DarkoČa 1775 Napisano Octobar 2, 2022 Drug član, 621 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Bio pre jedno 3-4 godine. I tad je bilo odlično. Bila je i uzivo muzika. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk ProDa! Ima i muzika na uvcekontrabas, gitara i dal videh harmoniku.Ima dosta mesta, reporuka za rezervaciju mesta, ukoliko iko ima nameru da dolazi a nije blizu, pogotovo vikendom, tada je baš posećeno zbog odlične klope, ambijenta i usluge. Prelepa bašta, poluotvorene bašte, zatvoreni prostor, galerija. Stvarno TOP sve!Послато са SM-S901B помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1454 Napisano Octobar 3, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Milion puta sam prosao pored kafane Kod Loja,svratih pre neki dan nakon citanja ove teme. Hrana je stigla svemirskom brzinom i sve dobro se tu zavrsava. Nisam zadovoljan niti hranom niti konobarom. Jagnjetine nije bilo sveze pecene,jeo sam dimnjeni vrat po preporuci konobara. Lose,zilavo,pomfrit hladan,krastavac u šopskoj gorak,umesto obicne vode doneo mi kiselu,umesto toplog mleka u kafi dobio sam hladno.... Od mene toliko,necu ponoviti. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 135 Napisano Octobar 3, 2022 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa kolegom zemuncem, bio, probao, ako volite obimno i jeftino onda moze, ako volite da pojedete kvalitetno, onda preskocite Loja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5260 Napisano Octobar 3, 2022 Drug član, 1121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Svratio juče u Lovački dom na izlazu iz Valjeva. Mesto puno, a konobari trče (bukvalno). Zadovoljan uslugom, kao i klopom. Pošto divljač nisam jeo jedno 20 godina reših da se častim medaljonima. Ne znaš dal je lepše ono meko meso ili sos. Topla preporuka za medaljone. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1026 Napisano Octobar 3, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 687 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kafane su danas postale navlake za budale, sranje kroz gusto granje...bolje jesti u nekom fast food grilu ili pekari nego u sranje kafanama...Ove godine pogotovu sa nacifranim cenama a smanjenim kvalitetom... Promenio Octobar 4, 2022 član Marko81 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1454 Napisano Octobar 3, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne slazem se ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9913 Napisano Octobar 4, 2022 4_tocka_i_karoserija, 2061 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan @zemunac72 i @pajche to vam je ono kad pogledat na bilo kom sajtu ocene bilo čega, pa ukupna ocena npr. 4.8, ali ima i "jedinica" - ako je ogromna većina zadovoljna, znači da ste ipak vi baksuzi Ja sam jednom seo i jeo, i bio baš, baš, zadovoljan, pri tome, meni je za svaku kafanu prvo kvalitet/ukus hrane bitan. U svemu drugom možemo da tražimo kompromis. Tastu sam dva puta donosio jagnjetinu odatle, i ostaje da mu donosimo i dalje kad nam je uspute (ja nisam merodavan za jagnjetinu, pa ne znam) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 135 Napisano Octobar 4, 2022 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan moguce, moguce, ukusi su razliciti, neko voli da gleda u Sunce, neko u jagnje. Uvek sam za to da se svaka kafana proba, pa lako cemo se vratiti ili necemo u nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1454 Napisano Octobar 4, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ukusi su razliciti,i macka sebi liže guzicu ...hahahha Uzivajte vi u klopi kod Loja,ja cu kod Brana u Čačku i kod Baje na mackatu 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6126 Napisano Octobar 5, 2022 Drug član, 894 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Mačka barem liže svoju guzicu... Ko zna čije guzice moraju da ližu Brana i Baja da ih niko ne dira... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2641 Napisano Octobar 23, 2022 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Da preporučim u Mionici klopu, lokal se zove Darija, moguće da ga znaju i kao restoran Kostić. Nalazi se baš na samoj raskrsnici gde se skreće desno za Vrujce, pa preko puta, sa druge strane. Vidi se na fotkama gde je otprilike. Svraćao sam 5-6 puta u zadnjih mesec-dva i svaki put je bilo odlično, zato i preporuka. Imaju jela sa roštilja, pečenje, piletinu. Vitrina sa mesom pa izabereš šta hoćeš, lepinje peku odmah, budu vruće. Unutra je velika sala, a ima i napolju par stolova. Nije neka fenserica ali za putnika prolaznika super mesto za pojesti nešto i paljba dalje. Danas sam išao namenski prvo tamo na klopu pa dalje na vožnju. Čini mi se da su i cene baš korektne, ovo na stolu je bilo 400 dinara. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1861 Napisano Octobar 23, 2022 Drug član, 1427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Da preporučim u Mionici klopu, lokal se zove Darija, moguće da ga znaju i kao restoran Kostić. Nalazi se baš na samoj raskrsnici gde se skreće desno za Vrujce, pa preko puta, sa druge strane. Vidi se na fotkama gde je otprilike. Svraćao sam 5-6 puta u zadnjih mesec-dva i svaki put je bilo odlično, zato i preporuka. Imaju jela sa roštilja, pečenje, piletinu. Vitrina sa mesom pa izabereš šta hoćeš, lepinje peku odmah, budu vruće. Unutra je velika sala, a ima i napolju par stolova. Nije neka fenserica ali za putnika prolaznika super mesto za pojesti nešto i paljba dalje. Danas sam išao namenski prvo tamo na klopu pa dalje na vožnju. Čini mi se da su i cene baš korektne, ovo na stolu je bilo 400 dinara. I od mene preporuka, ništa fensi, ali jeftino i bogato se oždereš!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20911 Napisano Novembar 11, 2022 Integrisan, 8704 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nam je redovna stanica posle endurisanja po Maljenu. Pristojno, ukusno, lepše leti nego kad ne moze u bašti. Može i telefonom da se naruči, taman sačeka toplo dok sidjes sa brda Nije fensi restoran, ali za znojave i blatnjave bajkerke i bajkere... nama taman. Organizuju svadbe, ako se tada zalomi, teže izdržljivo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 951 Napisano Novembar 11, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kostic je odlican, ima od mesa svega, nekad malo zna da se ceka zbog guzve, ali meso im je sveze, cumur, lepinja uvek topla. Kad se posti uvek ima riba/pasulj. Nije fenseraj nikakav kao sto su kolege rekle vec, ali je pristojno i klopa je uvek dobra. Preporuka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4281 Napisano Novembar 11, 2022 (promenjeno) Drug član, 402 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, gavrela je napisao: Kostic Deki, ima li veze ovaj Kostić, sa restoranom za svadbe Kostić? Na putu za Divčibare. Pitam onako, jer sam gore svirao X puta i poznajem dosta Mioničana. Promenio Novembar 11, 2022 član Tumbe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 951 Napisano Novembar 11, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Tumbe said: Deki, ima li veze ovaj Kostić, sa restoranom za svadbe Kostić? Na putu za Divčibare. Pitam onako, jer sam gore svirao X puta i poznajem dosta Mioničana. Nemaju nikakve veze buraz, ima bas dosta Kostica u Mionici i okolo Ko od forumasa svraca kroz Mionicu uvek moze da se javi bilo za pice ili ako treba neka pomoc, ako sam tu rado cu da se odazovem. Vazi za sve. o/ Promenio Novembar 11, 2022 član gavrela 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4281 Napisano Novembar 11, 2022 Drug član, 402 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, gavrela je napisao: Nemaju nikakve veze buraz, ima bas dosta Kostica u Mionici i okolo Zato sam i pitao. Jbg, otprilike da od svih ljudi koje znam tu, jedino ne upoznah tebe i Gorana (GSA). Moramo to popraviti. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1861 Napisano Novembar 11, 2022 Drug član, 1427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju nikakve veze buraz, ima bas dosta Kostica u Mionici i okolo Ko od forumasa svraca kroz Mionicu uvek moze da se javi bilo za pice ili ako treba neka pomoc, ako sam tu rado cu da se odazovem. Vazi za sve. o/Pozajmiću Benelli-ja pa dolazim!!!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 951 Napisano Novembar 11, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, vidakn said: Pozajmiću Benelli-ja pa dolazim!!! Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Moze brate, imam i prikolicu za slep motora, nemoj da brines nista :DDDD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca 90 Napisano Januar 20, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cbr1100xx, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan U Vranju, tj. u selu Preobrazenje, etno selo Vile Jefimija...Ljubazan domacin, hrana odlicna, obilna, jeftina(dimljena vesalica od 50cm, sir od krava Busha) Apartmani odlicni. Na manje od 10km od auto puta-asfaltnim putem. Odlicno mesto za odmor na putu za Grcku. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Januar 21, 2023 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je put od autoputa do sela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca 90 Napisano Januar 23, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cbr1100xx, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Put je asfaltni, uzani, na nekim delovima je propao asfalt, ali nista strasno,uglavnom je dobar, za putnicki auto i motor je ok! Prosle nedelje sam bio autom i nisam mogao da se zadrzavam previse, ali na proleće obavezno idem motorom, i bar dve noci... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8382 Napisano Mart 29, 2023 Drug član, 571 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: u dolasku HONDA NT1100 (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan У недељу у повратку са сајма аутомобила, банда моторашка огладнела па смо по савету свратили у Нове Бановце на јагњетину у "Печењару код Реље" ... нас шесторица убисмо 3 киле јањетине уз салате и пивце па се убисмо за медаљу, срећом били моторима а не бициклима јер тешко би педалали до Новог Сада ... наша топла препорука свим огладнелима 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2016 Napisano April 27, 2023 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1025 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pratio objave pa ne znam da li je postavljano Restoran kod "Braneta" selo Stubik kod Negotina i ovcetina na rostilju a tek pleskavice savrsenstvo.Jedina mana sto mora da se rezervise ranije 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3819 Napisano April 27, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan preporuka za "Braneta", ovčetina, ko voli, predobra Mešano meso za 4 osobe, salata i pogača jeste za 4 osobe, al 2 dana da se ruča Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...