mrle 9148 Napisano Maj 16 nekrunisani kralj moto cigana, 3239 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je Nišlijska mehana? Idem popodne tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6344 Napisano Maj 16 Drug član, 927 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Autobusom ili motorom? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9148 Napisano Maj 16 (promenjeno) nekrunisani kralj moto cigana, 3239 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, ZoraNS je napisao: Autobusom ili motorom? Dolazi mi kum iz Amerike... I mesec dana nas nagovara da idemo negde južno u kafanu... Nas sedmorica, drugovi, kumovi iz kraja (ekipa iz tri ulice, iz osnovne škole) se organizujemo, uzmemo kombi, rezervišemo smeštaj... I kum sa Brda u sredu napravi Viber grupu "Kec u Nišu" , Tesna koža, Pantić i sportska prognoza. I predveče ja ukucam u Google Kec u Nišu da nađem neku pošalicu. I imam šta da vidim!!! Tako da uskoro krećemo kombijem... Izveštavaću vas sa lica mesta. Promenio Maj 16 član mrle 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5040 Napisano Maj 16 Ne silazi, 5607 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @mrle Moja ekipa i ja imamo sličan običaj već nekih 13-14 godina. Bude nas petnaestak. Zovemo ga muški vikend, 3. vikend u oktobru (mada se poslednjih godina produžava od četvrtka, pa čak i od srede).Održava se na Kopaoniku (imamo infrastrukturu za boravak i sl.), u to vreme je već kraj letnje sezone, a zimska nije ni blizu, nema žive duše. Klopa, hajking, kuliranje.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2911 Napisano Maj 16 (promenjeno) Drug član, 1617 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, mrle je napisao: Kakva je Nišlijska mehana? Idem popodne tamo. Kafana sa istorijom i reputacijom. Realno je ok, ne previse dobra, a svakako nije losa. U blizini je osnovnog suda i advokati i sudski radnici odlaze na "has" tamo. Ako ste ekipa kao moji ortaci, bitno vam je za hranu i pice, a ne izgled i reputacija, i tu imate nekoliko dobrih kafana, a u Nišu ih je bar izbor veliki. Recimo, Mali podrum, Trpeza, Amfora, U centru, Galija, Rajko, Meze, Biser, Ponoc Malo lepse, Olio, Orač, Ordinacija Cuces za Mrak, ali je po meni malo "izvikana". Procuo se sa biftekom na zaru, na vatri i svracuja glumci, muzicari, ali meni nije ni u prvih 10. Ma nije u opste. E, ako hocete cigansku muziku, Amerikanac... Edit Fak, kasno sam vid'o, vec ste vrv poceli da pijete i jedete. Prijatno vam bilo. Ako je hrana loša, vidim, prvorodjeni organizuje neki skup, bice sendviča Promenio Maj 16 član MaxiS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2425 Napisano Maj 16 Skuteras, 3767 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, doktor said: @mrle Moja ekipa i ja imamo sličan običaj već nekih 13-14 godina. Bude nas petnaestak. Zovemo ga muški vikend, 3. vikend u oktobru (mada se poslednjih godina produžava od četvrtka, pa čak i od srede).Održava se na Kopaoniku (imamo infrastrukturu za boravak i sl.), u to vreme je već kraj letnje sezone, a zimska nije ni blizu, nema žive duše. Klopa, hajking, kuliranje.... Moj burazer i ekipa druga nedelja. Brzece baza. Isto je doslo sa dva na 4 dana. Bio i ja dva puta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10352 Napisano Maj 17 4_tocka_i_karoserija, 2121 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 8. 2024. at 21:15, zaludan je napisao: Juče pitam neke kamionske majstore (bukvalno - popravljaju neki kamion pored puta u Ušću, kanjon Ibra) koju bi kafanu preporučili prema Bg-u. Prvi odmah kaže "Jerinin grad". Rek'o znam za njih (doduše poslednji put sam bio pre 12-tak godina, i nisam bio baš oduševljen), nego je l' ima još nešto. Stade, razmišlja, pa, možda "Proleće". Drugi se približava, pita o čemu se radi, i podržava Proleće - bolje nego Jerinin grad, svakako. Zahvaljujem i odlazim. Kafana na oko ništa posebno, kao i bilo koja druga uz Ibarsku. Čak me malo i brinulo što sede ljudi samo za jednim stolom, ali ajde, reko' neće baš bez veze neko da je preporuči. Sedosmo, odvalismo se od odlične klope, i nismo sve pojeli. Žena, ćerkica 8 god, i ja - porcija ćevapa, punjeno belo, pohovan kačkavalj, jedna paradajz salata, dve kugle kajmaka "preko", dva espresa, tri soka - sve zajedno 3,090 din!!! Uspeli smo da pojedemo pomfrit koji služe uz meso i pohovan kačkavalj. Ćevapa i piletine nam je ostalo cca pola, "kugla" kajmaka (odličan mladi kajmak, ali zahvaćen povelikom kašikom, a ne onim za sladoled), te zamolismo čoveka da nam zapakuje - stvarno mi bi žao da se baci. Propast. Još sam pod utiskom Google Maps MAPS.APP.GOO.GL ★★★★☆ · Restaurant A, da, brzo nakon što smo mi seli, krenuše da pristižu i drugi gosti - za pola sata se popunilo 6-7 stolova. Zaboravio sam da se ogradim od ove džukele - kad su studenti išli peške u Novi Pazar nije im dao da uđu, ni flašu vode da kupe... ništa. Ja sigurno više nikad neću tamo svratiti, a nestanak google lokacije objekta lepo ilistruje kakve je ocene posle toga dobio. Ako već nije, iskreno mu želim brzo propadanje. (tagujem vas koji ste reagovali @ZoraNS @vlad77 @DraganNS @Žaksi @ZEMZEM ) 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2805 Napisano Maj 17 Drug član, 913 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, zaludan je napisao: a nestanak google lokacije objekta Ima i sad, samo malo drugačije ime 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2911 Napisano Maj 17 Drug član, 1617 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Napisi da ga miniramo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10352 Napisano Maj 18 4_tocka_i_karoserija, 2121 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, MaxiS je napisao: Napisi da ga miniramo Nema potrebe 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1825 Napisano Petak u 11:31 Drug član, 622 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Restoran sa prenoċištem Gorski vrt , na putu od Sremske Kamenice prema BeočinuOdličan beg od gradske vreve i vruċine.Uživah u prelepoj bašti uz odličnu kafu.Često ovde svratim i izdvojio bih rakiju od Maline, rebarca sa medom i senfom, kolenicu, rezanca sa makom, takodje imaju i kuvana jela, raznovrstan roštilj, kao i dezerte.Cene su skroz OKПослато са 2201116SG помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...