Jovan Ristic 5462 Napisano April 24, 2016 Ne silazi, 4879 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ukinu krilca Lorenco sledece godine vozi samo na zadnjem tocku...cisto sumljam u ukidanje...a menjci su vec razvijeni ili kod svih ili bar vecine a i njihova uporteba u komercijali tj seriskim motorima nosi finansisku tezinu...ipak sve sto se razvija u prototipu ima neku buducnost u seriji.. Komentatori su rekli da već sledće sezone neće biti krilaca a za seamles će videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano April 24, 2016 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Khm, khm,... koji komentatori, ako smem da pitam? Na twitter-u nema ništa. pitao sam D. Emmett-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 24, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan to je to, ulazi kawasaki KAMO SRECE !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 24, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan FORZA VALE !!!! to crank u transu !!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano April 24, 2016 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Khm, khm,... koji komentatori, ako smem da pitam? Na twitter-u nema ništa. pitao sam D. Emmett-a. a da nije onaj "džanki" sa SK ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 844 Napisano April 24, 2016 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Браво за Росија, примећујем да је нас 5-6 погодило поредак прве тројице, лично мени је први пут да уопште нешто погодим на кл Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano April 24, 2016 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi pogodio, al nisam bio pri racunaru! GO STON... oops, Go Rossi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano April 24, 2016 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan BRACO! Nema te! Treninge sam gledao iz svabije a trku iz holandije i sve nesto na kašičicu..nema meraka bez kuce...Ghost M. je odmah prokomentarisao sad ce radilica da ratuje sa rosistima nekoliko listova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano April 24, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me zasto je dukati odustao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3875 Napisano April 24, 2016 Ne silazi, 5014 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me zasto je dukati odustao Ducati Motor @DucatiMotor #AD04: "Some water came out of the pump (photo) and finished on the rear wheel, so I had to retire" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano April 24, 2016 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan BRACO! Nema te!Treninge sam gledao iz svabije a trku iz holandije i sve nesto na kašičicu..nema meraka bez kuce...Ghost M. je odmah prokomentarisao sad ce radilica da ratuje sa rosistima nekoliko listova Tolko ih je odrao da sam demotivisan. Još da saznam šta je s krilcima i povlačim se. Mada sad vidoh da se Jahač ispojavio... možda ostanem još malo 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano April 24, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan BRACO! Nema te!Treninge sam gledao iz svabije a trku iz holandije i sve nesto na kašičicu..nema meraka bez kuce...Ghost M. je odmah prokomentarisao sad ce radilica da ratuje sa rosistima nekoliko listova Tolko ih je odrao da sam demotivisan. Još da saznam šta je s krilcima i povlačim se. Mada sad vidoh da se Jahač ispojavio... možda ostanem još malo Oduvek si mi ličio na čoveka koji obožava Rosija, ali to vešto krije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano April 24, 2016 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam cuo cike sa BT Sporta da su rekli , krilca lete na kraju godine u zaborav. Ih, Lale cuj razvili mjenjac, pa zato da ga ne diraju, pa saltaju kubikaze motora, a ne da nece mjenjac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 24, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ako se neko pitao, da, i JL i MM su aplaudirala pobedniku: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fiuman 41 Napisano April 24, 2016 U prolazu, 82 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Nisam par godina gledao na SK trku, pratio sam na netu. Oni englezi "malo" vole Rosija, ali ovaj Erceg je obožavanje Rosija digao na jedan potpuno novi nivo. Gotivim ja Rosija, ali mi je zbog ovog lika skoro celu trku bilo muka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano April 24, 2016 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čist mazohizam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 580 Napisano April 24, 2016 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad je pobedio "kletvu komentatora" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano April 24, 2016 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš. Popravio je svoja vremena a onda su odjednom pala drastično. Imaš na motogp.com tabele. Ne mora da znači da je do gume. Može da bude i do set-up-a. Temperatura je bila 5℃ veća nego juče. Rossi i ekipa su uradili šta je trebalo a Lorenzo i ekipa nisu. MM je izvukao maximum iz zadatog. Edit: a Dovi je stvarno malerčina. Tri za redom... da ne veruješ!! Pratio sam vremena tokom trke, pa sam ih sada ponovo pogledao u tabeli na motogp.com i opet mogu reći da se prosrao sa izjavom da bi podedio sa velikom prednošću. Prvi krug da je JL bio brži od Rosija je bio 15. krug i to minimalno za 0.029 sekunde a tu je odvezao 1:40.924. U 17. krugu je Rosi očito pogrešio i jedino je tu JL bio brži preko pola sekunde ali je već posle tog kruga Rosi opet spustio vreme najpre na 1:40.9 a onda u 20. krugu i na 1:40.747. Nakon tog 15. kruga kada je počeo da ga "sustiže", JL je najbrže odvezao 1:40.726 u 17. krugu i to baš kad je Rosi pogrešio. Sve i da je nastavio da niže krugove oko 1:40.7 teško da bi za 7 krugova stigao Rosija koji je imao sličan tempo. Sve u svemu, toliko je jasno da je "guma" samo opravdanje da se posere na trku koju nije mogao dobiti. Da su podešavanja bila drugačija i da je vreme bilo drugačije i da mu je guma bila bolja i da je Rosi više grešio i da je Markez...ustvari nema veze ovo sa Markezom...i da ga je publika malo više volela i da je Lalajko malo više mrzeo Rosija e onda bi JL sigurno pobedio i to se VELIKOM prednošću Forza Vale 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano April 24, 2016 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se neko pitao, da, i JL i MM su aplaudirala pobedniku: A ko se pita? Markez je aplaudirao, Lorenco je aplaudirao, Rosi je aplaudirao...svako je svakome aplaudirao. To što se oni ne gledaju i ne pričaju i ne vole ne znači da neće aplaudirati pred milionima gledaoca na podijumu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 24, 2016 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ako se neko pitao, da, i JL i MM su aplaudirala pobedniku: A ko se pita? Markez je aplaudirao, Lorenco je aplaudirao, Rosi je aplaudirao...svako je svakome aplaudirao. To što se oni ne gledaju i ne pričaju i ne vole ne znači da neće aplaudirati pred milionima eura na podijumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano April 24, 2016 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Djeneralom, JLo se prosrao sa izjavom posle trke, inace trke koju nije mogao da dobije pa sta god da je razlog. To je isto kao da je Dovi rekao da bi ih razvalio samo da nije Dukac riknuo. Nesto nije funkcionisalo, sredice se za sledecu trku. A sad me nesto interesuje onako, da se nije JLo zeznuo sto je obznanio ovako rano da ide u Dukati, da mu Jamaha ne blokira neke resurse, ovo pitam zbog njegove sezone. Nesto se mislim, pa reko da pitam. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10519 Napisano April 24, 2016 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš. Popravio je svoja vremena a onda su odjednom pala drastično. Imaš na motogp.com tabele. Ne mora da znači da je do gume. Može da bude i do set-up-a. Temperatura je bila 5℃ veća nego juče. Rossi i ekipa su uradili šta je trebalo a Lorenzo i ekipa nisu. MM je izvukao maximum iz zadatog. Edit: a Dovi je stvarno malerčina. Tri za redom... da ne veruješ!! . . . . . i da je Lalajko malo više mrzeo Rosija e onda bi JL sigurno pobedio i to se VELIKOM prednošću Forza Vale Ne moze vise, mrzi ga Lalajko u fulu. Al dzabe! Dr je DR!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano April 24, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan I Rosi je izjavio da se plašio za zadnju jer je imao problem sa proklizavanjima na pravcu pa je morao da popušta...dakle obojici je bilo isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano April 25, 2016 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ama nije bilo obojici isto A Lorenzo mi je totalni kralj, kaže mogao je da dobije trku, da nije imao problema sa gumom i da je mogao odvrnuti gas do kraja?! Pa čak je i mali pakšu rekao da je Rossi bio na jednom višem nivou, kao što je on bio u Austinu, ali Lorenzo jooook more. Za Dovija dobro rekoše oni sa BT, ne bi volio da budem u istom avionu kad krenemo kući . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 25, 2016 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Meni je samo drago što su Španci pukli na svom terenu-u svim klasama. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...