zoransm 95 Napisano Avgust 6, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Avgust 6, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno planinarski dom Iriški venac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 6, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo pored puta negde? Ne sećam se da sam viđao... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Avgust 6, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se ide iz pravca Iriga ka Novom Sadu, na raskrsnici desno prema hotelu Norcev. Od raskrsnice kilometar- dva, sa desne strane. Na slici se ne vidi ali je prelep pogled na Srem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Avgust 9, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dare dugujes nam snimak kako rade migavci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Avgust 9, 2018 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mare, bice snimka al kad zavrsim sve prerade. Od prednjeg do zadnjeg tocka, deo po deo Radi isto kao sa snimka sa 39 strane ali malko bolje tj duze zadrzava migavac u odnosu na obaj snimak sa YT.... izmedju ostalog, svrni kad mozes pa vidi na licinom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 9, 2018 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Duguje jos odavno i snimak zvuka topa, ali nema veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Avgust 10, 2018 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da li kod nas imaju da se kupe Brembo plocice? Posle jucerasnjeg dana na stazi su za kantu. (Trenutno je 22500km na satu, ali cenim da je par Track dana odradilo svoje) Inace, u Motolandu imaju Nissin, ali bih pre Brembo ako se nadje negde. I mozda preporuka za kocionu tecnost, ili cenite da su svi proizvodjaci isti? Edit: Plocice u Hondi 13200. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12822 Napisano Avgust 10, 2018 Ne silazi, 7397 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni "brembo" jeftiniji. Zadnje pločice sam platio skoro 40 eur. Za DOT3, bilo šta kršteno. Menjati ga na 2 godine maks. Ja koristim ATE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Avgust 10, 2018 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Plocke TRW (stavicu organic kad dodje na red, imas i sinter), koc ulje Eneos sipah kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Avgust 10, 2018 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh sve, Brembo ima u Barelu, hvala @dabome2112 na informaciji. Jeftiniji je skoro 2000, tako da cu brembo, a ulje cu Ipone na istom mestu. Fabricki idu sinter plocice, sto pise u Brembovoj preporuci, ne bih se igrao sa organic. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 10, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Za stazu ti svakako nisu organic... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Avgust 11, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam osjećaj drug moj @sargeras da ti voziš pogrešan motor... NC je motor za put koji niie ni živ ni zabavan, već siguran. Ti voziš takav po stazi i kupuješ mu sinter pločice a voziš na fabričnim kočionim crijevima... (ako nije tako ti izvini)... Mislim da bi trebao da promjeniš stroj ako planiraš da ganjaš stazu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Avgust 11, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, sargeras je napisao: Inace, u Motolandu imaju Nissin, ali bih pre Brembo ako se nadje negde. I ja bih da menjam, uzeo sam Nissin u Motolandu i izdržaše oko 10K km, a fabričke malo preko 20K. Brembo je jeftiniji skoro 2000 od čega, OEM pločica od 13000? I gde ima da se nađe TRW, to mi je sledeće na listi da probam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Avgust 11, 2018 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Te Nissin iz Motolenda cisto sumnjam da su original, pisao sam ranije o tome (ima i slika u prilog)....ako mozes uslikaj pa se prosetaj do Delte da uporedis (otud razlika od 10 i 20K predjena). TRW org ili sinter imate na Louis.de tako da ce se cimati Sekula u mom slucaju, ima i Brembo takodje. Inace, porucio sam neke dzidzabidze sa Alia, prva stavka je gel za pod guzcu radice se prerada sedista + ubacujem grejanje istog zatim plastika za crash bar i prosirenje cope Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Avgust 11, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma idi... Ja sam stavio napred sinter neke od 4-5 hiljada, rade super. A sto se tice izbora motora, sa trkalicama jedino na pravcu ne moze, inace se vozi (obara, upada u krivinu) lepse i lakse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Avgust 11, 2018 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, GuMi5 said: Ja imam