Ribolovac 491 Napisano Jul 4, 2016 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Ljudi !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanda 67 Napisano Jul 5, 2016 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Raška Motocikl: KTM SXf 350 Prijavi odgovor kao problematičan Braćo , ispred svih Jazavaca želim da se zahvalim svima na učešću na Enduro Raška 2016 a posebno ekipi iz Banja Luke i momcima iz Zagreba koji su prešli najveći put da bi učestvovali . Bila nam je čast biti domaćini ljudima poput Vas.Hvala našem starom prijatelju Gaboru Sagmajsteru koji je drugu godinu zaredom sa nama. Znam da je trasa bila malo tanja za brze motore ali morala je biti takva zbog teškaša jer poenta cele priče je i bila da svi stignemo do kraja.Glavno je da se niko nije povredio Nadam se da smo bili dobri domaćini i da su svi zadovoljni. Imate pozdrav od Jazavaca i vidimo se na Enduro Raška 2017. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanda 67 Napisano Jul 5, 2016 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Raška Motocikl: KTM SXf 350 Prijavi odgovor kao problematičan Malo slika ... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jul 5, 2016 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Velika i odlicna organizacija, svaka cast Vandi i ekipi u moje i u ime Ducati Beograd. p.s. Iduce godine dolazimo spremniji! p.s. 2 A nadam se da u medjuvrmenu mozemo da uhvatimo i neki neobavezan vikend na Goliji ;-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 5, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Gledam one snimke na YT i nerviram se šta sam morao da propustim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritz 59 Napisano Jul 5, 2016 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Raška Motocikl: yamaha xt600 Prijavi odgovor kao problematičan Velika i odlicna organizacija, svaka cast Vandi i ekipi u moje i u ime Ducati Beograd. p.s. Iduce godine dolazimo spremniji! p.s. 2 A nadam se da u medjuvrmenu mozemo da uhvatimo i neki neobavezan vikend na Goliji ;-) Oko Golije može se dogovorimo uvek,ja sam inace vise u Bgdu, možemo zajedno da krenemo jedan vikend u avgustu npr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OrMar 7 Napisano Jul 5, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: KTM A950, Husaberg FE550 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujemo se organizatorima te, kao i obično, svima koji su nam pomagali po putu. Sve je bilo odlično posloženo; valjat će doći i provozati to jednom u miru, kad ne bude utrka kao ovaj vikend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Jul 5, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Sve je za cistu peticu, a evo i par fotki i od mene.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Jul 5, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan I jedini XT na vrhu Golije ako se ne varam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jul 6, 2016 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Velika i odlicna organizacija, svaka cast Vandi i ekipi u moje i u ime Ducati Beograd. p.s. Iduce godine dolazimo spremniji! p.s. 2 A nadam se da u medjuvrmenu mozemo da uhvatimo i neki neobavezan vikend na Goliji ;-) Oko Golije može se dogovorimo uvek,ja sam inace vise u Bgdu, možemo zajedno da krenemo jedan vikend u avgustu npr Hvala na pozivu i cujemo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanda 67 Napisano Jul 7, 2016 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Raška Motocikl: KTM SXf 350 Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/zPOQE0JjFe0 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 7, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanda 67 Napisano Jul 7, 2016 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Raška Motocikl: KTM SXf 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ostali jedni štitnici za kolena i jedne pantalone u Joašaničkoj Banji ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PRIB 13 Napisano Jul 16, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: aleksandrovac Motocikl: honda transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.dropbox.com/home/enduro%20raska%202016 evo malo atmosfere i od mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...