QmBGD 3972 Napisano Jul 20 Drug član, 905 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan U Stopanji se jede prasetina, Jaga je tu reda radi. (Ljubitelj jage) 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Jul 23 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Jel bio neko mozda u onom Coper restoranu u Sarajevskoj navedeno je da sluze neku americku kuhinju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 263 Napisano Jul 28 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/24/2022 at 5:18 PM, zec said: Kod bake na rucak: Slicna prica, hrana i cene isto kao u graskoj meani, samo nemaju bastu i malo manje muva. Posle vise poseta Baki, malo su se pokvarili. Nesto ili nekog su promenili i sada to vise nije kao sto je bio. Vise ih necu posecivti dok ne cujem da su se popravili. Vranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Jul 29 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Za kafanu "Kod Marjana" kod Niša, Aleksinca, jel baš mnogo moram ranije da se isključim sa auto-puta, i kasnije imam mnogo do sledećeg uključenja? Vraćam se iz Grčke, a tako mi pokazuje na navigaciji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Jul 29 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko pamtim, skoro 20km pre i posle...Ne moze drugacije, kao nekad, preko bankine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3972 Napisano Jul 29 Drug član, 905 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan A i ne vredi da se svraća - kao silne salatice / meze za predjelo, a glavna jela nikakva... Nikada mi nije bilo jasno zašto ljudi svraćaju tu, osim jeftinoće. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jul 29 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan U Valjevu restoran "Paviljon" odlican ambijenti odlicna hrana ...velike porcije,sveze i ukusne...od mene preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Jul 30 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne bih ostavljao auto na autoputu, sve i da je dzaba Ali zato isključiti se samo 2,3 kilometra sa autoputa u Vlaidičinom Hanu, u kafanu "Šajkača" pod obavezno Cijene fantastične, porcije još bolje, ambijent, prava srpska kafana.. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5263 Napisano Avgust 5 (promenjeno) Drug član, 1872 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam baš dal spada u drumske kafane, ali ako ste u tom kraju (Vrmdža, Sokobanja) ne propustite Vodenicu kod Deda Mije , vredi. Google Maps MAPS.APP.GOO.GL ★★★★★ · Restaurant Do nje se dolazi dobrim makadamom, ambijent je prelep, u sred šume, prava priroda i divljina. Potok pitke vode protiče pored samog restorana. Puno mesta da se mala deca razonode i istrče. Izbor hrane nije veliki, ali je sve što smo probali bilo fantastično, a posebno svinjetina po sačem. Usluga odlična. Vrmdžansko jezero je na pola sata lagane šetnje od restorana. edit: Sad vidim da je preporučivano i ranije, ali i treba Promenio Avgust 5 član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6578 Napisano Avgust 5 Ne silazi, 6513 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Da biste došli do nje...morate da prođete pored nas. Poziv da svratite uvek otvoren...ko bi možda duže da boravi, da se javi. Mi smeštaj nemamo, ali znamo ko ima. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5263 Napisano Avgust 5 Drug član, 1872 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @pronto pomislio sam na tebe juče, i baš sam razmišljao kako bih voleo da svratim. Juče smo bili porodično, pa bi bilo malo teže (beba se brzo unervozi), ali kad se ukaže prva prilika eto mene motorom tamo, namenski. Ako bude vremena, možda i prespavam, snimio sam lepa mesta za kampovanje gore ka jezeru i oko njega. Prelep predeo i selo! A kad šetaš, pa zastaneš pored puta, i na izvoru zahvatiš ledenu vodu i napiješ se - to je stvarno neprocenjiv osećaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6578 Napisano Avgust 5 (promenjeno) Ne silazi, 6513 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas je uvek dostupno: originalni vazduh, voda i tišina. Kada crkne javna rasveta, nudimo i original mrak. Malo smo sakriveni od glavnog puta pa buka i prašina ne dopiru tako lako...samo ako se neko baš potrudi. Žubor vode, ptičice, zrikavci i još koji original zvuk se podrazumeva. Bebe su svakako dobrodošle! Promenio Avgust 5 član pronto 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6578 Napisano Avgust 5 Ne silazi, 6513 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna važna stvar...bez šale. Vodenica, tačnije kafana, će raditi sigurno još do kraja avgusta. Možda i neki dan septembra, to ćemo čuti pa javiti...jer im je to fazon, da tako kažem. Sve je praktično na otvorenom, pa je rad sezonski...otprilike od 1. maja do septembra. Vodenica, ona prava...radi cele godine. Tu može da se pazari samo brašno, a kafu i sok mož' da dobijete i gratis ako ste po volji baba Radi i deda Miji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3972 Napisano Avgust 5 (promenjeno) Drug član, 905 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ostavio