MoToM 3861 Napisano April 23, 2016 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da bude prvi na kvalifikacijama nego u trci... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano April 23, 2016 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa po vremenima i na kvalifikacijama se drzao priblizno vremena, kao da radi simulaciju za trku. Morace dobro da se oznoje Lorenzo i Markez ako hoce da dobiju domacu trku. Lorenzo kaze da nije zadovoljan sa meksom varijantom gume. I da, rece mislio sam da sam imao vrijeme za pol poziciju, ali vidio sam da me je "timski kolega" pretekao . A Markez kaze, cilj je i bio prvi red, ali dobro je da sam blizu vozaca na pol poziciji . Ovo postaje stvarno sprdnja. Ha, a deda stara kurva, cim im je malo zavukao stojka, odma opustena prica, dobro je bilo na kvalifikacijama, ali to ne znaci nista, sutra je trka . Eto nije pol pozicija nista, bas ih se naosvajao u posljednje vrijeme. Kakvi su ovo likovi majko mila ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano April 23, 2016 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da bude prvi na kvalifikacijama nego u trci... Apsolutno!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano April 23, 2016 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da bude prvi na kvalifikacijama nego u trci... Apsolutno!! Nemojte da ste takvi pesimisti, biće sve u redu sutra ☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano April 23, 2016 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa po vremenima i na kvalifikacijama se drzao priblizno vremena, kao da radi simulaciju za trku. Morace dobro da se oznoje Lorenzo i Markez ako hoce da dobiju domacu trku. Neko će da pase travu garant... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano April 23, 2016 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa po vremenima i na kvalifikacijama se drzao priblizno vremena, kao da radi simulaciju za trku. Morace dobro da se oznoje Lorenzo i Markez ako hoce da dobiju domacu trku. Neko će da pase travu garant... Slažem se, svi će biti nabrijani do jaja. Neki zato što su brzi, a neki, kao ducatisti, zato što nisu. A tu je i Barbera ☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano April 23, 2016 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan MM ima trku prednosti pred Yamahama.. mislim da je spremniji na rizik od druge dvojice. Tipujem na bamzai potez u zadnjoj krivini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 23, 2016 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan MM ima trku prednosti pred Yamahama.. mislim da je spremniji na rizik od druge dvojice. Tipujem na bamzai potez u zadnjoj krivini. kao i ispaša domaće travice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano April 23, 2016 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Jedino je problem za MM, sto i sam kaze da im je problematican T1 i T4. Tako da ce morati dobro da ih pritegne u drugom i trecem sektoru, da bi imao priliku da ih nategne na kraju. Tvoj veliki miljenik JT kaze da i ako MM pobjegne na startu, Yamasani ga stizu veoma brzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano April 23, 2016 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ništa me vise ne može iznenaditi od njih,kontam kad bi mogli međusobno bi se šutirali i gurali nogama sa motora. A za Markeza si skroz u pravu, mali je neuzemljen, sa trkom prednosti, recept za banzai manevre u "lorenzo" krivini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano April 23, 2016 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nema problem u 4. sektoru nego na ispucavanju iz zadnje krivine na dugački pravac do cilja. Zato i mislim da će tu da traži sreću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16962 Napisano April 23, 2016 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran da ste u pravu za Markeza. Potpuno drugacije je delovao u izjavi posle q2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano April 23, 2016 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Najavljuju mnogo topliji dan sutra. Setinzi odoše u off a na jutarnjem warm up-u hladno.. imam jak utisak da ćemo da se zabavimo sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano April 23, 2016 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm izgleda da Rossisti ne prate kvalifikacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano April 23, 2016 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ce MM da opere i Rosija i Lorenca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano April 23, 2016 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ma prate,odnosno pratili su, nego su skontali da je Rossi dobar ceo vikend i da ima šansu da se plasira dobro, pa poučeni iskustvom iz Texasa ne bi da baksuziraju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10176 Napisano April 23, 2016 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan MM ima trku prednosti pred Yamahama.. mislim da je spremniji na rizik od druge dvojice. Tipujem na bamzai potez u zadnjoj krivini. kao i ispaša domaće travice Bas tako. Ako Lorenco na startu ne zajaše na čelo, dedina trka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 23, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Po tradiciji, Lorenco startuje najbolje, MM najlosije - mislim na prvi startni red. Verovatno sledi klanje dve Yamahe, dok mali posmatra, tako da na polovini trke pretekne drugu Yamahu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10176 Napisano April 23, 2016 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Po tradiciji, Lorenco startuje najbolje, MM najlosije - mislim na prvi startni red. Verovatno sledi klanje dve Yamahe, dok mali posmatra, tako da na polovini trke pretekne drugu Yamahu. Osim ako ta druga Yamaha nije njegov bracni partner Lrenco. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 23, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da moze da bude zadovoljan i trecim mestom. To je podijum, a jamahisti kasne bodovno jednu trku (ili vise). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano April 23, 2016 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Dobicete triper od silnog tripovanja. Go Valle! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano April 23, 2016 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da moze da bude zadovoljan i trecim mestom. To je podijum, a jamahisti kasne bodovno jednu trku (ili vise). E najbolje da ce gadjati trece mjesto, aj Lale ne zajebavaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 23, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako, sprecava podizanje prednjeg tocka i time dozvoljava jace dodavanje gasa = jace ubrzanje... nema tu puno matematike, imas objasnjeno negde na nekom sajtu Imaš djelimično pogrešno viđenje tehnologije... Korekcija ECU-a je dozvoljena, ali samo do maksimalnih 20% snage. Dakle, (imaginarna situacija) ako gas zavrneš do kraja i motor se digne na + 80° na gore oduzimanjem 20% snage nećeš spriječiti pad jer si već daleko... Drugo, korekcija izlazne snage putem ECU-a u MotoGP seriji je moguća samo ako je motor na više od 30° na gore (zamišljena linija koja definiše ravan motora i nalazi se u fiksnom dijelu konstrukcije, ne računa se izvlačenje prednje vilice)... (samo igrom slučaja znam o tome dosta jer moja firma proizvodi ono na čemu piloti Moto3, Moto2 i MotoGP serije čitaju podatke u toku vožnje ispred očiju) Dakle, nije sve tako crno-bijelo kao što ti misliš, mnogo je veliko sivo područje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano April 23, 2016 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine pol pozicija na Jerezu skoro jednu sekundu slabija od prosle....2015: Lorenzo 1.37.9... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1099 Napisano April 23, 2016 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan to je zbog krilaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...