Jump to content

Moto Zajednica

fiuman

Članovi
  • Broj tema i poruka

    82
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    nema

fiuman's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

41

Reputacija u zajednici

  1. Nisam par godina gledao na SK trku, pratio sam na netu. Oni englezi "malo" vole Rosija, ali ovaj Erceg je obožavanje Rosija digao na jedan potpuno novi nivo. Gotivim ja Rosija, ali mi je zbog ovog lika skoro celu trku bilo muka.
  2. Mene mrzi da trazim unazad po temi, ali bi voleo da vidim gde je to neko izvrnuo tvoje reci (pisanje) da je Rosi odgovoran za smrt Marka Simoncelija.
  3. Od Rosista su gori i neobjektivniji jedino mrzitelji Rosija. Lose je i kad se iz preterane ljubavi preteruje kao naprimer likovanje zbog opekotije itd, ali optuzbe za ubistvo su bas previse.
  4. Lepse je bilo gledati Farmu i Parove nego ovu pornografiju spanskih pedera! Pa to i jeste nivo ovog foruma i vecine ucesnika. Nedaj Boze da cestitate nekom ili pozelite nesto dobro. A jos da neko kaze da je Lorenzo odvezao fenomenalnu trku i zasluzeno do sampionata. Zuti pi prije i govno pojeli. Ti si tamo u Holandiji na kulturoloski visem nivou od nas, pa nama ostaje samo da pecemo rakiju i okrenemo krme.
  5. Jeli tako vristao i kada je njegov sin uletao u druge i obarao ih. Jednom smrad uvek smrad, mislim na Marca.
  6. Koja je bila poenta i epilog Stonerovog udarca?
  7. Zaboravio sam sta je bilo sa Stonerom kada je udario pesnicom u rame nekoga(zaboravio koga)?
  8. U j....e! Od ovoga može da se rikne. Kako si se lepo "teleportovao" iz kafane u MinKen.
  9. Dugo će on biti "mali smrad".
  10. štampar nemoj i ti kao ALkos sa njegovim putopisom
  11. Ovog niko ne tera, on izgleda tera fotografe da ga ovako fotografišu.
  12. Kako je ovo dobro napisano. Meni je ovo bio prvi Gp na Grobniku uživo, imao sam 7 godina. Vodio me deda i sećam se da je uspeo da nas uvede na tribinu bez karata. Jedan od najlepših dana u mom životu.
  13. Ako se po jutru dan poznaje bice zanimljiva sezona. Bar za Rosiste.
  14. Jeste vozio je i 2006, pa i Rosi je svoju MGP karijeru (odnosno 500cc) počeo sa dva pada u prve dve trke a bilo ih je još u toku sezone 2000. Ta 2006 nije toliko bitna, bio je početnik, relativno nepoznat itd... Ustari možda je i bitna jer xy padova na Hondi 2006 (neko je odmah iskoristio priliku da ga posprdno nazove Casey "Rolling" Stoner), a zatim 0 padova na Dukatiju 2007 govori nešto. Mislim da je negde rekao kakve je očajne Michelin pneumatike dobijao te godine. Ima jedna zanimljivost vezano za ovo. Priča se da je Toni pobedio na čuvenoj trci u Eštorilu 2006 na pneumaticima koje je dobio od Danija, odnosno Dani ih je sa gađenjem odbacio pa su prosleđene njemu. Niko nije rekao da Rossi nije padao, nego si ti navodio Stonerove padove po sezonama i izostavio jednu u kojoj je dobio nadimak. Da si izostavio 2007 nikom ništa.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja