Nemkec 3 Napisano April 9, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan uf mos misliti hajabusa, aj da vidim kako ce uhvatiti neku enduracu pa samo sidje s puta u prvi sumarak ili park ili dovoljno da se popne na bankinu u gradskom slucaju, ova s hajabusom moz samo da ga gleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Devil Angel 7 Napisano April 9, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki zx6r 2004 Prijavi odgovor kao problematičan uf mos misliti hajabusa, aj da vidim kako ce uhvatiti neku enduracu pa samo sidje s puta u prvi sumarak ili park ili dovoljno da se popne na bankinu u gradskom slucaju, ova s hajabusom moz samo da ga gleda... a sta ce da radi taj sa tim endurom,ako naleti na onog njihovog endura od 850 kubika ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano April 9, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Мене је прошле године поред аеродрома Лађевци "упуцао" радар. Био је леп сунчан дан, недеља, без велике гужве, а ја расположен... Кратко је време да размислиш да ли да даш гас или да кочиш. У мом случају су били у пунту, не би могли да ме стигну, али сам стао. Нисам желео да правим себи проблем. Истина, баш сам био претерао. Писали су, наравно. Неко моје виђење ствари је да нисам стао, не би ишли за мном, али... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 9, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ako znas da vozis...mogu imati sta god hoce.. Pobeci ces im. Mislim da nemaju sanse sa njihovim masinama da vas prestignu. Izuzev Hayabuse..ali i ona ima mane koje ce dobar vozac iskoristiti u svoju korist. Inace mislim i da ne bi imali prava da te jure nekom ogromnom brzinom ? U gradu ces pobeci racku. Gde, do prvog crvenog svetla? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano April 9, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma daj bre gde se po gradu beži. Na "otvorenom" i da, ovako po gradu ako hoće naći ćete sigurno. A i kada dvotočkaši prolaze pored mene u 90% nemaju tablice ili su prekrivene(pričam za otvorene puteve) , pa zato čim vidi skutere zaustavljaj i deri.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Devil Angel 7 Napisano April 10, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki zx6r 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Ako znas da vozis...mogu imati sta god hoce.. Pobeci ces im. Mislim da nemaju sanse sa njihovim masinama da vas prestignu. Izuzev Hayabuse..ali i ona ima mane koje ce dobar vozac iskoristiti u svoju korist. Inace mislim i da ne bi imali prava da te jure nekom ogromnom brzinom ?U gradu ces pobeci racku. Gde, do prvog crvenog svetla?Ja burazeru nikada ne ludim kroz grad..tamo sam legalan 100%.. Pricam za van grada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano April 10, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja burazeru nikada ne ludim kroz grad..tamo sam legalan 100%.. Pricam za van grada.To se ceni i poštuje! Grad može biti mnogo gori od otvorenog puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8572 Napisano April 11, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan kako ste svi zajebani pred tastaturom... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...