Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki KLE 500

Recommended Posts

• Choda boy rules!!!, 277 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000

Ljudi, dajte neku informaciju za novu zadnju unutrasnju gumu za KLE 500. Gde da narucim, broj telefona, neki sajt, kakve god da imate informacije. Puklo ovo lepo vreme pa da ga iskoristim maximalno. Hvala, pozdrav!

NBG- buvljak - XII red, tezga 1341

063/770 0386

Šalje poštom

Uzeo sam prednju pre 6000km - još je cela ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 182 postova
  • Motocikl: Liberty 125&KLE 500

Blagodarim!! :takoje: Ceka me nesto ulaganja ,sredjivanja a i vidim odakle cu crpeti prave i korisne informacije za mog voljenog KLEmpu! :care:

• Zainteresovan, 648 postova
  • Motocikl: AFRICA TWIN RD 03

evo ako neko misli da enduro tipa KLE 500 ne moze poderat krivinu pri 130 na sat malo se zezno

• prisutan, 1148 postova
  • Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702

HE-HE sto to stavi brate Igore,sad mi djavo nece dati mira dok ne zagrebem asfalt!!!! :jee:

• Zainteresovan, 648 postova
  • Motocikl: AFRICA TWIN RD 03

da, interesantan je zvuk cesanja fus rastera od tlo, bogami nageo ga je dobro ispod 52 stepena.

• Zainteresovan, 781 postova
  • Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000

Juče mi je majstor sređivao karburator(e) i bilo je problema sa membranom ili dijafragmom. Bila je

malo uštinuta i on je uspio da je zalijepi. Pokušavao ja da je skine sa metalnog dijela da bi stavio

neku drugu,sa drugog karburatora, ali nije uspio i konstatovao je da one ne mogu da se skidaju. Sad na ebay-u

vudim da mogu da se kupe samo te gumene membrane za KLE.

Da li je majstor pogriješio ili postoje razne varijante karburatora. Zna li ko šta o tome?

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

@ GULIVER Verovatno taj majstor nije mogao da skine tvoju membranu sa nosaca, zato sto je "zapekla", i da je ne bi unistio sasvim (pretpostavljam da nisi imao origin, pa nije zeleo da rizikuje), okrpio je na licu mesta. Inace, membrane se menjaju nezavisno od metalnog dela.

POZZZZZZ

• MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova

Prijatno iznenađenje!

Nikola, hvala na pozdravima, drago mi je da si prisutan i da ćemo se družiti preko zime zahvaljujući forumu.

Verujem da je kod Vas malo bolje vreme nego ovde (trenutno 4*C).

Preneo sam drugarima pozdrave, uvek si dobrodošao u naše krajeve! :moto3::moto3:

Biću slobodan da u ovoj temi postavim fotografiju tvog KLE-a, s kojim si letos na satu imao

125.000 km (ispravi me ako grešim!)

Još jednom, veliki pozdrav i puno bezbednih kilometara!

Valjevo20082010-Nikola_M.jpg

• Svrati ponekad, 195 postova

Biću slobodan da u ovoj temi postavim fotografiju tvog KLE-a, s kojim si letos na satu imao

125.000 km (ispravi me ako grešim!)

Trenutno je nekih 130 000, ali mu sada na zimu prethodi jedan veliki sistematski pregled .

• U prolazu, 29 postova
  • Motocikl: paKLEni

:zdravo: Evo jedna obvijest ako ima zainteresiranih, copy/paste sam s foruma, ideja je još u povojima, ali ako ima duha KawasakiKlea , razmislite, vidite, odlućite i pridružite se...... naš član Antimon je bacio udicu po mnogim forumima Europe gdje možete vidjeti da su mnogi vrlo zainteresirani.......bit će određen datum (neki vikend u mayu) i uskoro i mesto gde da se svi nađemo...... D@do bude i neki plakat osmislio i usoro okačio ovde i kod vas..... :takoje:

Dakle radi se o: Internationalnom KLE meetingu 2011 god. ......

C/P:

.... nakon što sam danas, na, moram napomenuti savršenome Engleskom :icon_biggrin:, poslao par postova/mailova inbox se lagano puni .. reakcije su više nego pozitivne ... ugodno sam iznenađen. :angel4:

evo par linkova sa najavom (ostali slijede.. ):

http://www.twin500.de/wbboard/thread.php?threadid=5444&boardid=8&sid=6320264645a75f146425146348630f7c&page=1#5

http://500kle.azureforum.com/la-kle-en-voie-de-disparition-f1/international-kle-meeting-2011--t259.htm

http://kawasakikle500.it.forumcommunity.net/?t=42068744

http://www.forum-auto.com/moto/section24/sujet377657-1330.htm#t16043937

http://www.kle.wz.cz/index.php

Naime ... u mailovima koje sam primio ... jedino što svi žele znati je mjesto i datum meetinga (logično :icon_biggrin:) dolazak nije upitan.

.... molim za Vaše mišljenje :

lokacija u Alpama ?

datum ? (moj prijedlog .. sredina 05 mj.)

Nadam se svi oni koji su do sada mislili da je u igri nekakva namještaljka više ne misle tako :headbang:

ujedno se nadam da će se i oni uključiti u organizaciju/koordinaciju meetinga. :icon_thumleft: (znam ... u nadi je spas a nada ... :brushteeth:)

..........živeo KawasakiKLe duh........ :zdravo:

• Svrati ponekad, 195 postova

kroko, super ideja :takoje:

Mjesto sastanka negdje u geografskoj sredini zainteresiranih,

mozda je maj prerano (razmislite o junu), za alpe je sigurno prerano

• U prolazu, 29 postova
  • Motocikl: paKLEni

kroko, super ideja :takoje:

Mjesto sastanka negdje u geografskoj sredini zainteresiranih,

mozda je maj prerano (razmislite o junu), za alpe je sigurno prerano

:jee: Hvala, ideja je našega Antiše ( ne znam što čeka da se i ovde ne loguje hehe) ali je odlična......eh sad...... zašto may ....jer smo svi još prije prave morske letnje sezone dobrano zagrijani, a što se tiče Alpi, da tamo je vreme hirovito i usred yula iako svi imamo endurače a ceste budu čiste. Za ostalo ako i bude oko nule imamo opremu. Zatim ne moraju to biti baš neki visoki prevoji i passevi jer ionako sve bi to trebalo biti od petka do nedelje dakle tri dana, nikakvo razgledavanje ili klasično uživanje po Alpama, dakle ideja je voziti ceo dan i stići u petak na večer, subotu druženje i neka kraća vožnja i nedjelja opet cjelodnevni povratak. (naravno da cemo vama iz Srbije osigurati prenoćište u Zgbu ako bude interesenata i potrebe ako netko želi u četvrtak stići) .....eto okvirno tako nešto, datum bi dakle bio 21.-22. may 2011. ....... :jee:

• Zainteresovan, 589 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650

Na zalost prodao sam KLE-a jos pre 2. godine, pa ne mogu sa vama, ali moj predlog vam je drakulin dvorac pa:

transfagarasan-romania-top-gear.jpg

Transfagarasan je po topgear-u proglasen za najbolji put za voznju na svetu, a oni koji su bili kazu da je kao stvoren za enduro motore. Spavanje u Rumuniji je jeftino i ima dobrih motela. Evo malo i na wikipediji da se snadjete za rutu: http://en.wikipedia....r%C4%83%C5%9Fan

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja