bdada 14781 Napisano Jun 16, 2019 moto merkat °°, 4926 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, X8 Vračar je napisao: Ne možeš da voziš sa stranim tablicama i našim pasošem. Moze sa "col" tablicama, saobracajna bude na njegovo ime i time je prekticno Ch odjavljena, znaci registruje ga odma posle carinjenja, ne ceka odjavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Jun 16, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan 7490 nova manuelna? To nije ni blizu prave cene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Jun 16, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Satelis je napisao: Moja mala natovarena za 7 dana jahanja, odo do komsiluka na kafu. Kuda si naumio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2550 Napisano Jun 16, 2019 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Tako kaže cenovnik. Sad kontam da ima prostora za pregovore, neko jednom reče da oni daju i za 7000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Jun 16, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako si zainteresovan za novu, može se dogovoriti pogotovo ako čekaš kraj sezone... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Jun 16, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kuda si naumio?1. Dan ..... Ostrog noćenje2. Dan ..... Plav - SH20 - Skadar noćenje3. Dan ..... Sarande noćenje 4. Dan ..... Meteori noćenje5. Dan ..... Ohrid - Struga noćenje6. Dan ..... Niska banja noćenje7. Dan .... Soko banja - Rtanji dalje ka kući 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Jun 16, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, ocekujem potopis neki kada se vratite ili vratis. Suv drum i srecno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1963 Napisano Jun 16, 2019 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan On 15.6.2019. at 9:26, Yanco je napisao: Ljudi, ima li neko NC700/750 na prodaju? Juče sam prodao motor, pa bih da kupim Hondu, ako ima neko za preporuku da bacis pogled na ovog? Honda NC700XA WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda NC700XA, 2013. godište, Touring, vozilo prešlo 37000 km, Ticino. Cena 3.100... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2550 Napisano Jun 16, 2019 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Cena jeste povoljna, ali ja bih pre želeo da uzmem od nekog kolege s foruma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 16, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Da prekinem malo kupoprodajne transakcije Sa Aliexpresa ručke i tegići. Ručke su stigle posle tegića, tako da me sada mrzi sve da skidam i ponovo vraćam, mada mislim da nisu loše ni ručke. Ono što sam video po prodavnicama nije nešto posebno boljeg kvaliteta. Tegići su imali veći "polumesec" prema osovini na koju se šrafe (da se ne bi sve okretalo prilikom zašrafljivanja) ali su se uklopili posle par veštih poteza brusilucom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1963 Napisano Jun 16, 2019 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Yanco je napisao: Cena jeste povoljna, ali ja bih pre želeo da uzmem od nekog kolege s foruma... pa pali po Gumi5ov!!! jos nisi krenuo?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jun 16, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Vala baš. Ne bih časio časa! Em poznat motor sa foruma, em vožen po švajcarskom asfaltu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano Jun 16, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan danas sam video 4-5 komada po gradu, čitam ovu temu njemu, odličan i lep motor, samo i dalje malo skup za mene.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jun 17, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan On 16.6.2019. at 19:00, Yanco je napisao: Cena jeste povoljna, ali ja bih pre želeo da uzmem od nekog kolege s foruma... Mislim da i kolega @Aleksandar NS prodaje svog NC-a, pa ga iscimaj, ako je to još uopšte aktuelno. Manuelac je. On 16.6.2019. at 13:20, Satelis je napisao: 5. Dan ..... Ohrid - Struga noćenje Gledaj da ne budeš smešten na jezeru u Strugi. Ja sam u subotu noćio malo izvan Struge, i neki noćni klub baš na jezeru u gradu je treštao do 6 izjutra, kad sam se spakovao i otišao, neispavan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano Jun 18, 2019 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav NC druzino, Ima li mozda nekoga iz Nisa ili okoline, hteo bih uzivo da pogledam motor, mozda neku kratku test voznju, naravno ako vlasnik dozvoljava. Placam u i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 19, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Sreo sam jedan plavi NC, sa metalnim gornjim koferom, na potezu Jagodina - Nis. Da nije neko od vas NC sektasa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Jun 19, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ode na more Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Jun 19, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan Juce stavljen novi auspuh na mahini Saradnja sa Robertom je bila fenomenalna.. Auspuh koji je napravio i poslao je vrhunskog kvaliteta i daje veoma dobar zvuk, dubok, ne previse glasan, taman kakav treba da bude Cena 11,000 dinara auspuh sa db killerom + 2500 dinara prikljucna grana. Sutra postavljam i snimak p.s Da napomenem da je saradnja uspesna bez mog odlaska kod njega. Covek napravio, upakovao, poslao Bex-om na adresu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Jun 23, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i video klip .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jun 24, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pa bas ga i nisi nesto probao Daj ti to malo bolje, sta se stidis.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Jun 24, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jes vala, ki da se plasi da da gas preksinoc se vratih sa puta, 2.585km za 7 dana, uz prosecnu potrosnju 3.4L/100km gospodja je slusala za medalju al sam je isto tako i usro, @GAGI74 prodje najgore nesto jace od 1km smo vozili po tek posutom katranu.... hebalo dadu gde sve tocak baca blatobrani, stitnik ispred izd. grane, pozadi sve pa cak i felne... sve usrano sve skidaj i trljaj do besvesti, lancobrani isto dole posle visesatnog trljanja svega i svacega kod kuce + 6 zetona u perionici dosla je nekako sebi pored toga jos jednom sam morao natapati zaostali katran koji se pojavio nakon pranja sve mu hebem da mu hebem na ovome svetu, kud bas tad da naidjemo Sve u svemu, basss lepo putovanje, ma da za @PaPaja jos uvek traje, tako da ce biti putopis kad se ugrabi malko slobodnog vremena. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jun 24, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Satelis je napisao: 5.585km za 7 dana Gledam i čudim se, ali sam onda video sliku i shvatio da si omašio u kucanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 24, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pa to nije ni 800km dnevno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Jun 24, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ajjmemene jes, ispravljeno.... pardoniram. Ovih dana stižu opanci, trenutne su zrele za kantu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Jun 24, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si presao sa ovim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...