zakarus 18 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ti se tu rascvetao jos ranije.. Ja pred svaku sezonu peskiram i farbam auspuh i ove godine sam imao isto cvetanje na tom mestu.. Zavario sam celom duzinom za svaki slucaj. Sad je ki nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Mart 4, 2010 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rekao da se lonac raspada iznutra tako da ako ti nešto uradiš spolja u sloju 0,2mm to nema uticaja na ono unutra, jedino što spolja izgleda lepše ali njegovo raspadanje ne možeš da sprečiš. Lonac se raspada delom od temperature, kondenza, lošeg sagorevanja (i od dobrog sagorevanja), loše gorivo može da ubrza proces raspadanja. To je potrošni deo koji može da izdrži na motociklima koji se baš voze i više od 10god. zavisno od motora i kvaliteta izrade auspuha. Sećate se kako je to bilo ja Yugo55, skoro svake 2god Na KLE500 posle jedne godine se pokazuju znaci korozije i to odmah na cevima ispod motora prema loncu što opravdava nisku prodajnu cenu motora i malo lošiji kvalitet izrade makar što se tiče materijala i zaštite. To ne znači da primera radi na BMW od 15000eur negde ne može da se pojavi korozija ili neka fabrička greška KLE je ipak dobar kompromis ko mu nađe primenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Mart 4, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za sve Klementashe: sipah gorivo pre neki dan, drugi put... Potrorsnja 7.3l/100km... E sad, dosta sam experimentisao sa zavrtanjem gasa, pa me cisto zanima kolika je prosecna ptrosnja kada se ne preteruje sa zavrtanjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Mart 4, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Au, sad ces da vidis kako svima KLE ovi trose " taman posla da predje 4 l" a u stvariiii, ixiiiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Mart 4, 2010 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Slušaj ovo, istina je a ima i ko da potvrdi jer je bila grupna BJB vožnja KLE500 2006 Brzina kretanja 90-100km/h solo sa koferom,otvoren put,spoljna temp 20 stepeni, predeo relativno ravan nema mnogo uspona jer put ide kroz useke brda-Potrošnja 3.8/100km Takođe ovaj motor može da potroši dosta više, verujem da kada bi bio sa saputnikom i vozio brže primera radi do 140km/h da bi to išlo možda i do 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Mart 4, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Kad je bilo vec kasno i odose moje reci u etar, ja se seti tebe i tvog KLEa, da izuzmem iz ove price. Tvoj KLEjko je azdaja ljuta i ravnog mu nema, tako da Gixeru, brale, nemas pravo da se takmicis , Van konkurencije si, diskvalifikovan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Mart 4, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni trosi izmedju 6 i 7 litara po gradu, a van grada 4,5-5,5 ali ako idem preko 120 trosi i vise. Tek da se ne sekiras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Mart 4, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ce morati da padne LPG... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Mart 4, 2010 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Kad je bilo vec kasno i odose moje reci u etar, ja se seti tebe i tvog KLEa, da izuzmem iz ove price. Tvoj KLEjko je azdaja ljuta i ravnog mu nema, tako da Gixeru, brale, nemas pravo da se takmicis , Van konkurencije si, diskvalifikovan ;D ;D ;D Jes dobar a ne bih ni znao da toliko može da potroši da nije bila grupa koja se kretala oko 9 banki Da ti pravo kažem ja mu ni ne merim potrošnju jer posle Suzukija ja zaboravim kad sam sipo u KLE Verujem da stariji modeli malo više troše što zbog starosti a rekao bih i da su manje restriktivni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Mart 4, 2010 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moj je trosio po gradu do 5.5. U stvari nikada nije presao 5.5l i 120km/h. Mozda su ovi noviji (2007 godiste) manji potrosaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan 5-6 po gradu. Na autoputu, preko 120km/h, suvozacica, ful natovaren oko 6.5, mozda cak i 7 A da, moj je mator, 1993 godiste. Daki sine, pa nismo mi najgori majku mu... Afrikanci tvrde da kad se vrate iz voznje imaju vise goriva nego kad su krenuli ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam KLE-a 2003god,po gradu mi nikad nije presao 5,5l a u glavnom je potrosnja bila 5,sto se tice otvorenog puta-auto put,letos smo Zakarus i ja isli sa zenama na more,ful natovareni,voznja od 120km/h,trosio je 5-5,2l,u segmentima gde sam vozio 90,potrosnja je bila 4,5l. Ulje u motoru je bilo IPONE 15w-50,ali kako ga sad malo ima,malo nema presao sam na Bardahl-imas temu u PRODAVNICAMA,sve preporuke za ulje,sipao,motor dosta mirniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Mart 4, 2010 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lazicu, ja msilim da ce tvoj da trosi 7 dok god proveravas da li ima blokadu Kada prestanes da proveravas i pocnes normalno da vozis na 4-5500 rpm smanjice se potrosnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Mart 4, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Lazicu, ja msilim da ce tvoj da trosi 7 dok god proveravas da li ima blokadu Kada prestanes da proveravas i pocnes normalno da vozis na 4-5500 rpm smanjice se potrosnja. I ja ga tako cenim, ali kad mi se otvori pravac od 200-300 m, odmah razmisljam da li ima ili nema blokadu, pa aj da probam... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravq 0 Napisano Mart 7, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kolege Kako vam izgledaju ovi migavci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Mart 7, 2010 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Moj KLE je 2007. prešao 11000, na 200 km dospem uglavnom oko 10 litara, a vozim umjereno, osim u rijetkim trenutcima inspiracije ;D. Zdravq, odlično mu čuče, al ga ipak vadi izduv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kroko 7 Napisano Mart 9, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Zgb city Motocikl: paKLEni Prijavi odgovor kao problematičan ;D Samo je jedna paKLEna mašina ........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TETAK 0 Napisano Mart 9, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Čačak, Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Meni je KLE ostao u lepoj uspomeni, a vozio sam jedan od prvih, ovde kupljenih.Potrosnja je bila ekstra, a kretala se izmedju 4,5 i 6 l na 100km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan KLE '91. Na otvorenom pri laganoj voznji trosi mi oko 5l, u gradu oko 7. Mada mi je masina od ER-5 2000. god ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkic 3 Napisano Mart 15, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: beograd-milosevac Motocikl: kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima! zna li ko gde se mogu kupiti gume za klementinu? zanima me pireli skorpion? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Mart 15, 2010 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima! zna li ko gde se mogu kupiti gume za klementinu? zanima me pireli skorpion? Uvoznik Pirellia za srbiju je bezobrazan, duplo su digli cene prosle godine za sorpion. Moj drugar je hteo da kupi bas Scorpion jer je na njegovom motoru to fabricka ugradnja. Na kraju je nasao nekoga ko donosi iz inostranstva, stigle su mu gume za 10 dana skoro duplo jeftinije. Tako da moj savet ti je da proveris po forumu ko donosi, a ako hoces mogu da se raspitam kod drugara za telefon. Sto se tice samog Scorpiona, neces pogresiti, sjajna guma, drzi super po kisi i nije previse mekana tako da potraje nekih 15.000 sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkic 3 Napisano Mart 15, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: beograd-milosevac Motocikl: kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan pa i moje su toliko presle,a i po kisu su odlicne. Pa ako ti nije cimanje pitaj drugara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna guma, ja sam moju terao 20 tisuca. Mislim da je zadnja bila oko 100 evra, kada sam proveravao letos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedj@j 4 Napisano Mart 17, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima evo da se i ja upisem posto sam postao ponosni vlasnik KLE-a. Svi ste vi delimicno "krivi" sto sam se odlucio bas za ovaj motor. Nego da se vratim na akuelnu temu... Vidim da su Mishelin Anakee isto na dobrom glasu. gde mogu da se nabave, a i koja im je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku, da vidimo ciji je lepsi... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...