srle kš 20 Napisano Januar 31, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Dobi tema naziv ,,Prodajem Kawasaki kle" Za promenu ,jedno pitanje: mikroprekidac ili kako se vec zove na copavoj ne vraca se sam. Ima li mu spasa ili mora nov? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Januar 31, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne moze da se otvori mozda mozes da namotas oprugicu oko osovine da je vraca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Januar 31, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Pokusacu sa wd sprejom pa ako to ne pomogne ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Februar 1, 2015 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Mene je zezao ali sam to rijesavao sa wd sprejom.Pretezno se desavalo poslije voznje po offu,vjerovatno se napuni malo prasinom i pijeskom i kojekakvim glupostima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Februar 1, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Isprskaj ga sprejem,ako nece onda ga otvaraj.nema sta da se pokvari u njemu,tesko i od prasine posto ima semering-gumicu na ulazu.Oce ako si ga zakacio na neku kamencugu da se pokrivi kuciste pa onda kaci osovinica.Ako ga otvaras da peglas kuciste samo ga posle lepo zali silikonom od spolja i to je to.Ako te za...e negde na putu,iseci zice sa njega i spoji ih medjusobno da bi otisao do kuce..Neki motori ih nemaju,neko to izbaci,na mnogima ne radi ali ja mislim da nije za dzaba tu..poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-vukasin- 13 Napisano Februar 2, 2015 U prolazu, 79 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: trenutno bez, bio KLE `04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj malo ulubio o bankinu kada sam vozio drugara od 140kg, pa je bila ta varijanta otvaranja, cupanja tog silikona kojim je zaliven prekidac unutra, i sredjivanja kucista, pa opet zalivanja silikonom. Desi se ponekad da zabaguje, al wd40, pa posle par dana malo tovatne direktno na ulaz u kuciste da podmaze malo trajnije i ne zeza mesecima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Februar 2, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj bivsi KLE kupio sa vec skinutim tim prekidacem pa razmisli da li ti je to ok opcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13057 Napisano Februar 2, 2015 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupite sprej za prekidace, 400 dinara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Februar 3, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Nije bez razloga stavljen a i ja volim da je sve ispravno kao kad je napravljen. Nisam stigao od posla da popravim al bice uskoro,planiram malo sredjivanja pred sezonu. Varenje i lakiranje plastika, sredjivanje kormana , izmena ulja u vilama i jos ponesto...nadam se boljem vremenu nego prosle godine. Mada bilo je voznji dosta i pored onoliko kisa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Februar 16, 2015 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Da se javim, odavno me nije bilo Juče sam posle skoro tri meseca provozao motor, bio lep dan pa šteta da se ne iskoristi. Prvo: fabrički akumulator, osam godina stara Yuasa, i dalje radi perfektno. Nikakvo dopunjavanje, nikakvo održavajne. Posle par meseci stajanja jedino što treba da uradim jeste da pritisnem prekidač za paljenje motora.... Drugo: lanac mi je za zamenu. Sada ga već posle svake vožnje treba dotezati. 37000 km mada mu je već pre 5-6 hiljada bilo vreme za menjanje. Treće: evo fotka i filmić sa vožnje Ajd zdravo. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Februar 16, 2015 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVICA ML 7 Napisano Februar 24, 2015 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari kako vam izgleda ovo sediste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVICA ML 7 Napisano Februar 24, 2015 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga radio ali planiram da odradim,u Nisu ima covek koji radi ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Februar 24, 2015 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Deluje više nego dobro samo je pitanje kvaliteta materijala i konca???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVICA ML 7 Napisano Februar 24, 2015 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da bih trebalo da bude OK,od eko koze se radi.Sad sto se tice konca to ne znam,sto se tice udobnosti neuporedivo bolje je od starog tipa sedista,probao sam kod drugara koji je odradio ovako sedlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mv.obrenovic 10 Napisano Februar 25, 2015 U prolazu, 29 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Kawasaki KLE 500, Suzuki gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena ovog sedišta, tj. prerade? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVICA ML 7 Napisano Februar 25, 2015 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cena je solidna,60e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mv.obrenovic 10 Napisano Februar 27, 2015 U prolazu, 29 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Kawasaki KLE 500, Suzuki gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, a može neki kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Februar 27, 2015 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Evo kontakt za sedista,ja sam radio kod njega i cena je bila povoljna tj. zavisi od materijala koji se koristi. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/87650-bms-boban-moto-sedista/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVICA ML 7 Napisano Februar 28, 2015 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stiv dizajn Nis telefon 060.6719700.Ima ga na netu i fejsu,pa mozete pogledati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madiv 101 Napisano Mart 2, 2015 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ako znate nekoga da mu treba KLE, doslo je vreme da se ja od rastajem od mog mezimca Evo slicice, a oglas je -> OVDE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Mart 4, 2015 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za Bobana sto se sedista tice i sa moje strane. Meni je na Africi napravio sire dvostepeno sediste i ja sam prezadovoljan. Imas ga i na facebook-u https://www.facebook.com/BobanMotoSedista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Mart 9, 2015 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Da vidim kako funkcionise kacenje slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Mart 9, 2015 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da imaš centralni štender, ko je radio, gde, pošto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Mart 9, 2015 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Centralni stender mi je uradio prijatelj,a cenu jos neznam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...