Satelis 15944 Napisano Mart 14, 2019 Integrisan, 9314 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uh vodi racuna sa gumicama ispod vizira jer kad stezes sraf dobijas lazan osecaj stezanja, gumica se brzo spljosne i eto labavog srafa/ispadanja. Bolje nadji i poturi sajbnice od plastike (metalne hoce da zardjaju) i bices miran, stegnes ki covek. Za grumfovanje pre bi secnuo vizir nego stitnik a mozda i oba po malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Mart 14, 2019 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Satelis je napisao: Nije RO jos za voznju, mislim da su jos pod snegom...... Suncana Reka bi dobro dosla, Valjevo - Loznica, tihhhh koja milina za voznju Mozeeee☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 711 Napisano Mart 14, 2019 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan U subotu ujutru radim komplet servis, jedino lanac za sada necu da promenim, mada i on ce ici uskoro, u sta ne sumnjam, tako da moze da padne neki krug NC druzine. Subota ce biti rezervisana za privikavanje na kobilu, s obzirom da je bila na pauzi duze vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Mart 14, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo otprilike moze da se vidi razlika naspram fabrickog. Bez brige za srafove. Stavio sam duplo duze, ima viska da se odvrcu do mile volje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 925 Napisano Mart 15, 2019 Zainteresovan, 381 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Puig ili Givi vizir, ima neko iskustva sa oba dva? Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 15, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja vidjeh ljudi zadovoljni sa Puig. Za Givi nisam pročitao ništa posebno... mislim da se više radi o tome koji ti je brend draži... Nego, apropo priče o tihom motoru... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 925 Napisano Mart 15, 2019 Zainteresovan, 381 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Pitam radi ovaj komentar na drugi forum.I have had both puig and givi screens on nc750x. The puig I found for me still a little noisy an buffeting wasn't great. I then got the givi an found to be a fair bit better for me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15944 Napisano Mart 15, 2019 Integrisan, 9314 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @GuMi5 Tacno imas ono sto mi treba, jos karbon ceo, skup ko otrov....mozda nekad, za svetlosnu godinu. @godovic Licno ne verujem u sve sto procitam, sve su to licna zapazanja koja kod dve osobe mogu biti skroz razlicita. Imam Puig vizir, voleo bi da bude siri kao @Ferty_ sto ima ali nece da mogne zbog stitnika, jbg nemo'z sve biti idealno. pogledajte ovog cara il preferira samo nocnu voznju il ga je neko gadno macnuo uz "izvini, nisam te vIdo" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Mart 15, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče Puig touring screen-a, jeste napredak u odnosu na OEM, ali je i dalje prisutna buka i udari vetra u donji bočni deo torzoa. Ne smeta, kada je hladno odeća pomaže, a kada je vruće čak će i prijati taj vetar. Jedino buku nisam uspeo da rešim, razmišljam da uzmem neki deflector na ovaj fazon: Da li je moguće da neko vozi sa 6 dodatnih reflektora?? Kako taj prolazi tehnički? Nego, te podloške čepa za ispust ulja iz NC-a... jesu li to neke posebne podloške, te "crush washers"? Gde to ima da se uzme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 15, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Buku samo sa cepovima za usi, neverovatno kako radi na svim brzinama i po svakom vetru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Mart 15, 2019 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Cepovi najjeftinije resavaju problem sa bukom. Cak i da kupis kacigu od 1000e, verovatno bi buka bila prisutna. Ja sam mislio da me kaciga steze pa da zato imam glavobolju a u stvari mi je smetala buka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Mart 15, 2019 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan NC-asi ako nekome treba filter vazduha kupljen u Louis-u pre par dana (greskom za NC trebao mi je za CB) neka mi se javi na PP, prodajem ga po ceni koja je u Louis-u (20 eur). U pitanju je DELO AirFilter: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 15, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj car sa stadion reflektorima ima dodatni alternator?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16208 Napisano Mart 15, 2019 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Nije mu neophodno. Tih 6 najverovatnije vuku isto Ampera koliko i dve H3 od po 55W koje bi išle u standardne maglenke. Na motociklu nema viška svetala i prejake sirene . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12964 Napisano Mart 15, 2019 Ne silazi, 7422 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imam par takvih. Po specifikacijama a vuku 18w po komadu. Nisam ih merio tačno koliko vuku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 15, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vas obavestim da ne zovete Deltu ako su vam potrebni neki visoko sofisticirani delovi za vašu Hondu, kao što su prednje pločice - nema na stanju, a cena je inače 14.000, stiže za 10-ak dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 15, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan 14000, pa jebem mu mater, mnogo skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 15, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Za oba diska + ugradnja?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 15, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahahaaaa obe pločice, sa leve i desne strane jednog prednjeg diska na prednjem točku, bez ugradnje. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balle 1260 Napisano Mart 15, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ališa je majka za takve stvari. Ima kopija Puig vizira za 40ak eura. Proverite i za pločice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11563 Napisano Mart 15, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pa kaiš za SW600 je u Delti 19k din, isti taj je na drugom mestu 13k. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 15, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15944 Napisano Mart 15, 2019 Integrisan, 9314 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, X8 Vračar je napisao: Samo da vas obavestim da ne zovete Deltu ako su vam potrebni neki visoko sofisticirani delovi za vašu Hondu, kao što su prednje pločice - nema na stanju, a cena je inače 14.000, stiže za 10-ak dana. Prosle godine Bokiju na NC-u stavih EBC organic, oko 2Krsd po disku, vozali ohhhooo i sve Ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Mart 16, 2019 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, jel' vozimo sutra Rep Valjevskog Zmaja? Kada i gde je zbor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 16, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas pokupio dva paketića... Idemo dalje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...