Jump to content

Moto Zajednica

Kole035

Članovi
  • Broj tema i poruka

    293
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Jagodina
  • Motocikl
    Ma svasta:)

Poslednji posetioci profila

4034 profile views

Kole035's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

147

Reputacija u zajednici

  1. Hvala kolega, u svakom slucaju! Ne verujem da ce toga biti 20-og. Pitanje da li ce imati do vikenda sad. Opet, HVALA!
  2. Pozdrav kolege Srećna Nova Godina Neko ko ide za Mađarsku u narednih nekoliko dana ili zna nekoga ko kupuje uslužno tamo?? Potrebno mi je nešto što je kod njih na akciji, pa ako bi neko mogao da mi pomogne.. Hvala Unapred Kole 069660196 Živeli!!!
  3. Upravo rasturam agregat od Majesty 250 98god, kome sta treba.. imam dva skutera u rasturu..
  4. Drugari, imam Majesty-ja 250 1998 god. skoro celog u delove. Ako nesto nekom zatreba, poruka i brzo cu odgovoriti...
  5. Resen problem sa radom u visim obrtajima. Sa karburatorom od ispravnog skutera radi najnormalnije, i na leru i na visim obrtajima.. Malo zeza hladan start, zavergla i ako ne upali, onda nalije svecicu.. druga svecica, i upali kako treba. ovo se nije desavalo na starom skuteru..
  6. Imam ja nosac original i kofer Nonfango onaj najveci.. imam i pravljeni nosac sa kineskim koferom..
  7. Imam jednu koja je donor, inace je sa manje od 30000km na satu. ona ce u delove kad kompletiram ove dve sa papirima. Danas sam otvarao prenos, Yamaha kais.. Sve sto treba od delova, na raspolaganju je.. osim onoga sto ce meni trebati :-)
  8. Dizne su procackane, prohodne.. ali bice ovo drugo, morace to detaljnije da se iscacka.. hvala svima na pomoci! videcemo kakva ce biti probna voznja danas..
  9. Pogresno napisao, 1 i 7/8 sraf smese.. Juce sam prestelovao ventile, pali radi na leru kao sat, kad dodam gas, davi se i gasi.. Prebacio karburator sa skutera koji radi, pali radi i prima gas kako treba :-) Danas da ocistim prenos, podmazem i spakujem sve nazad pa da padne probna voznja ako stignem.. Ocigledno da su ova dva karba od stajanja pod nekom manom, ocisceni, izduvani ali to nije izgleda dovoljno. Da pokusam to ultrazvucnoj kadi da mi neko uradi? Inace imam jednu kompletnu u delovima, pa ako nesto treba skidacu..
  10. hvala kolega.. Jos to nisam probao a nameravao sam, da otklonim dilemu da je u pitanju karburator. Danas cu vratiti ventile na 0.12 pa cu probati i taj drugi karb da kompletno prebacim sa skutera koji radi.. Javicu se sa sta sam uradio i sta se dogadja.
  11. Pozdrav drugari, Imam tri Majestija 250 98-2000god, sa jednim mucim mukau. Pali na pomisao, ali da primi gas nema sanse, udavi se u 1/3, nekad proguta pa kao primi gas. svasta sam probao, bili ventili na 0.12 oba, podigao izduvni na 0.18 ali ce cuje, sraf smese na 2kruga, opet isto.. probao membranu da zamenim sa skutera koji radi, opet isto, nova svecica opet isto.. sa filterom za vazduh, bez njega. Drugi rezervoar ali nema pomaka, na leru prede, cim dam gas gubi snagu, i ako ne pustim gas ugasi se.. svecica je suva i garava.. Pitanje ventili 0.12 usis i 0.15 izduv je ok? Manual kaze izduv i do 0.20.. sraf za podesavanje smese na 2kruga? Mada manual kaze 1 i 1/8 kruga. ulje sveze, rashladna tecnost ok, ozracen, uzubljen,na leru dodje do radne temp itd..
  12. Drugar prodaje Gileru Runner sp50 2008god u delovima skuter. 069660196
  13. Drugari, prijatelj kupio Lajta 150, malo zapusten pa cemo ga malo udesiti. U zadnjem tocku uopste nema pakni ni sajle, pitanje dal pasu od princa? Zadnja felna je dosta losa, lancanik solidan ali deo oko segera tj srce felne je uzas, pitanje dal od princa pase? Trazili delova ali kivija ni za lek, po koji princ se nadje.. Pozdrav i ziveli :-)
  14. Prijatelj sredjuje copera Keeway Superlight 150 i potrebni su mu sledeci delovi: Korman, zadnja felna, zadnja viljuska, rucice kocnica i kvacila, nogostupi, par retrovizora, par rucki, stop svetlo, ce rezervoara... Nudite ako ko sta ima ili neka preporuka za nabavku.. Hvala!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja