Jump to content

Moto Zajednica

Serdio

Članovi
  • Broj tema i poruka

    22
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Serdio

  • Rođendan 05.01.1990.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd

Serdio's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Izvinjavam se na slovnim i gramatičkim greskama,pisem brzo.
  2. Pa nemam merač tem..lampica se ne pali.Evo malo detaljnije.Prvo paljenje palim pod sauhom pali odlicno spustim sauh posle min radi lepo sa malim oscilacijama ne bitnim.vozim vuče odlicno ubrzava radi sve super posle 10 min voznje pod gasom ugreje se i totalno promeni rad a u keru se ugasi tako vruc pali samo pod punim sauhom i ne moze prakticno da se vozi.Kada ostoji sat vremena pali normalno...naravno opet do zagrevanja i to je pocelo pre par dana a pre toga sve je radilo odlicno.
  3. Hvala ti,mada ja sada kada sam pricao sa nekim mislim da je u pitanju svecica iz razloga sto radi lose tek kada se ugreje gubi gas i nepravilno radi, a u leru se ugasi.Ima neko da se slaze ili da ima neku ideju?
  4. Molim vas za pomoc,suzuki gsxf600 2002 radio vrhunski sve do pre neki dan.Prvo paljenje sve super cim se ugreje u voznji posle 10 min gasi se promeni rad......upali teze pod saukom samo do kuce da stignem...
  5. Zanimam me ko pravi topove u Bg ili okolini ili ko ima na prodaju neki polovan.Zanima me glasan izduv fabricki vec imam ili neki otvoreni....
  6. Meni treba neki bucniji top Ne znam kakav je tvoj?Mozda mi je los naslov....Moj auspuh je fabricki i super radi osim sto je tih..
  7. Zanima me ko pravi i servisira topove u Beogradu i okolini?Ili da uzmem polovan gde??Ako ima neko neku ideju.Hvala unapred!
  8. Urban Cruiser dobar ti je motor samo puno para za mene ponavljam za mene! Mogao bi nekad ako se dogovorimo da se nadjemo da pogledam masinu jel kazem jako malo iskustva imam a nikad nisam ni seo na Pegaza.I naravno hvala celoj ekipi na pomoci i odgovorima za vise nedoumica
  9. Kada Bokilic kaze da je dobar motor onda je odluka pala samo jos malo novci da se skupe!
  10. E da zaboravih da pitam koja je potrosnja Pegasa u gradu? Jel koliko sam procitao odrzavanje nije skupo.
  11. U pa ovo je pravi drugarski odgovor,pa eto verovatno ce biti neki enduro,izgleda da je Bokilic iz vise razloga najbolji kao majstor jos da se proda neki stariji auto da se skupe pare jos malo i bice.Transalp mi je iskreno malo ruzniji a znam da je dobar kao i kle koji je isto skuplji a Pegaso ipak moze i noviji da se nadje cak i 2000 god. Mozda bi bilo najbolje da probam od nekoga pre neko sto odlucim da kupim ili makar da sednem da vidim kako mi odgovara................... I da vidimo se na putu naravno!!!
  12. Posebno hvala Black Adder na sazetom odgovoru oko cena odrzavanja,a na forumu nisam bas mnogo toga uspreo da pronadjem vise su prepucavanja,a neki predlog gde servisirati?Iz Beograda sam.
  13. Hvala svima na odgovorima,budzet mi je 1200-1400 naravno moze malo da se koriguje,visok sam 180,85kg imam i saputnicu. :hack:Ako imate neki predlog u tom cenovnom rangu predlazite,ima i xtz660,ima i naked-a,super sport.Ali za pocetak ipak ovi koje sam naveo u naslovu.
  14. Pozdrav svima pre svega,zanima me kakva je Aprilia Pegaso 650 kao pocetnicki motor naravno najvise za gradsku voznju imam 24 god vozio po malo skutre i speed 150ccm drugarov.Od motora koji me zanimaju tu su i yamaha xj600,bandit 400,600 ili sta vec.Najvise me zanima kvalitet Aprilie, cena odrzavanja..?hvala unapred na odgovorima
  15. Serdio

    TDM Srbija

    Ljudi imam jedno pitanje cisto nije mi jasno vidim da su u oglasima uglavnom tdm 91-96 uglavnom uvezeni sa 29kw 39ks da je smanjena snaga u Svajcarskoj pa me interesuje jel oni stvarno raspolazu sa toliko nage? i da li se ta blokada ovde skida ili se vozi tako?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja