dve godine peripetija od pre koji dan sam i ja zvanicno u KLE sekti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Novembar 10, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Baš je lep! Isplatile ti se peripetije! inače u ovoj tvojoj rečenici prepoznajem nas, Bandolera i sebe, ali kada se trud isplati sve zaboraviš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1750 Napisano Novembar 10, 2011 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prijavim. Posle dve godine peripetija od pre koji dan sam i ja zvanicno u KLE sekti RUUUUZAAAAN!!!!!! Baci ti to pod hitno, i obavezno mi javi gde si ga se otarasio, da pocnem da "obilazim" to mesto... Neka je sa srecom kolega!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Novembar 10, 2011 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Što je lep!!! Želim Ti puno bezbednih kilometara na njemu i da putujete i obilazite neverovatna mesta, srećno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Novembar 10, 2011 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Nek´ je sa srećom novo motorče! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Novembar 11, 2011 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prijavim. Posle dve godine peripetija od pre koji dan sam i ja zvanicno u KLE sekti To matori udri preko njiva i oranja, jao kad ga i ja kupim ima da teram kroz blata šuma i reka i pustinja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Novembar 12, 2011 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepim zeljama. Ocekujem dugo, bezbrizno i zanimljivo druzenje sa ovim motorcetom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Novembar 14, 2011 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepim zeljama. Ocekujem dugo, bezbrizno i zanimljivo druzenje sa ovim motorcetom. A motorce ti je stvarno vrh, puno lepih voznji a ocekuje nas valjda neki lep putopis pun slika sa kawom, pamtim tvoj putopis kada si bio clan Apollo sekte Elem koje je KLEgodiste? Mastam o ovakvoj masini u buducnosti, jos full mat crna boja, dace valjda Bog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...