osjećaj drug moj @sargeras da ti voziš pogrešan motor... NC je motor za put koji niie ni živ ni zabavan, već siguran. Ti voziš takav po stazi i kupuješ mu sinter pločice a voziš na fabričnim kočionim crijevima... (ako nije tako ti izvini)... Mislim da bi trebao da promjeniš stroj ako planiraš da ganjaš stazu... Gumi, zapravo ne mozes biti dalje od istine. Kao sto rekoh, trazim sinter jer je takva fabricka preporuka, da opremam motor za stazu si mogao da zakljucis samo iz posta kolege @X8 Vračar, a ne mog. Imam obicaj da isteram motor na stazu 1-2 puta godisnje da bih se vezbao i to je nesto sto mislim da bi svako trebao da radi ko ozbiljno vozi motor. Jedan dan na stazi mi je kao vise hiljada na putu sto se tice tehnike skretanja koja je kljucna za eventualne rizicne situacije. Razlog izleta na stazu od pre koji dan je bio i da malo sredim gume, posto je zgrada Poste kod Zeleznicke imala vise oblina od nje posle Svedske i Finske. Sada izgleda malo bolje. @.milke. Tacnije 1700 jeftiniji Brembo od Nissina. Da li je i on original, iskreno se nadam da jeste, iz Luisa nisam mogao da cekam posto ce ga na stanju imati tek za 5 nedelja, kao i TRW sinter. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 11, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da pišem da ovde ima više kandidata za "litru" i da ću probati pločice sa aliexpresa, ali ti si išao sa NC u Švedsku i Finsku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Avgust 11, 2018 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ja za hiljadu ili manje dinara ustede pokusavao sa plocicama iz Kine, iskreno. Brembo je 4250, stvarno nije skup. Sa NC-om, dabome, samo njega imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Avgust 11, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Naručivao sam preko Sekule, drugu kacigu iz Luisa. U trenutku naručivanja pisalo je da je dostupna. Čekao sam više od tri nedelje, da bi mi čovek odgovorio da nije stigla i da pošaljem drugu šifru. Nije mi bilo jasno o čemu se radi. Da bih shvatio da su u međuvremenu ovi u Luisu promenili status kacige iz "Available" u "Available as of calendar week 42". Naručim drugu da bi posle sat vremena slučajno pogledao ovi opet promenili status i za ovu drugu kacigu. Pretpostavljam da i ova druga neće stići ? Ispašće da zezam čoveka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Avgust 12, 2018 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte jedan zanimljiv klip, prerada koja me ceka, kako poboljsati udobnost za relativno malo para...... Pitam se, koliko bi Boban trazio za isti posao.....pisacu kad dodje vreme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 13, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Nisam radio prepravku sedišta nikada ni sam niti kod pomenutih majstora. Međutim, ono što sam video kao rezultata prerade deluje dosta masivnije od samog dodavanja jednog sloja gela. Ne znam koja je tačno "tehnologija", ali pretpostavljam da ti ljudi što rade imaju neke rezultate, inače ne bi svi išli kod njih niti bi naplaćivali toliko koliko naplaćuju. Svakako probaj sam, ne deluje previše komplikovano. E sad, samo seckanje koje je ovaj uradio na originalnom sedištu, nisam siguran čemu služi. Ti možeš, jednostavnosti radi, da dodaš sloj celom površinom jer je i on isekao skoro celu površinu. Preko toga svakakao ide još jedan sloj koji prekrije prelaze fabričkog i dodatog gela. Ovo svakako ako imaš visinski, u sklopu celog tvog položaja na motoru, dovoljno prostora za tih 2cm ... Dodatno, možeš i na sve to da dodaš neki lepši materijal umesto ovog fabričkog koji možda može da počne da se cepa kada se ponovo zahefta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Avgust 13, 2018 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Boban je meni uradio ravnanje sedista za 3000. Mislim da je pominjao da bi u cenu moglo da udje i stavljanje gela, bez troskova materijala, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Avgust 13, 2018 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ima tema gde (sam) je pisano o raznim majstorima za prepradu sedista, svako ima svoju cenu i u to ne ulazim, mogu i ne moram prihvatiti. Posto sam misljenja da neko (namerno necu imenovati) dere sa cenom, resio sam da sam odradim, jedino dezen tj finalno da kazes zatvaranje, uradice najverovatnije Ivica iz Nis posto bi da zamenim fabricko platno. ovaj snimak vec pokazuje ozbiljnuju dozu posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Avgust 13, 2018 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican video! Siguran sam da ces ti to da uradis vrhunski. Gde idu grejaci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...