u 3 navrata šuspleh na tom putu, dok nisu nasuli nanovo... Stvarno za preporuku, ja sam uglavnom išao na doručak tu (ex-žena je iz Sokobanje). Da se nadovožem na post o Stopanji, pošto sam isprobao sve kafane i sva pečenja više puta i u krug - "Naša priča" najkonstantnije savršeno praseće pečenje i ljubaznost bez greške. Promenio Avgust 5 član QmBGD 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 145 Napisano Avgust 16 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan A ko ide na Peštersku rivijeru, nikako da promaši kafanu u Sjenici blizu autobuske stanice, jagnjetinu u životu tako ukusnu nisam jeo. Žao mi je što zaboravih ime kafane, nešto je čini mi se po prezimenu, dal Jukić ili tako nešto.....Nije tolko posna, ima one beline koja se topi i lepe se prsti, posle toga urmašice su bile višak, al smo ih umlatili... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4490 Napisano Avgust 23 Drug član, 968 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan On 8/16/2024 at 12:48 PM, nebica933 said: A ko ide na Peštersku rivijeru, nikako da promaši kafanu u Sjenici blizu autobuske stanice, jagnjetinu u životu tako ukusnu nisam jeo. Žao mi je što zaboravih ime kafane, nešto je čini mi se po prezimenu, dal Jukić ili tako nešto.....Nije tolko posna, ima one beline koja se topi i lepe se prsti, posle toga urmašice su bile višak, al smo ih umlatili... Kolega već dve godine priča o toj janjetini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1732 Napisano Avgust 26 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 8. 2024. at 12:48, nebica933 je napisao: A ko ide na Peštersku rivijeru, nikako da promaši kafanu u Sjenici blizu autobuske stanice, jagnjetinu u životu tako ukusnu nisam jeo. Žao mi je što zaboravih ime kafane, nešto je čini mi se po prezimenu, dal Jukić ili tako nešto.....Nije tolko posna, ima one beline koja se topi i lepe se prsti, posle toga urmašice su bile višak, al smo ih umlatili... Restoran kod Jukića - Google Suche G.CO Verovatno mislis na ovo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 145 Napisano Avgust 28 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Daaaaa, to je ta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8394 Napisano Avgust 30 4_tocka_i_karoserija, 1868 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Juče pitam neke kamionske majstore (bukvalno - popravljaju neki kamion pored puta u Ušću, kanjon Ibra) koju bi kafanu preporučili prema Bg-u. Prvi odmah kaže "Jerinin grad". Rek'o znam za njih (doduše poslednji put sam bio pre 12-tak godina, i nisam bio baš oduševljen), nego je l' ima još nešto. Stade, razmišlja, pa, možda "Proleće". Drugi se približava, pita o čemu se radi, i podržava Proleće - bolje nego Jerinin grad, svakako. Zahvaljujem i odlazim. Kafana na oko ništa posebno, kao i bilo koja druga uz Ibarsku. Čak me malo i brinulo što sede ljudi samo za jednim stolom, ali ajde, reko' neće baš bez veze neko da je preporuči. Sedosmo, odvalismo se od odlične klope, i nismo sve pojeli. Žena, ćerkica 8 god, i ja - porcija ćevapa, punjeno belo, pohovan kačkavalj, jedna paradajz salata, dve kugle kajmaka "preko", dva espresa, tri soka - sve zajedno 3,090 din!!! Uspeli smo da pojedemo pomfrit koji služe uz meso i pohovan kačkavalj. Ćevapa i piletine nam je ostalo cca pola, "kugla" kajmaka (odličan mladi kajmak, ali zahvaćen povelikom kašikom, a ne onim za sladoled), te zamolismo čoveka da nam zapakuje - stvarno mi bi žao da se baci. Propast. Još sam pod utiskom Google Maps MAPS.APP.GOO.GL ★★★★☆ · Restaurant A, da, brzo nakon što smo mi seli, krenuše da pristižu i drugi gosti - za pola sata se popunilo 6-7 stolova. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Septembar 20 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend sam na lokaciji Despotovac-Krepoljin-Petrovac pa bih da mi preporučite gde svratiti na dobru klopu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 230 Napisano Septembar 20 Svrati ponekad, 132 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, vazlan said: Za vikend sam na lokaciji Despotovac-Krepoljin-Petrovac pa bih da mi preporučite gde svratiti na dobru klopu. Kod Silje, Despotovac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8001 Napisano Octobar 10 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Može rekapitulacija nekoliko dobrih kafana između Golupca i Kladova, uključujući oba mesta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12504 Napisano Octobar 10 Ne silazi, 7307 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Znam šta ima pre nego što odeš na obilaznicu oko Požarevca. Punjeni batak kod nas i posle možeš slobodno da nastaviš do Karpata 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8001 Napisano Octobar 10 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Tu još nisam dovoljno "otvoren", ni dva sata vožnje, drži me 'rana od kuće... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1450 Napisano Octobar 11 Drug član, 561 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemoj da jedeš kod kuće? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...