Jump to content

Moto Zajednica

daxon81

Članovi
  • Broj tema i poruka

    137
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu daxon81

  • Rođendan 26.06.1981.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    nis
  • Interests
    motori i musicarenje
  • Motocikl
    kawasaki kle 500

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

daxon81's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

31

Reputacija u zajednici

  1. Drugari,potrebna mi je pomoc da pronadjem elektricara koji bi se pozabavio mojim motorom..Iz Nisa sam,motor je kod mehanicara koji pokusava da ga sredi ali su neke zice zadimile i dalje ne sme nista da radi..potreban je neko ko bi to pogledao a i majstor sumnja da vuce struju negde prilikom verglanja i da mu pada napon pa nece lako da pali..ako znate nekog ko bi to mogao da sredi dajte broj da zovem jer sve koje sam pitao kazu da ne rade motore i nemam resenja..kawasaki kle500 je u pitanju..hvala unapred..
  2. daxon81

    Karburatori

    braticu ovi srafovi ispod usisa,zavuceni du ti za stelovanje smese njih pazljivo skines i treba da imaju oprugu i gumicu unutra.ocistis to sve lepo kao i ostale dizne i kanale,nadjes uputstvo na netu i podesis na fabricko srafljenjem do kraja i onda odvrtanjem(obicno 1do 2 kruga) onih navedenih gore srafova.naravno podesis i plovke na fabricko trebalo bi da pise u uputstvu ako nece i onda teraj kod majstora.imad i klipove na netu samo potrazi..
  3. Kle ima dve sajle za gas jednu koja povlaci i drugu koja vraca gas kad vracas rucicu.ako obe stegnes onda se koci rucica,treba imati malo lufta u tom sistemu sajli,ako imas jednu onda negde glavi pa podmazuj i tako to..
  4. Pozdrav drugari,nisam bio dugo na foruma ali evo odgovora..U kutiji je ploca sa elektro komponentama iz 90-tih a to znavi da nijr zaliveno vec se vide svi delovi i svaki majstor za televizore i sl. moze ih pojedino ispitati i zameniti.Tranzistor kosta 40 dinara...to kod novijih motora zaliveno pa nema popravke nego nov cdi 200+ €..
  5. i ja sam zainteresovan za protektore za bokove pa ako kolega odustane evo ja se javljam..pozdrav za gest..
  6. kupi bre jednu granitnu podnu plocicu 90*90 za 1000 din i reseno ako ti bas merak da trljas sam.Vidi nek je spanska kazu precizne...
  7. Brate ti da probas da pozoves popa pa ti na motoru a on da vas zajedno osvesta,nisu ovo cista posla,i da mu nalijes svetenu vodicu u hladnjak...
  8. meni bili isti simptomi,jedva sam nasao da mi nozica jednog tranzistora u cdi bila prekinuta pa kad zagreje posle 15-20 min voznje pocne da mi gasi jedan cilindar a posto ih imam dva onda moz zamisliti..vakumirao karbove dva puta,menjao svecice,filter,slavinu i onda kad je ostalo jos ovo slucajno sam uocio da je naprsla al kad se ugreje na 200 ili vise stepeni pocne da preskace varnica pa se svecica zagusi..
  9. daxon81

    Imt 506 Pomoc

    nju je djavo licno konstruisao....
  10. Bolje kupis Alpina slovenacke od koze,imaju membranu i sto posto su vodootporne i posle 3 godine.Ja ih imam i nosim na poslu a uvek po terenima idem iskljucivo u njima.U Nisu kostaju oko 10000 hiljada a debelo su oblozene iznutra pa su udobne kao patika a zbog cvrstoce i verovatno bolja zastita od vecine prosecnih turing cizama.Za ove pare nema bolje..Kod mene na poslu nose i Magnum kao i jos neke manje poznate marke ali je to sve neuporedivo sa ovim sto se tice vojnih cizmi ovo je vrhunac a moze da posluzi i u moto svetu..
  11. daxon81

    Fortuna gume

    Ima li ko iskustva sa ovim gumama?Mene interesuje konkretno zadnja enduro za kle ali ima 130/70-17 a on fabricki nosi 130/80-17 i da li bi ta razlika bila problem?E sad u oglasu se navodi poreklo Japan..a cena 4500din..
  12. Polaganjem za visu kategoriju dobijas sve nize.Najisplativije je odmah za A ali i sa A2 mozes voziti vece motore koji su ustrojeni snagom uglavnom dolaze iz Svajcarske.
  13. Nakon startovanja u prvih 5 min rada pojavi mi se par kapi kondenzacije i garezi izmedju lonca i aluminijumske obloge,taman da usere tocak disk i kociona klesta.E sad pitanje dal je popustila neka nitna ili je i unutra problem sa onom vunom ili sta vec ima ili bi tebalo da bude unutra.sta predlazete?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja