Gale 135 Napisano Novembar 4, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, dajte neku informaciju za novu zadnju unutrasnju gumu za KLE 500. Gde da narucim, broj telefona, neki sajt, kakve god da imate informacije. Puklo ovo lepo vreme pa da ga iskoristim maximalno. Hvala, pozdrav! NBG- buvljak - XII red, tezga 1341 063/770 0386 Šalje poštom Uzeo sam prednju pre 6000km - još je cela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bassman 9 Napisano Novembar 5, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Idimidodjimi Motocikl: DR650, KTM SMT Prijavi odgovor kao problematičan Tnx bassman! Zanimljiv nick,da nisi kolega po instrumentu?! Of skrozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Schofer 2 Napisano Novembar 5, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam stigao,još bolje se vozao Zippo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Novembar 6, 2010 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Blagodarim!! Ceka me nesto ulaganja ,sredjivanja a i vidim odakle cu crpeti prave i korisne informacije za mog voljenog KLEmpu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1306 Napisano Novembar 6, 2010 prisutan, 1148 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Wilkommen Zippo! Interesantan nick! KLE-vladaaaaaaaaa!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Novembar 7, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan evo ako neko misli da enduro tipa KLE 500 ne moze poderat krivinu pri 130 na sat malo se zezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1306 Napisano Novembar 7, 2010 prisutan, 1148 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan HE-HE sto to stavi brate Igore,sad mi djavo nece dati mira dok ne zagrebem asfalt!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Novembar 7, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan da, interesantan je zvuk cesanja fus rastera od tlo, bogami nageo ga je dobro ispod 52 stepena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Novembar 8, 2010 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zvuci kao : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batakrca 10 Napisano Novembar 8, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: KLE, GS500E, JAWA 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Gale, zvacu ovog lika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Novembar 11, 2010 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Juče mi je majstor sređivao karburator(e) i bilo je problema sa membranom ili dijafragmom. Bila je malo uštinuta i on je uspio da je zalijepi. Pokušavao ja da je skine sa metalnog dijela da bi stavio neku drugu,sa drugog karburatora, ali nije uspio i konstatovao je da one ne mogu da se skidaju. Sad na ebay-u vudim da mogu da se kupe samo te gumene membrane za KLE. Da li je majstor pogriješio ili postoje razne varijante karburatora. Zna li ko šta o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Novembar 21, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tišina neka pritisla. 'Ajmo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Novembar 24, 2010 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan @ GULIVER Verovatno taj majstor nije mogao da skine tvoju membranu sa nosaca, zato sto je "zapekla", i da je ne bi unistio sasvim (pretpostavljam da nisi imao origin, pa nije zeleo da rizikuje), okrpio je na licu mesta. Inace, membrane se menjaju nezavisno od metalnog dela. POZZZZZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano Novembar 24, 2010 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tišina neka pritisla. 'Ajmo... A... vidim gušta se i po zimi Pozdrav ekipi koju sam ljetos upoznao u Valjevu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Novembar 24, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prijatno iznenađenje! Nikola, hvala na pozdravima, drago mi je da si prisutan i da ćemo se družiti preko zime zahvaljujući forumu. Verujem da je kod Vas malo bolje vreme nego ovde (trenutno 4*C). Preneo sam drugarima pozdrave, uvek si dobrodošao u naše krajeve! Biću slobodan da u ovoj temi postavim fotografiju tvog KLE-a, s kojim si letos na satu imao 125.000 km (ispravi me ako grešim!) Još jednom, veliki pozdrav i puno bezbednih kilometara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan Biću slobodan da u ovoj temi postavim fotografiju tvog KLE-a, s kojim si letos na satu imao 125.000 km (ispravi me ako grešim!) Trenutno je nekih 130 000, ali mu sada na zimu prethodi jedan veliki sistematski pregled . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kroko 7 Napisano Novembar 25, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Zgb city Motocikl: paKLEni Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna obvijest ako ima zainteresiranih, copy/paste sam s foruma, ideja je još u povojima, ali ako ima duha KawasakiKlea , razmislite, vidite, odlućite i pridružite se...... naš član Antimon je bacio udicu po mnogim forumima Europe gdje možete vidjeti da su mnogi vrlo zainteresirani.......bit će određen datum (neki vikend u mayu) i uskoro i mesto gde da se svi nađemo...... D@do bude i neki plakat osmislio i usoro okačio ovde i kod vas..... Dakle radi se o: Internationalnom KLE meetingu 2011 god. ...... C/P: .... nakon što sam danas, na, moram napomenuti savršenome Engleskom :icon_biggrin:, poslao par postova/mailova inbox se lagano puni .. reakcije su više nego pozitivne ... ugodno sam iznenađen. :angel4: evo par linkova sa najavom (ostali slijede.. ): http://www.twin500.de/wbboard/thread.php?threadid=5444&boardid=8&sid=6320264645a75f146425146348630f7c&page=1#5 http://500kle.azureforum.com/la-kle-en-voie-de-disparition-f1/international-kle-meeting-2011--t259.htm http://kawasakikle500.it.forumcommunity.net/?t=42068744 http://www.forum-auto.com/moto/section24/sujet377657-1330.htm#t16043937 http://www.kle.wz.cz/index.php Naime ... u mailovima koje sam primio ... jedino što svi žele znati je mjesto i datum meetinga (logično :icon_biggrin:) dolazak nije upitan. .... molim za Vaše mišljenje : lokacija u Alpama ? datum ? (moj prijedlog .. sredina 05 mj.) Nadam se svi oni koji su do sada mislili da je u igri nekakva namještaljka više ne misle tako :headbang: ujedno se nadam da će se i oni uključiti u organizaciju/koordinaciju meetinga. :icon_thumleft: (znam ... u nadi je spas a nada ... :brushteeth:) ..........živeo KawasakiKLe duh........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dakle radi se o: Internationalnom KLE meetingu 2011 god. ...... kroko, super ideja Mjesto sastanka negdje u geografskoj sredini zainteresiranih, mozda je maj prerano (razmislite o junu), za alpe je sigurno prerano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1306 Napisano Novembar 25, 2010 prisutan, 1148 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan pratim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Novembar 25, 2010 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Novembar 25, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Ideja je fenomenalna, vidjecemo sta ce biti od toga svega Pozdrav za Nikolu_M Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Novembar 26, 2010 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ideja vise nego dobra narocito i konstatacija Nikole_M Zainteresovan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kroko 7 Napisano Novembar 26, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Zgb city Motocikl: paKLEni Prijavi odgovor kao problematičan Dakle radi se o: Internationalnom KLE meetingu 2011 god. ...... kroko, super ideja Mjesto sastanka negdje u geografskoj sredini zainteresiranih, mozda je maj prerano (razmislite o junu), za alpe je sigurno prerano Hvala, ideja je našega Antiše ( ne znam što čeka da se i ovde ne loguje hehe) ali je odlična......eh sad...... zašto may ....jer smo svi još prije prave morske letnje sezone dobrano zagrijani, a što se tiče Alpi, da tamo je vreme hirovito i usred yula iako svi imamo endurače a ceste budu čiste. Za ostalo ako i bude oko nule imamo opremu. Zatim ne moraju to biti baš neki visoki prevoji i passevi jer ionako sve bi to trebalo biti od petka do nedelje dakle tri dana, nikakvo razgledavanje ili klasično uživanje po Alpama, dakle ideja je voziti ceo dan i stići u petak na večer, subotu druženje i neka kraća vožnja i nedjelja opet cjelodnevni povratak. (naravno da cemo vama iz Srbije osigurati prenoćište u Zgbu ako bude interesenata i potrebe ako netko želi u četvrtak stići) .....eto okvirno tako nešto, datum bi dakle bio 21.-22. may 2011. ....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Novembar 27, 2010 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost prodao sam KLE-a jos pre 2. godine, pa ne mogu sa vama, ali moj predlog vam je drakulin dvorac pa: Transfagarasan je po topgear-u proglasen za najbolji put za voznju na svetu, a oni koji su bili kazu da je kao stvoren za enduro motore. Spavanje u Rumuniji je jeftino i ima dobrih motela. Evo malo i na wikipediji da se snadjete za rutu: http://en.wikipedia....r%C4%83%C5%9Fan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Novembar 27, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan zogu je bio brži od mene na tastaturi... Moj glas za Transfagarasan Već sam ga planirao za sledeću sezonu, pa još ako se poklopi sa skupom KLE500... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...